پاسخ: گیر در بعضی بازی ها با وجود فریم دهی بالا
دقیقا همون afterburner که گفتم همه اینکارها رو انجام میده ایشالله یه ps4 pro میخری چون واقعا لازمه البته در کنارpc....چون هر چی جلوتر میریم دیگه نمیتونیم بازی های جدید رو با کیفیت بالا اجرا کنیم دیگه دست به قطعاتpc نمیشه زد
در مورد کرک شدن هم باید بگم قفل دنوو بدجوری رویcpu تاثیر میزاره....ولی بعد از یه مدت یه نسخهgog از بازی منتشر میشه که بدون قفل هستش و از سخت افزار مخصوصاcpu به اون صورت استفاده نمیکنه وراحت میشه بازی کرد
نقل قول:
مرسی از راهنماییت :11():
من اینجا هر تستی که دوستان بهم گفتن برای سالم بودن سخت افزارم انجام دادم و گفتن مشکلی نیست
در کل بهتره همون ps4 بخریم من قبلش بخاطر گرون شدن بازیهاش فروختمش pc گرفتم که پشیمونم واقا
اینم بگم یجا خوندم بازیها بعد از کرک شدن توی برنامه نویسی شون یه مشکلاتی بوجود میاد که ممکنه مشلات فنی از قبیل گیر و افت فریم و .... باشه که ممکنه با تهیه نسخه اصلی این مشکل حل شه
عجیبه
آقا امید گفتن که هاردت تو تست مشکل نوسان داره و کاملا هم تو نمودار مشخصه نوسانش
بعد میگی دوستان گفتن مشکلی نیس
Sent from my SM-P585 using Tapatalk
نقل قول:
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
این هاردمه در ضمن خیلی هم خر خر میکنه وقتی مثلا ویندوز بالا میاد یا یه چیرزی رو کپی میکنم ولی در حالت عادی صدایی نمیده چند جا بردم نشون دادم گفتن صداش نباید اینقدر بالا باشه
حالا ممکنه که این گیر که گفتم در بازی ها از هارد باشه ؟؟
منم همین مشکل رو داشتم دوست عزیز اشتباه بزرگی انجام دادی وسترن دیجیتال سبز و ابی واسه ویندوز مناسب نیستن و واسه ارشیو کردن فایل مناسب اند منم اینو متوجه شدم و مجبور شدم ssd بخرم :lol:
نقل قول:
راستی نرم افزاری هست که میزان استفاده از رم و سی پی یو و ... رو گوشه صفحه موقع بازی کردن نشون بده که مثلا چقدر داره از سخت افزار مصرف میشه؟؟
نرم افزار MSI Afterburner که در همین سایت مقاله معرفی و آموزش اون وجود داره . البته موارد گفته شده ، توسط نرم افزار Riva Tuner در ترکیب با نرم افزار MSI گوشه مانیتور نمایش داده میشه .
نقل قول:
عجیبه
آقا امید گفتن که هاردت تو تست مشکل نوسان داره و کاملا هم تو نمودار مشخصه نوسانش
بعد میگی دوستان گفتن مشکلی نیس
Sent from my SM-P585 using Tapatalk
با دقت ببین دوباره ازم خاست که تست کنم و گفت که بهتر شد ولی نگفت مشکل از هارده
نقل قول:
الان کمی بهتر شده ولی بهتره یکبار هارد را فرمت کنی . همچنین سعی کن یک SSD تهیه کنی و ویندوز و برنامه های اصلی رو اون نصب کنی . اینطوری هاردت آزادتر میشه از نظر بار کاری
نوسان و اکسس تایم در هارد شما بالاست . وقتی اکسس تایم بالا باشه طبیعتا هارد کندتر میشه به همین خاطر گفتم LOW LEVEL FORMAT باید بشه
نقل قول:
نوسان و اکسس تایم در هارد شما بالاست . وقتی اکسس تایم بالا باشه طبیعتا هارد کندتر میشه به همین خاطر گفتم LOW LEVEL FORMAT باید بشه
سلام مجدد آقا من بعد گذشت مدتها همچنان خاستم بگم این مشکل در سیستم من پابرجاست من برای حل این مشکل بنظرتون هاردمو عوض کنم یا cpu مو ارتقا بدم تا گیر های اعضاب خورد کن رفع بشه؟؟
در ضمن من توی یوتیوب همین مشخصات سیستم من بازی ها رو اجرا میکنند به گمانم این چنین مشکلاتی رو ندارند
نقل قول:
سلام مجدد آقا من بعد گذشت مدتها همچنان خاستم بگم این مشکل در سیستم من پابرجاست من برای حل این مشکل بنظرتون هاردمو عوض کنم یا cpu مو ارتقا بدم تا گیر های اعضاب خورد کن رفع بشه؟؟
در ضمن من توی یوتیوب همین مشخصات سیستم من بازی ها رو اجرا میکنند به گمانم این چنین مشکلاتی رو ندارند
سلام
وقتی شما گوش نمیکنی به توضیحاتم .راهنمایی بی فایده است .پست بالا رو بخون
نقل قول:
سلام
وقتی شما گوش نمیکنی به توضیحاتم .راهنمایی بی فایده است .پست بالا رو بخون
بحث گوش ندادن نیست آخه این همه اطلاعات رو سیستممه فرمتش کنم ؟؟ اونوقت LOW LEVEL FORMAT چجوریه؟
نقل قول:
بحث گوش ندادن نیست آخه این همه اطلاعات رو سیستممه فرمتش کنم ؟؟ اونوقت LOW LEVEL FORMAT چجوریه؟
بکاپ بگیرید روی هارد دیگه . فلش و هارد اکسترنال