پاسخ: مشاوره برای خرید سیستم
خیر. متاسفانه قطعات مناسب و استانداردی نیست! برای خرید یک سیستم اورکلاک، می بایست تمامی استانداردهای لازم رعایت و در سیستم اعمال بشه!
سقف بودجه تون رو بفرمایید...
به جز اورکلاک، سایر کاربری هاتون رو هم بفرمایید اگر هست تا سیستم اصولی تر و منطقی تری معرفی کنیم به شما جهت خرید.
تمام قطعات یک کیس رو میخواید؟ یک عدد هارد 4 ترابایت براتون کفایت می کنه؟
نقل قول:
سلام ! بودجتون چقدره ؟! کاربرد گیم هم دارید ؟!
بهتره کولر بهتر و پاور قدرتمندتری انتخاب کنید برادر !
واقعیتش بعضی قطعات رو خریدم و فقط مونده پاور +مادربورد+پردازنده که تا 2200 میتونم براش هزینه کنم
اطلاعات رو کامل نوشتم که بهتربشه راهنمایی کرد
کاربرد گیم آنچنانی ندارم و بیشتر فیلم و نهایتا داداش کوچک PES2014 بزنه تو رگ و اولویتم یادگیری آورکلاک هست و چون پول توجیبی نیست وبراش زحمت کشیدم دیگه نمیتونم زیاد هزینه کنم دی
راستی کیس هم یک عدد RAid maz agust گرفتم حدود 450 تومن و بسیارخنک هست برای کولر هم V8 روی i5 3470 که دارم در حالت لود 100 درصد به دمای 50 درجه بیشترنمیرسه (به دلیل خنک بودن کیس) و اگر شما پیشنهاد بهتری دارید بفرمایید
و یک نکته دیگه که هم هست بنده یک کارت D-V-B دارم که حتما باید مین اسلاتش رو داشته باشه
حال اگر کمی به خودم فشاربیارم میتونم بودجه اینم پیداکنم
واترکولر Enermax ELC 120 - قیمت 330/000 تومان
واترکولر Enermax ELC 240 - قیمت 445/000 تومان
سپاس
براي اوركلاك فكر كنم اين برد از گيگابايت مناسب تر باشه
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
در مورد پاور 850 وات از برند گرين انتخاب بهتري هست .
در مورد كولينگ
پاور گرین خیلی خوبه اما من ازش میترسم و اگر ممکنه یک برند دیگه بفرمایید
مین هم ترجیحا دوست دارم از شرکت ROG باشه که توییک های خیلی خوبی داره اما اسنایپرهم بسیار عالیه
کوبینگ این برند انرمکس چطوره ؟
گرين اين سري به نظرم تمام فاكتورهاي يك پاور خوب داره . از چه نظر ميترسيد ؟
من خودم اسنايپر رو ترجيح ميدم . براي اوركلاك مخصوص شما كه تازه ميخواهيد شروع كنيد گيگابايت خيلي بهتره .ركوردهاي عالي هم تو سري z87 داشته .
اين كولينگ خوبه . ولي به نظرم يك air cooling بگيريد .باز تصميم خودتونه
نقل قول:
گرين اين سري به نظرم تمام فاكتورهاي يك پاور خوب داره . از چه نظر ميترسيد ؟
من خودم اسنايپر رو ترجيح ميدم . براي اوركلاك مخصوص شما كه تازه ميخواهيد شروع كنيد گيگابايت خيلي بهتره .ركوردهاي عالي هم تو سري z87 داشته .
اين كولينگ خوبه . ولي به نظرم يك air cooling بگيريد .باز تصميم خودتونه
والا 600 واتش رو یک سیستم عادی داشتم یعنی روز اول که خریدم به محض روشن کردن مین بوردم رو سوزوند و وقتی بردم گارانتی گفت از تو کارخونه مشکل داشته و دیگه خودتون میدونید این یک ترسی در من گذاشت که دیگه اصلا سراغش نمیرم تا چندسالی که ببینم خوب جواب میده
پس من باید یک سربرم سراغ بررسی های اسنایپر اما میشه ملاک هاتون رو کمی بازتر بفرمایید؟
یعنی ایر کولر از واتر کولینگ بهتره به نظرشما ؟
دوست عزیز، بودجه ی شما خیلی کمتر از این حرفاست! معلوم نیست چه قطعه ای دارین و چه قطعه ای ندارین!
پاسخ انجمن سخت افزار رو اینجا درج می کنید!
یک سیستم اصولی اورکلاک که یک کیس کامل باشه و آینده ی خوبی هم داشته باشه، دست کم 7 میلیون هزینه در بر خواهد داشت برای شما!
مادربرد اسنایپر هم گیمینگ هست! نه اورکلاک! لذا شخصاً توصیه نمی کنم به شما. ضمناً اسنایپر زد 87 اصلاً تا حالا به بازار ایران نیومده!
فقط اسنایپر 5 هست که اومده و این روزا هم بسیار کمیاب هست!
در کل، این مادربرد رو به شما توصیه می کنم که مخصوص اورکلاک هست و نسبت قیمت به کارایی بسیار خوبی هم داره:
قیمتش هم بین 950 تا حداکثر 1 میلیون هست.
پاور هم 850 وات انرمکس پلاتیمکس رو بهتون توصیه می کنم که قیمت بالای 850 هزار تومانی داره! اما خب منحصراً جهت اورکلاک ساخته شده!
ضمناً مشخصات سیستم غیراستانداردی که خودتون نوشتید، حدود 5/5 میلیون تومان هست.
نقل قول:
والا 600 واتش رو یک سیستم عادی داشتم یعنی روز اول که خریدم به محض روشن کردن مین بوردم رو سوزوند و وقتی بردم گارانتی گفت از تو کارخونه مشکل داشته و دیگه خودتون میدونید این یک ترسی در من گذاشت که دیگه اصلا سراغش نمیرم تا چندسالی که ببینم خوب جواب میده
پس من باید یک سربرم سراغ بررسی های اسنایپر اما میشه ملاک هاتون رو کمی بازتر بفرمایید؟
یعنی ایر کولر از واتر کولینگ بهتره به نظرشما ؟
اينطوري هم نيست . شما كافيه يكبار به پاور تستر وصل كنيد .
عرض كنم خدمت هر شركتي qc داره .
نكته خوبش گارانتيش و قيمت مناسب در كنار راندمان عالي هست . خيالت راحت مشكلي پيش نمياد
واتر كولينگ براي كسي كه اوركلاك ميكنه يك جور دست پا گيره . با اير به نظرم قدرت عمل بيشتري داري
تو خريد گرين شك نكن .