پاسخ: تکنولوژی Hybrid EFI
نقل قول:
سلام
دوستان هارد سه ترا دارم که میخوام روش ویندوز نصب کنم و از کل حجم ۳ ترا استفاده کنم.پارتیشن ها gpt هستن قاعدتا مینبرد باید حالت uefi داشته باشه که تو تنظیمات بوت همچین چیزی ندیدم تو مشخصات مین بردم زده
Hybrid EFI technology with DualBIOS for 3TB HDD support
کسی میتونه توضیح بده تکنولوژی هایبرد چی هست و اینکه من میتونم رو این هارد سه ترا ویندوز نصب کنم و از کل حجمش استفاده کنم؟ چطوری؟
مدل مادربرد رو حتما قید کنید .کلا بردهایی که دارای بایوس uefi هست . با هاردهای سه ترا مشکلی ندارند .
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
مدل دقیق مادربردم
اگه اشتباه نکنم ساپورت میکنه اما الان تو نصب ویندوز میرم بعد از فرمت درایو اجازه نصب رو نمیده
و این ارور رو میده
Windows cannot be installed on this disk. The selected disk is of the GPT partition style
نقل قول:
مدل دقیق مادربردم
اگه اشتباه نکنم ساپورت میکنه اما الان تو نصب ویندوز میرم بعد از فرمت درایو اجازه نصب رو نمیده
و این ارور رو میده
Windows cannot be installed on this disk. The selected disk is of the GPT partition style
الان بوت روی uefi هست یا legacy
با rufus یک فلش بوتیبل uefi درست کنید . مشکل حل میشه .یا با برنامه acronis disc director هارد رو بصورت mbr کانورت کنید .
اگر هاردت سیگیت هست میتونی از برنامه زیر برای پارتشین بندی استفاده کنی
مشکل همینه من تمام قسمتهای بوت رو چک کردم
اما گزینه های uefi و لگسی نیست برای همین هم شک کردم مادبرد uefi ساپورت میکنه یا نه
مسیرش رو اگه میتونید بگید لطفا تا اونجارو چک کنم
احتمال میدم شاید هم باید بایوس رو اپدیت کرد
نقل قول:
مشکل همینه من تمام قسمتهای بوت رو چک کردم
اما گزینه های uefi و لگسی نیست برای همین هم شک کردم مادبرد uefi ساپورت میکنه یا نه
مسیرش رو اگه میتونید بگید لطفا تا اونجارو چک کنم
احتمال میدم شاید هم باید بایوس رو اپدیت کرد
چرا mbr پارتشین نمیکنید ؟ با discwizard اگر سیگیت هست هاردتون به راحتی پارتشین بندی میشه .
یکی اینکه اطلاعات مهم روش هست که پاک میشه
مهم تر اینکه mbr کنم اینجوری ویندوز تنها دوترا از حجم سه ترا رو نشون میده، درسته؟
نقل قول:
یکی اینکه اطلاعات مهم روش هست که پاک میشه
مهم تر اینکه mbr کنم اینجوری ویندوز تنها دوترا از حجم سه ترا رو نشون میده، درسته؟
با برنامه discwizard سیگیت باید این کار انجام بشه .
هارد سیگیت هست پس مشکل حذف نشدن اطلاعات با این برنامه حل میشه اما مورد مهم تر که بالا عرض کردم چطور؟ اخه ببینید من به عنوان هارد اول میخوام استفاده کنم و روش ویندوز نصب کنم
تا اونجا هم که متوجه شدم اگه هارد بالای دو ترا را mbr پارتیشن بندی کنیم تنها دو ترا از ظرفیت هارد رو نشون میده و باقیش رو نه برای همین هم gpt پارتیشن بندی میکنن
مرسی که وقت میزارید
با برنامه ای که پست زیر توضیح دادم یک فلش بوت uefi درست کن . کاملا توضیح دادم
- - - Updated - - -
نقل قول:
هارد سیگیت هست پس مشکل حذف نشدن اطلاعات با این برنامه حل میشه اما مورد مهم تر که بالا عرض کردم چطور؟ اخه ببینید من به عنوان هارد اول میخوام استفاده کنم و روش ویندوز نصب کنم
تا اونجا هم که متوجه شدم اگه هارد بالای دو ترا را mbr پارتیشن بندی کنیم تنها دو ترا از ظرفیت هارد رو نشون میده و باقیش رو نه برای همین هم gpt پارتیشن بندی میکنن
مرسی که وقت میزارید
پست قبل روش کار رو لینک کردم . فقط باید ایزو ویندوز 64 بیت میخوای و برنامه اون پست و یک فلش 4 گیگ با فرمت fat32