محمد علی آب نچکید روش؟ این اون نبود؟
برد evga چی شد؟
Printable View
محمد علی آب نچکید روش؟ این اون نبود؟
برد evga چی شد؟
نه اون یکی که آب چکید داخلش 1200 ترمالتک بود که خدارو شکر مشکل خاصی نداره و الان هم داره کار می کنه مثل قبلایادته گفتم این پاوره به درد نمی خوره من از اول می دونستم چرته :دیبورد هم گفتن باید اینویس خرید داشته باشید که من چون از ebay خریده بودم و انویس نگرفته بودم گارانتی قبول نکرد! دیگه باید بشینم این بورد معین برسه که مال خودم رو تعمیر کنمنقل قول:
ای بابا. چه نامردایین. مگر بورد evga مدل غیره داره که تعمیر نمی کنن. نمی شه به خود کمپانی تحویل داد؟ مثل اینتل؟ ( فکر کنم جواب منفی باشه ! :D )
محمد علی HX1000 خوب نیست!! به درد نمیخوره؟:gasp:جان سعید نپوکونش. جان من. ترو خدا :D
محمد علی جان شما فت قبل فاز رو بردار تا اون فازی که ترک داره از مدار خارج بشه ، کارت راه می افته . بگذار این برد EVGA رو من بردارم چندتا از کامپوننت هاش رو می خوام !!!!!!!!:give_rose:
پوریا جان چرا بحث رو عوض می کنی آخه:whistle:نقل قول:
جان داداش کارت گرافیک نیست که! من هم کلسیفاید 760 دارم
بیا من این بورد رو می گیرم بعد می دم به نیما و نیما میده به شما خوبه :cool:؟
راستی نگفتی از اون تصویری که گذاشتم کدوم قسمتش می تونه آسیب پزیر تر باشه. این پاور راه بیوفته پاداش دنیا و آخرت نسیبت میشه ها :دی
محمدعلی اینجوری نمی شه گفت کجاشه باید بدی دست تعمیرکار اون ببینه کجاش مشکل داره ...
بردی جایی نشونش بدی ؟
بابا پوریا جان فکر می کنی من کجای دنبا زندگی می کنم تعمیر کار کجا بوده آخه ، به قول سعید مساحت شهرستان ما به زور میرسه به رادیکال 2 :دی
همین که احتمال دادی از ورودی ها هست می شینم تک تک اجزای بخش ورودیش رو تست می کنم
من میشینم تست می کنم شما بگو تا کجا پیش برم حله؟
محمد جان من که تعمیرکار نیستم برادر ... اینی هم که گفتم ورودیش هستش فقط یک احتماله ... شما اگه خود بخوای اقدام بکنی به احتمال زیاد ممکن مشکلات دیگه هم براش به وجود بیاد.
ماشالله هزار ماشالله متخصص الکترونیک که دوروبرت زیاده ، یکیش همین اردلان !!! بفرست براش یا خودش یک کاری بکنه یا بده تعمیرکار آشنای خودش !!! دست تعمیرکار بخوره بهش شاید زنده بشه ، ولی زیر دست من و تو طلف می شه .
من می خوام پاورت زنده بشه وگرنه می گفتم این رو بکن اون رو جا بزن ...
حرف حساب جواب ندارهنقل قول:
من این حرف شمارو گوش می کنم و میفرستم برا نیما اینا یا اردلان اونا :دی
من اینجا ختم تاپسک رو اعلام می کنم:whistle: