مادربرد مناسب و سازگار با این قطعات؟
با سلام.
مادربرد سیستمم سوخت و الان میخوام مادربردی بخرم که هم کارایی خوبی داشته باشه و هم با قطعاتم سازگار باشه و مشکل یا هنگ ایجاد نکنه!
قیمتش دیگه بیشتر از 250.000 تومان نشه و ترجیحا مدلی از فاکسکان باشه.
قطعات :
cpu: intel core2quad q6600 2.4 GH
ram: PNY 2*2GB DDR3 1333
Graphic: XFX Geforce 9600GT 512MB
H.D.D: SATA
مادربرد قبلیم : Intel DX38BT بود.
لطفا سازگاری چیپست مادربرد رو با قطعات درنظر بگیرید و در صورت امکان آدرس و سایت نمایندگی و جایی که قیمت گرفتید را قرار دهید تا بتونم مادربردها رو با امکاناتی که نیاز دارم ( تعداد درگاه یو اس بی) با هم مقایسه کنم و با راهنمایی بچه های خوب همینجا بهترینشو انتخاب کنم.
با تشکر از شما
پاسخ: مادربرد مناسب و سازگار با این قطعات؟
نقل قول:
با سلام.
مادربرد سیستمم سوخت و الان میخوام مادربردی بخرم که هم کارایی خوبی داشته باشه و هم با قطعاتم سازگار باشه و مشکل یا هنگ ایجاد نکنه!
قیمتش دیگه بیشتر از 250.000 تومان نشه و ترجیحا مدلی از فاکسکان باشه.
قطعات :
cpu: intel core2quad q6600 2.4 GH
ram: PNY 2*2GB DDR3 1333
Graphic: XFX Geforce 9600GT 512MB
H.D.D: SATA
مادربرد قبلیم : Intel DX38BT بود.
لطفا سازگاری چیپست مادربرد رو با قطعات درنظر بگیرید و در صورت امکان آدرس و سایت نمایندگی و جایی که قیمت گرفتید را قرار دهید تا بتونم مادربردها رو با امکاناتی که نیاز دارم ( تعداد درگاه یو اس بی) با هم مقایسه کنم و با راهنمایی بچه های خوب همینجا بهترینشو انتخاب کنم.
با تشکر از شما
سلام
گمان نمیکنم مادربرد خوب به صورت آکبند در بازار پیدا کنید
این مادربرد را دارم (دست دوم) به قیمت 220 تومن، اگر به کارتون میاد بفرمائید
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
لینک مشخصات
پینوشت : پردازندتون را به قیمت 180 تا 220 هزار تومان میتونید بفروشید و با بودجه حدود 450 تومن میتونید مادربرد h81 و پردازنده g3220 تهیه کنید
3220در حالت دیفالت از پردازنده فعلی شما قویتره و مادربرد h81 هم برای کارهای معمولی کاملا کفایت میکنه
مادربرد x48 که نیما جان معرفی کردند . که از بهترین چیپ سوکت 775 بهره میبره .مادربرد خوبیه
نقل قول:
سلام
گمان نمیکنم مادربرد خوب به صورت آکبند در بازار پیدا کنید
این مادربرد را دارم (دست دوم) به قیمت 220 تومن، اگر به کارتون میاد بفرمائید
لینک مشخصات
پینوشت : پردازندتون را به قیمت 180 تا 220 هزار تومان میتونید بفروشید و با بودجه حدود 450 تومن میتونید مادربرد h81 و پردازنده g3220 تهیه کنید
3220در حالت دیفالت از پردازنده فعلی شما قویتره و مادربرد h81 هم برای کارهای معمولی کاملا کفایت میکنه
فعلا قصد تعویض سی پی یو رو ندارم و برای کارهای من جواب میده.
این مادربردی که معرفی کردید امکاناتش خوب و مناسب هست ، فقط با قطعات من مشکلی ایجاد نمیکنه و هماهنگی داره؟
چون فقط میخوام مادربرد رو عوض کنم و قطعات دیگه رو دست نزنم.
با تشکر
نقل قول:
فعلا قصد تعویض سی پی یو رو ندارم و برای کارهای من جواب میده.
این مادربردی که معرفی کردید امکاناتش خوب و مناسب هست ، فقط با قطعات من مشکلی ایجاد نمیکنه و هماهنگی داره؟
چون فقط میخوام مادربرد رو عوض کنم و قطعات دیگه رو دست نزنم.
با تشکر
هیچ مشکلی نیست با قطعات شما .
نقل قول:
هیچ مشکلی نیست با قطعات شما .
این مادربرد رو در نظر میگیرم ، اما شما اگر مشتری داشتی بفروش چون بیشتر تمایل به فاکسکان یا اینتل دارم.
مادربرد Foxconn Black ops تو بازار پیدا نمیشه؟ مادربرد خوب و باب دل من هست و دقیقا چیزی که تو ذهن داشتم :)
همین مادربرد خودم intel Dx38BT چی؟ نو یا دست دوم
نقل قول:
این مادربرد رو در نظر میگیرم ، اما شما اگر مشتری داشتی بفروش چون بیشتر تمایل به فاکسکان یا اینتل دارم.
مادربرد Foxconn Black ops تو بازار پیدا نمیشه؟ مادربرد خوب و باب دل من هست و دقیقا چیزی که تو ذهن داشتم :)
فروشنده من نبودم . black ops متاسفانه تو بازار نیست . بله مادربرد خوبی بود black ops .البته این برد که نیما جان گفتند برد بسیار خوبیه
نقل قول:
فروشنده من نبودم . black ops متاسفانه تو بازار نیست . بله مادربرد خوبی بود black ops .البته این برد که نیما جان گفتند برد بسیار خوبیه
حیف شد Black ops قوی بود.
شما که بیشتر در کار سخت افزار هستی ، مادربردی مناسب و سازگار نمیشناسی معرفی کنی ، شاید از چیز دیگه ای خوشم اومد!
در سایت ..... شما مسئول به روز رسانی دریا کامپیوتر هستید؟ چون همین نام کاربری شما هست؟
سایتشون بالا نمیاد یا عوض شده؟
همون اینتل خودم رو نمیتونم پیدا کنم ؟ نو یا دست دوم؟
با تشکر
نقل قول:
حیف شد Black ops قوی بود.
شما که بیشتر در کار سخت افزار هستی ، مادربردی مناسب و سازگار نمیشناسی معرفی کنی ، شاید از چیز دیگه ای خوشم اومد!
در سایت ..... شما مسئول به روز رسانی دریا کامپیوتر هستید؟ چون همین نام کاربری شما هست؟
سایتشون بالا نمیاد یا عوض شده؟
همون اینتل خودم رو نمیتونم پیدا کنم ؟ نو یا دست دوم؟
با تشکر
بله تا سال 91 من دریا کامپیوتر بودم . دریا کامپیوتر جمع شده متاسفانه . کلا برای بردهای سوکت 775 انتخاب آنچنانی ندارید .باید بگردید دنبال یک برد صحیح و سالم . چون رم های شما هم ddr3 هستند باز محدودتر هستید . من به جای شما بودم همین بردی که نیما جان دارند رو تهیه میکردم .
نقل قول:
مشکل مادربرد قبلیتون چیه ؟