مشکل فنی با پاور corsair 1000w HX
دوستان من یه پاور کروس ایر 1000 وات HX دارم، و مطمعنا هیچ یک از اجزای دیگه سیستم من مشکلی نداره ، حالا وقتی میایم سیستم رو روشن کنم هرچی دکمه استارت رو می زنم هرچی اتصال کوتاه میدم بین پین بورد و هر کار دیگه هم که می کنم این پاور دوست نداره روشن بشه!؟ و چون گارانتی نداره و از این پاور به شدت بدم میاد می خوام با کمک دوستان منفجرش کنم :1. (5):
حالا این گوی و این میدون ببینم کی می دونه این مشکلش چیه؟
نکته: این پاور LED های روی بورد رو هم روشن می کنه و لی سیستم رو ران نمی کنه!
اطلاعات تکمیلی متعاقبا العلام می شود :cool:
پاسخ: مشکل فنی با پاور corsair 1000w HX
پاور به صورت مجزا با اتصال سیم مشکی و سبز هم روشن نمیشه (3 و 4 ) ؟
حالا چرا میخوای بترکونیش ؟ :دی
بفرست بیاد ردیفش کنیم .
من پاور رو باز کردم اثری از مشکلی که با چشم بشه دید نیست!
چون دوربین عکاسیم هنوز شارژ نداره دوستان اگر از داخلش می خوایین آدرسی بدین می تونید لینک زیر که برسی هستش استفاده کنید
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]هندسین green هم بیان کمک کنند خیلی عالی میشه جان من:give_rose:
نقل قول:
پاور به صورت مجزا با اتصال سیم مشکی و سبز هم روشن نمیشه (3 و 4 ) ؟
حالا چرا میخوای بترکونیش ؟ :دی
بفرست بیاد ردیفش کنیم .
نیما جان نا با این کار هم روشن نمیشه!
توی نت می گشتم دیدم که این سری از پاور ها این مشکل توش شایع هست
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]نضور از ترکوندن اینه که عیبیابی کنیم و درست بشه آخه وزنش زیاده با پست زیاد در میاد
به پوریا یه اسمس بده تا بیاد ببینه می تونه کمکی کنه یا نه؟
نقل قول:
نیما جان نا با این کار هم روشن نمیشه!
توی نت می گشتم دیدم که این سری از پاور ها این مشکل توش شایع هست
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]نضور از ترکوندن اینه که عیبیابی کنیم و درست بشه آخه وزنش زیاده با پست زیاد در میاد
به پوریا یه اسمس بده تا بیاد ببینه می تونه کمکی کنه یا نه؟
سلام محمدعلی جان.
آقا مولتی متر که داری ، در حالتی که پاور به برد وصل هستش ، یک سر مولتی متر رو بکن توی یکی از سیم های مشکی 24 پین و سر دیگه رو بکن توی سیم بنفش ، ببین ولتاژ استندبای داری یا نه ؟
اگر پاور رو باز کردی از روی سیستم و بین سیم سبز و مشکی شورت دادی و فنش کار نیفتاد ، یعنی خبر بد.
این پاورها رو کسی توی ایران نمی تونه تعمیر کنه و کامپوننت هاش هم توی بازار نیستش ...
فکر کنم بایستی از الان احساس هم دردی من رو پذیرا باشی...
نقل قول:
سلام محمدعلی جان.
آقا مولتی متر که داری ، در حالتی که پاور به برد وصل هستش ، یک سر مولتی متر رو بکن توی یکی از سیم های مشکی 24 پین و سر دیگه رو بکن توی سیم بنفش ، ببین ولتاژ استندبای داری یا نه ؟
اگر پاور رو باز کردی از روی سیستم و بین سیم سبز و مشکی شورت دادی و فنش کار نیفتاد ، یعنی خبر بد.
این پاورها رو کسی توی ایران نمی تونه تعمیر کنه و کامپوننت هاش هم توی بازار نیستش ...
فکر کنم بایستی از الان احساس هم دردی من رو پذیرا باشی...
سلام پوریا جان ممنون که سر زدی.
بابا توی دو پست این رو مطرح می کردی حد اقل سکته نزنم مرد مومن الان من بیوفتم سکته کنم کی باید جواب بابام رو بده LOL:whistle:
پاور الان کاملا باز کردم یعنی از توی جعبه فلزیش بیرون آوردم
اگر اشتباه نزده باشم من ولتاژ 5 رو تونستم بخونم از سیم بنفش درسته؟>
این خبر بد یعنی چی؟ کجاش مشکل داره ؟
یکدونه از این پاور تستر های گرین اگه می تونی جور کن پاور رو بهش وصل کن ببین عکس العمل پاور چی هستش. تعمیرکارها دارن حتماً.
اگر تستر نتونه روشنش بکنه یعنی 100% مشکل فنی داره و این مشکل هم 90% از بخش ورودی هستش ، ممکن سوئیچ ها یا دیودها و یا حتی خازن های بخش ورودی باشه. برو خدا خدا کن هر قطعه ایش که سوخته لنگش گیر بیاد :whistle: دلیلش هم نوسان برق بوده.
از اینا :give_rose:
پوریا ترانس نمی سوخه کلا تو پاور ها به این شکل؟ فکر کنم این قدر محافظت ولتاژ خروجی داشته باشه که تنها احتمال همون بخش ورودی هست.
وای من این پاور دیدم . محمد علی ترو خدا خرابش نکــــن. واسه دکور خیلی قشنگه... چی کارش دارییییی.
اگه خواستی دکرش کنی بده به من باهاش جاسوئیچی درست کنم =))
خیلی به ندرت امکان داره ترانس به مشکل بخوره سعید جان.
صبح ها که کلاس دارم ظهر هم سر می زنم و آخر شب بشینم پست بدم
:whistle:
این دانشگاه شده قوز بالا قوز
خوب تشکر می کنم از سعید جان که وارد بحث شدن
پوریا جان من تستر کرین رو نتونستم پیدا کنم اما با یه تستر دیگه تست کردم که روشن نشد!
توی تصویر زیر وضعیت رو می تونید ببینید:
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
5 ولت استندبای فعاله و پاور اوکی!!!
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
توی تصویر دوم بخش ورودی که احتمال مشکل داره اونجایی که رنگ سبز هست یا رنگ آبی داره؟