پاسخ: مشاوره برای خرید سیستم
نقل قول:
دوست عزیز، بودجه ی شما خیلی کمتر از این حرفاست! معلوم نیست چه قطعه ای دارین و چه قطعه ای ندارین!
پاسخ انجمن سخت افزار رو اینجا درج می کنید!
یک سیستم اصولی اورکلاک که یک کیس کامل باشه و آینده ی خوبی هم داشته باشه، دست کم 7 میلیون هزینه در بر خواهد داشت برای شما!
مادربرد اسنایپر هم گیمینگ هست! نه اورکلاک! لذا شخصاً توصیه نمی کنم به شما. ضمناً اسنایپر زد 87 اصلاً تا حالا به بازار ایران نیومده!
فقط اسنایپر 5 هست که اومده و این روزا هم بسیار کمیاب هست!
در کل، این مادربرد رو به شما توصیه می کنم که مخصوص اورکلاک هست و نسبت قیمت به کارایی بسیار خوبی هم داره:
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
قیمتش هم بین 950 تا حداکثر 1 میلیون هست.
پاور هم 850 وات انرمکس پلاتیمکس رو بهتون توصیه می کنم که قیمت بالای 850 هزار تومانی داره! اما خب منحصراً جهت اورکلاک ساخته شده!
ضمناً مشخصات سیستم غیراستانداردی که خودتون نوشتید، حدود 5/5 میلیون تومان هست.
دوست عزیز پست دومم خدمت شما عرض کردم که اطلاعت رو کامل نوشتم به دلیل انخاب پاور درست و دوباره اینجا خدمت شما عرض میکنم که مین +پردازنده +پاور نیاز دارم و حداقل بودجه ای که درنظر دارم حدود 2200 هست که اگر لازم باشه بودجه رو ارتقا میدیم
مین حدود 1350 + پردازنده 980 + پاور که فعلا درنظر گرفتیم Enermax NAXN 650W هست که 315 قیمتش هست
با این حساب چیزی حدود 2650 میشه و اگر باز هم نیاز باشه یک واترکولینگ تا حدود 300-450 هم هزینه میکنیم
بله حرف شما کاملا صحیح و مطمنا بنده هم باید حداقل 8 میلیون درنظر داشته باشم مثلا مانیتور LED + موس حرفه ای و....
من دقیق نمیدونم اسنایپر 87 بود یا نه اما قیمتی که دارم 1610 هست ..پس اگر گیمینگ باشه همون ماکسیموس ها بهتره به نظر شما ؟
دوست گرامی میشه بفرمایید این سیستم خیراستاندارد بنده به جز پاور چه مشکلاتی داره تا دقیقتر بررسی کنیم؟
نقل قول:
اينطوري هم نيست . شما كافيه يكبار به پاور تستر وصل كنيد .
عرض كنم خدمت هر شركتي qc داره .
نكته خوبش گارانتيش و قيمت مناسب در كنار راندمان عالي هست . خيالت راحت مشكلي پيش نمياد
واتر كولينگ براي كسي كه اوركلاك ميكنه يك جور دست پا گيره . با اير به نظرم قدرت عمل بيشتري داري
تو خريد گرين شك نكن .
خوب خود پاور رو گارانتی میکنن اما مین بوردی که فرستاد اون دنیا نمیشه درسته ؟
پاورتستر به نظرشما درست عمل میکنه تو اینگونه موارد؟
مدل ایرکولینگ خاصی مدنظرتون هست عزیز؟
اين GA-Z87X-OC هم كه حسام عزيز معرفي كردن برد خوبيه . كاملا بهيهنه سازي شده براي اوركلاك . درباره اين برد و امكانات اورش شهريار عزيز اطلاعات كاملي داره . خيلي از اوركلاكر هاي بزرگ مثل hi cookie با اين برد كار كردند .
نقل قول:
خوب خود پاور رو گارانتی میکنن اما مین بوردی که فرستاد اون دنیا نمیشه درسته ؟
پاورتستر به نظرشما درست عمل میکنه تو اینگونه موارد؟
مدل ایرکولینگ خاصی مدنظرتون هست عزیز؟
پاور هاي جديد اين سوزاندن قطعات به دلايل داشتن پروتكشن هاي لازم مثل
ovp=over voltage protection
ocp
و داشتن قطعات با كيفيت بالا . امكان صدمه زدن به ديگر قطعات زير صفر رسيده . اين پاور ورژن اوركلاك هست
نقل قول:
اين GA-Z87X-OC هم كه حسام عزيز معرفي كردن برد خوبيه . كاملا بهيهنه سازي شده براي اوركلاك . درباره اين برد و امكانات اورش شهريار عزيز اطلاعات كاملي داره . خيلي از اوركلاكر هاي بزرگ مثل hi cookie با اين برد كار كردند .
