پاسخ: مادربرد مناسب و سازگار با این قطعات؟
به نظر من متاسفانه دارند معطل میکنند . ماسفت اگر به مشکل بخورد . باعث اتصال کوتاه و شورتی روی مادربرد میشه . اصل سیستم سوئیچ نمیشه .
نقل قول:
احتمال آسیب دیدن مدار تغذیه زیاده و احتمال زیاد درست میگه
تصمیم با شماست اگر میبیند تعمیر کار واردی است بگذارید باشه
امیدوارم تخصص کافی داشته باشه و موقع تعمیر به قسمتهای دیگه آسیب نرسونه که در این صورت احتمال تعمیر شدن مادربردتون به شدت کم میشه
من که از نظر کاری نمیشناسمش ، دیدم کار سخت افزاری انجام میده و نزدیک به ما هست دادم بهش.
اگر فقط همین مشکل باشه حدودی چقدر هزینه داره؟ و اینکه ارزش تعمیر داره که بتونم استفاده کنم یا نه با تعمیر از کارایی مین کم میشه؟
نقل قول:
به نظر من متاسفانه دارند معطل میکنند . ماسفت اگر به مشکل بخورد . باعث اتصال کوتاه و شورتی روی مادربرد میشه . اصل سیستم سوئیچ نمیشه .
منظورتون از سوئیچ روشن شدن هست؟ اگر بله ، سیستم اصلا هیچ عکس العملی نداشت و فقط چراغ سبز روی مین روشن میشد و با زدن پاور هیچ اتفاقی نمی افتاد.
با تشکر
نقل قول:
من که از نظر کاری نمیشناسمش ، دیدم کار سخت افزاری انجام میده و نزدیک به ما هست دادم بهش.
اگر فقط همین مشکل باشه حدودی چقدر هزینه داره؟ و اینکه ارزش تعمیر داره که بتونم استفاده کنم یا نه با تعمیر از کارایی مین کم میشه؟
منظورتون از سوئیچ روشن شدن هست؟ اگر بله ، سیستم اصلا هیچ عکس العملی نداشت و فقط چراغ سبز روی مین روشن میشد و با زدن پاور هیچ اتفاقی نمی افتاد.
با تشکر
فکر کنم بین 20 تا 40 تومن هزینه داشته باشه ( بسته به قطعات سوخته )
خیلی بعید میدونم در اثر تعمیر ( حتی نادرست ) کارائی سیستم کم بشه و نهایت اینه که بعد از یک مدت مادربرد یا حتی پردازنده بسوزه
نقل قول:
با تشکر
این ایراد دو حالت خرابی چیپ clockgen و یا خرابی sb و همین ایراد mosfet pwm.البته باید چک بشه .
غروب رفتم پیش تعمیر کار گفت ترانزیستور عوض کردم و دارم تست ولتاژگیری انجام میدم!!
تا فردا غروب بهت خبر میدم.
خدا کنه راست گفته باشه و هم بتونه درست کنه.
تا ببینیم چی میشه.
با تشکر از راهنمایی خوب شما
نقل قول:
غروب رفتم پیش تعمیر کار گفت ترانزیستور عوض کردم و دارم تست ولتاژگیری انجام میدم!!
تا فردا غروب بهت خبر میدم.
خدا کنه راست گفته باشه و هم بتونه درست کنه.
تا ببینیم چی میشه.
با تشکر از راهنمایی خوب شما
در کل از من میشنوی چنین بردی بعد از تعمیر زیاد قابل اطمینان نیست . مادربردی که نیما جان دارند بهترین جایگزین هست .
نقل قول:
در کل از من میشنوی چنین بردی بعد از تعمیر زیاد قابل اطمینان نیست . مادربردی که نیما جان دارند بهترین جایگزین هست .
از چه لحاظ قابل اطمینان نیست؟
لطفا منظور دقیقت و مشکلاتی که ممکن هست ایجاد کنه رو بگو؟
مین نیما تعمیری نیست مگه؟(من فکر کردم تعمیری هست)؟
نقل قول:
از چه لحاظ قابل اطمینان نیست؟
لطفا منظور دقیقت و مشکلاتی که ممکن هست ایجاد کنه رو بگو؟
مین نیما تعمیری نیست مگه؟(من فکر کردم تعمیری هست)؟
چون مخصوصا تو قسمت pwm یک قطعه خراب بشه . معمولا قطعات دیگه هم بهش فشار اومده . در ضمن متاسفانه کیفیت تعمیر و انتخاب قطعه تعویضی هم شرط هست . به هر حال نظر شخصی من هست .
خیر . البته باید از خودش بپرسید .
نقل قول:
سلام
گمان نمیکنم مادربرد خوب به صورت آکبند در بازار پیدا کنید
این مادربرد را دارم (دست دوم) به قیمت 220 تومن، اگر به کارتون میاد بفرمائید
لینک مشخصات
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
پینوشت : پردازندتون را به قیمت 180 تا 220 هزار تومان میتونید بفروشید و با بودجه حدود 450 تومن میتونید مادربرد h81 و پردازنده g3220 تهیه کنید
3220در حالت دیفالت از پردازنده فعلی شما قویتره و مادربرد h81 هم برای کارهای معمولی کاملا کفایت میکنه
نیما جان این مین تعمیری هست یا فقط دست دوم؟
نقل قول:
چون مخصوصا تو قسمت pwm یک قطعه خراب بشه . معمولا قطعات دیگه هم بهش فشار اومده . در ضمن متاسفانه کیفیت تعمیر و انتخاب قطعه تعویضی هم شرط هست . به هر حال نظر شخصی من هست .
خیر . البته باید از خودش بپرسید .
ببینم کجا رو دقیقا تعمیر میکنه و بهتون میگم تا شما که با تجربه تر هستید بفرمائید همون pwm هست یا نه !!
اونوقت باید تصمیم اصلی رو با راهنمایی شما بگیرم.
با تشکر
نقل قول:
نیما جان این مین تعمیری هست یا فقط دست دوم؟
ببینم کجا رو دقیقا تعمیر میکنه و بهتون میگم تا شما که با تجربه تر هستید بفرمائید همون pwm هست یا نه !!
اونوقت باید تصمیم اصلی رو با راهنمایی شما بگیرم.
با تشکر
اطراف سوکت cpu . چون خرابی pwm باعث میشه cpu بسوزه . چون 12 ولت رو رد میکنه و میرسه به cpu