پاسخ: مادربرد مناسب و سازگار با این قطعات؟
نقل قول:
مین خوبی هست.
فقط یه چیز هم رو لطفا مد نظر قرار بدید
من از 3 هارد همزمان استفاده میکنم که فکر کنم اصطلاحا میگن raid!!
یکی هارد 320 مکستور ساتا دارای سیستم عامل 8 - دیگری هارد 160 سامسونگ ساتا دارای سیستم عامل 7 و بعدی سیگیت 1 ترا یو اس بی 3 برای ذخیره سازی.
روی این مین جوابگو هست؟
چون زده از raid پشتیبانی نمیکنه!!
فاکسکان مین مناسبی برای 1150 و با چیپست اچ 81 نداره تا اونو با این مین شما مقایسه کنم؟
موضوع دیگه ای که رو هر دو مین(h81 foxconn و همین مین گیگا) به چشمم خورد اینه که فقط دارای رو اسلات رم هستن و منم دقیقا دو رم دارم و اگر بخوام رمو اضافه کنم به مشکل بر میخورم!!
فاکسکان متاسفانه در حال حاضر گارانتی مناسبی ندارد . مادربرد این سریش کیفیت لازم رو ندارند .
هاردهای شما raid نیستند . بلکه سه تا هارد دارید که مشکلی نیست .
در مورد رم هم هر اسلات این برد 8 گیگابایت رم رو پشتیبانی میکند که کافی به نظر میرسه . مجموع 16 گیگ
مادربرد های فاکسکان سری عادیش اون تصوری که شم از سری quantum force دارید نیستند . سری عادیش کیفیت آنچنانی ندارد . من 5 سال با این بردها کار کردم . فقط یکسری از بردهای های اندش خوب بودند و بقیه معمولی
نقل قول:
فاکسکان متاسفانه در حال حاضر گارانتی مناسبی ندارد . مادربرد این سریش کیفیت لازم رو ندارند .
هاردهای شما raid نیستند . بلکه سه تا هارد دارید که مشکلی نیست .
در مورد رم هم هر اسلات این برد 8 گیگابایت رم رو پشتیبانی میکند که کافی به نظر میرسه . مجموع 16 گیگ
مادربرد های فاکسکان سری عادیش اون تصوری که شم از سری quantum force دارید نیستند . سری عادیش کیفیت آنچنانی ندارد . من 5 سال با این بردها کار کردم . فقط یکسری از بردهای های اندش خوب بودند و بقیه معمولی
فرمایش شما درست
فقط یه سوال که فکر کنم آخری باشه
سوکت گرافیکم چی هست؟(دقیقا نمیدونم)
رو مین گیگا وجود داره؟
با تشکر
نقل قول:
فرمایش شما درست
فقط یه سوال که فکر کنم آخری باشه
سوکت گرافیکم چی هست؟(دقیقا نمیدونم)
رو مین گیگا وجود داره؟
با تشکر
بله pcie هست و در مین گیگابایت هست .
این یکی دو روز یکم حساب کتاب کنم.
احتمال 90% شنبه یه مین و سی پی یو سفارش میدم و بعد اونا رو میفروشم.
چون به هر حال باید بفروشم.
شما سایت یا فروشگاهی میشناسید که با قیمت مناسب و با گارانتی این قطعات رو بفروشه؟
خودتان مغازه دار هستید؟
نقل قول:
این یکی دو روز یکم حساب کتاب کنم.
احتمال 90% شنبه یه مین و سی پی یو سفارش میدم و بعد اونا رو میفروشم.
چون به هر حال باید بفروشم.
شما سایت یا فروشگاهی میشناسید که با قیمت مناسب و با گارانتی این قطعات رو بفروشه؟
خودتان مغازه دار هستید؟
نیما جان مغازه دارد .باهاش هماهنگ کن .
آقا بهم گفت مین جواب نداد و اگه میخوای باید بفرستی تهران ، معلوم هم نیست که تهران بتونن درست کنن یا نه!!
من بیشتر از این نمیتونم کاری کنم!
الان شما چی پیشنهاد میکنید:
1- بفرستم تهران برای نیما جان جهت تعمیر و بعد فروشش ( حالا از طریق خود آقا نیما و یا فروش اینترنتی تو سایتها)
2-اصلا تعمیر نمیشه یا ارزش تعمیر نداره و با هزینه ارسال به تهران و تعمیر نمیصرفه؟
چون میخواستم اگه شد این مین رو تعمیر کنم و بفروشم و اون پولشو یه چیز بزارم روش و یه مین جدید بگیرم.
نقل قول:
آقا بهم گفت مین جواب نداد و اگه میخوای باید بفرستی تهران ، معلوم هم نیست که تهران بتونن درست کنن یا نه!!
من بیشتر از این نمیتونم کاری کنم!
الان شما چی پیشنهاد میکنید:
1- بفرستم تهران برای نیما جان جهت تعمیر و بعد فروشش ( حالا از طریق خود آقا نیما و یا فروش اینترنتی تو سایتها)
2-اصلا تعمیر نمیشه یا ارزش تعمیر نداره و با هزینه ارسال به تهران و تعمیر نمیصرفه؟
چون میخواستم اگه شد این مین رو تعمیر کنم و بفروشم و اون پولشو یه چیز بزارم روش و یه مین جدید بگیرم.
حالا با نیما هماهنگ کن . امیدوارم تعمیرکاره زیاد دستکاری نکرده باشه که غیر قابل تعمیر شده باشه .
والا این حرفش منم به شک انداخت!
میگم شاید نتونست ابروشو درست کنه ، چشمشو کور نکرده باشه.
نقل قول:
شخصا کار تعمیرات انجام نمیدم ولی در تعمیرگاهمون 2 تا از بهترین تعمیر کارهای ایران را داریم
تهران هستم
آقا نیما پیشنهاد شما چیه؟
ارزش تعمیر داره یا نه؟
اگر تعمیر میشه بفرستم برات تا بعد بتونم بفروشمش و چیزی بزارم روش و یه مین و سی پی یو نو بخرم!!
من آنچنان عجله ندارم ، پس میخوای شما فردا با همکارات هماهنگ کن ببین چی میگن که اگه ارزش تعمیر داره بفرستم برات.
با تشکر
نقل قول:
والا این حرفش منم به شک انداخت!
میگم شاید نتونست ابروشو درست کنه ، چشمشو کور نکرده باشه.
آقا نیما پیشنهاد شما چیه؟
ارزش تعمیر داره یا نه؟
اگر تعمیر میشه بفرستم برات تا بعد بتونم بفروشمش و چیزی بزارم روش و یه مین و سی پی یو نو بخرم!!
من آنچنان عجله ندارم ، پس میخوای شما فردا با همکارات هماهنگ کن ببین چی میگن که اگه ارزش تعمیر داره بفرستم برات.
با تشکر
تا قطعه را از نزدیک نبینیم نمیتونیم نظری بدیم
نقل قول:
تا قطعه را از نزدیک نبینیم نمیتونیم نظری بدیم
فرمایش شما درست هست ، اما منظورم اینه که مثلا هزینه نکنم برای ارسال و بعد درست هم نشه و بشه ضرر رو ضرر.
چون دیگه کم کم هزینه ارسال 10-15 تومان میشه.
یا بفرستم و اگه تعمیر هم نشد حداقل شما از قطعاتش اسفاده کنید.(به درد من که دیگه نمیخوره ، اما شاید یه خازنش به کار شما بیاد!)
نظرت چیه؟