گیر در بعضی بازی ها با وجود فریم دهی بالا
سلام من مشخصات سیستمم اینه :
GRAPHIC CARD: AMD RX 580 4GB
RAM 8GB 2400 MHZ DDR4
CPU INTEL CORE I3 8100
توی بازیهایی مثل BATTLEFIELD V و یا GTA V با آخرین تنظیمات گرافیکی و فول اچ دی هیچگونه مشکلی از قبیل گیر یا افت فریم ندارم و با حداثر تنظیمات فریم بالا 85 میگیرم
ولی... بعضی بازی ها مثل RESIDENT EVIL 2 REMAKE با وجود اجرای بازی با فریم بالا مثلا 85 فریم و تنظیمات HIGH وقتی از یه محیطی به یه محیطی دیگر وارد میشم یا در رو باز میکنم و وارد اتاق دیگری میشم بازی یه گیر لحظه ای میکنه که اصطلاح فنیش نمیدونم چیه ولی خیلی رو اعصابه !
در بازی FARCRY NEW DAWN هم این موضوع شدید تره و کلا دوربین رو که میچرخونم گیر شدیدی پیدا میکنه بازم تاکید میکنم این بازی ها رو من با فریم بالا و تنظیمات حداکثری سیستمم اجرا میکنه
حالا میخاستم بدونم که مشکل از کجاست ؟! از سیستم منه ؟ یا کرک بازیها اینطوریه ؟؟ یا کلا بازیها ؟؟؟
پاسخ: گیر در بعضی بازی ها با وجود فریم دهی بالا
نقل قول:
سلام من مشخصات سیستمم اینه :
GRAPHIC CARD: AMD RX 580 4GB
RAM 8GB 2400 MHZ DDR4
CPU INTEL CORE I3 8100
توی بازیهایی مثل BATTLEFIELD V و یا GTA V با آخرین تنظیمات گرافیکی و فول اچ دی هیچگونه مشکلی از قبیل گیر یا افت فریم ندارم و با حداثر تنظیمات فریم بالا 85 میگیرم
ولی... بعضی بازی ها مثل RESIDENT EVIL 2 REMAKE با وجود اجرای بازی با فریم بالا مثلا 85 فریم و تنظیمات HIGH وقتی از یه محیطی به یه محیطی دیگر وارد میشم یا در رو باز میکنم و وارد اتاق دیگری میشم بازی یه گیر لحظه ای میکنه که اصطلاح فنیش نمیدونم چیه ولی خیلی رو اعصابه !
در بازی FARCRY NEW DAWN هم این موضوع شدید تره و کلا دوربین رو که میچرخونم گیر شدیدی پیدا میکنه بازم تاکید میکنم این بازی ها رو من با فریم بالا و تنظیمات حداکثری سیستمم اجرا میکنه
حالا میخاستم بدونم که مشکل از کجاست ؟! از سیستم منه ؟ یا کرک بازیها اینطوریه ؟؟ یا کلا بازیها ؟؟؟
هارد سیستمت چیه . 8 گیگ رم برای بعضی از بازیها که چون ویندوز 10 مقدار زیادی رو زرو میکنه
نقل قول:
هارد سیستمت چیه . 8 گیگ رم برای بعضی از بازیها که چون ویندوز 10 مقدار زیادی رو زرو میکنه
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
این هاردمه در ضمن خیلی هم خر خر میکنه وقتی مثلا ویندوز بالا میاد یا یه چیرزی رو کپی میکنم ولی در حالت عادی صدایی نمیده چند جا بردم نشون دادم گفتن صداش نباید اینقدر بالا باشه
حالا ممکنه که این گیر که گفتم در بازی ها از هارد باشه ؟؟
با HD sentinel سلامتی هارد رو چک کنید، اگر 100% نبود یک عکس ازش بزارید آقای AMD>Intel ببینن
1 :تعداد فایل پیوست
نقل قول:
با HD sentinel سلامتی هارد رو چک کنید، اگر 100% نبود یک عکس ازش بزارید آقای AMD>Intel ببینن
من نرم افزار رو نصب کردم اجراش کردم این صفحه اومد هیچ گزینه ای جهت تست هارد نزدم اوکیه؟؟
نقل قول:
این هاردمه در ضمن خیلی هم خر خر میکنه وقتی مثلا ویندوز بالا میاد یا یه چیرزی رو کپی میکنم ولی در حالت عادی صدایی نمیده چند جا بردم نشون دادم گفتن صداش نباید اینقدر بالا باشه
حالا ممکنه که این گیر که گفتم در بازی ها از هارد باشه ؟؟
بنچمارک بگیرید با HD TUNE تا مشخص بشه سرعت هارد به چه شکل هست اثراتی از کند شدن یا ریپ زدن در موقع بنچمارک هست یا نه
بهتره رم را به 16 گیگ ارتقا بدید
همچنین حرارت پردازنده را موقع اجرای گیم با CORE TEMP بگیرید
اگر خنک کننده خوب نباشه ممکن در اثر حرارت وقفه و مشکلاتی پیش بیاد
نقل قول:
بنچمارک بگیرید با HD TUNE تا مشخص بشه سرعت هارد به چه شکل هست اثراتی از کند شدن یا ریپ زدن در موقع بنچمارک هست یا نه
البته این هم اضافه کنم چون تو همه بازیها این مسئله دیده نمیشه . مسئله کرک یا مشکل از اون بازی هم ممکنه مطرح باشه . پس چون همگانی نیست فکر میکنم با ارتقا رم مشکل کاملا مرتفع بشه
2 :تعداد فایل پیوست
نقل قول:
بفرمایید از دو جا هم شات گرفتم
هاردت شرایط خوبی نداره از نظر نوسان و افت سرعت در موقع تست
نقل قول:
هاردت شرایط خوبی نداره از نظر نوسان و افت سرعت در موقع تست
ممکنه مشکلم از هاردم باشه؟