این مین رو تو انجمن آورکلاکینگ دیدم بررسی بسیار خوبی هم داشتند
پس شما هم موافق این مدل از سری زد هستید ؟
100% .چيپ z87 يكي از بهترين چيپ هاي اينتل هست . همچنين طراحي خوب گيگابايت كه با همكاري اوركلاك هاي حرفه اي انجام شده رو نميشه ناديده گرفت . من كلا اوركلاك با گيگابايت رو بيشتر ميپسندم .
در مورد مادربرد شما با قیمت کمتر، می تونید مادربرد بهتر و بهینه تر برای اورکلاک انتخاب کنید که خدمت شما معرفی شد.
در مورد رم، واقعاً معمولی ترین رم بازار رو انتخاب کردید و اونطور که باید و شاید هرگز اورکلاک پذیر نیست. بهتون تریدنت ایکس جی اسکیل رو توصیه می کنم که در اورکلاک، بی رقیب هست. یک عدد 8 گیگ اش، 450 براتون در میاد و سی ال 10 هست و 2400 مگاهرتز. ما موجود داریم این رم رو.
در مورد کارت گرافیک حداقل یک GTX 760 بخرید که به آینده اش امیدوار باشید! حتی اگر اهل گیم نیستید آنچنان. نیم نگاهی هم به آینده داشته باشید، بد نیست.
اس اس دی و هارد خوبه.
کولرمستر وی 8 که خیلی وقته موجود نیست! اما برای واترکولینگ به شما اچ 100 کرسیر رو پیشنهاد می کنم که در دنیا یکی از بهترین کولرهاست با قیمت 500. در مورد کیس هم هاف ایکس ام از برند کولر مستر واقعاً استثناییه!
پاور هم که اصلاً برای اورکلاک نیست. جهت صرفه جویی در هزینه، حداقل 750 وات پلاتیمکس رو مد نظر قرار بدید جهت خرید.
در صورت این اصلاحات، می تونید شاهد سیستم آینده دار، کاملاً استاندارد و نسبتاً حرفه ای برای اورکلاک باشید!
دوست عزیز مادربورد سری اسوس که شما میخوایین بخرید یک مشکل کوچیک داره اون هم این هست که توی ست کردن ولتاژ یکم بیشتر ست میکنه
پیشنهاد من به شما مادربورد GIGABYTE Z87X OC هست که دوستمون هم ذکر کردن
در مورد استفاده از کولینک هم باید ببنید که تا چه حدی میخوایین اورکلاک کنید تا بتونم بهتر راهنمایی کنیم
در مورد پاور هم من ENERMAX خوب هست پاور خود من ANTEC هست
اگر بتونید پیدا کنید عالی هست کورسیر هم پاور های خیلی خوبی داره اگر اون رو هم پیدا کنید خوب هست
در مورد مادربورد برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ] هم باید این توضیح رو بدم که این مادربورد سری گیم هست و دارای کارت صدا عالی هست و قابلیت اورکلاک هم داره ولی در حد معمولی نه در حد حرفه ای
نقل قول:
دوست عزیز مادربورد سری اسوس که شما میخوایین بخرید یک مشکل کوچیک داره اون هم این هست که توی ست کردن ولتاژ یکم بیشتر ست میکنه
پیشنهاد من به شما مادربورد GIGABYTE Z87X OC هست که دوستمون هم ذکر کردن
در مورد استفاده از کولینک هم باید ببنید که تا چه حدی میخوایین اورکلاک کنید تا بتونم بهتر راهنمایی کنیم
در مورد پاور هم من ENERMAX خوب هست پاور خود من ANTEC هست
اگر بتونید پیدا کنید عالی هست کورسیر هم پاور های خیلی خوبی داره اگر اون رو هم پیدا کنید خوب هست
در مورد مادربورد
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ] هم باید این توضیح رو بدم که این مادربورد سری گیم هست و دارای کارت صدا عالی هست و قابلیت اورکلاک هم داره ولی در حد معمولی نه در حد حرفه ای
مین گیگا رو چندجای دیگه نگاه کردم میگفتن رابط کاربری جالبی نداره درسته ؟
نقل قول:
درود دوستان عزیز
به نظر شما این سیستم خوبی میشه ؟ هدفم بیشتر یادگیری آورکلاک هست اما خوب میخوام راه رو درست برم
ASUS Maximus VI Extreme LGA1150 Z87 MB
Core i7 4770K
Ram Dual chanal Corsair XMS3 4*2=8GIG 2000MHZ
GPU =GTX 650Gainward 1gig DDR5
SSD:corsair 128
HDD : 2T +3T=5T
Coler Master V8
پاور Enermax ECO 80+ 500W 80Plus یا Enermax NAXN 650W
بدترین پلتفرم برای آموزش آورکلاک سوکت 1150 است
شما فقط باید پردازنده خوش بچ داشته باشید
یا باید خوش شانس باشید و یک پردازنده لو ولتاژ گیرتون بیاد
یا باید پولدار باشید هی پردازنده بخرید تست کنید تا یدونش خوب از کار در بیاد