پاسخ: تکنولوژی Hybrid EFI
برنامه رو چک کردم ظاهرا این برنامه میاد هارد ۳ترا رو به دوتا هارد مجازی تبدیل میکنه تا ویندوز بتونه نشونش بده
اینکار دور زدن مشکل هست با توجه به اینکه مادربرد از uefi ساپورت میکنه تازه ممکنه یه موقع مشکل واسه اطلاعات روی هارد مجازی پیش بیاد
من باید برم دنبال اپدیت بایوس تا این گزینه uefi بیاد بعد ویندوز نصب کنم. ممنون
-----
لینکتون رو دیدم پس گزینه لگسی دیفالت نیست باید بوت بسازم. تشکر از آموزش استفاده میکنم
نقل قول:
برنامه رو چک کردم ظاهرا این برنامه میاد هارد ۳ترا رو به دوتا هارد مجازی تبدیل میکنه تا ویندوز بتونه نشونش بده
اینکار دور زدن مشکل هست با توجه به اینکه مادربرد از uefi ساپورت میکنه تازه ممکنه یه موقع مشکل واسه اطلاعات روی هارد مجازی پیش بیاد
من باید برم دنبال اپدیت بایوس تا این گزینه uefi بیاد بعد ویندوز نصب کنم. ممنون
-----
لینکتون رو دیدم پس گزینه لگسی دیفالت نیست باید بوت بسازم. تشکر از آموزش استفاده میکنم
بله برنامه لینک رو اجرا کنید و طبق اسکرین شاتی که گذاشتم تنظیم کنید به راحتی ویندوز نصب میشه . فقط isoویندوزتون 64 بیت باشه .
ببخشید ایزو دارم هم ۶۴ هم ۳۲ باهم داخلشه
باید تکی ۶۴ اش رو دانلود کنم؟ یا همینجوری هم میشه
مثلا
نقل قول:
ببخشید ایزو دارم هم ۶۴ هم ۳۲ باهم داخلشه
باید تکی ۶۴ اش رو دانلود کنم؟ یا همینجوری هم میشه
مثلا
به این شکل تست نکردم .
بنده ویندوز ۶۴ رو در حالت gpt روی فلش بوتیبل میکنم بعد از صفحه بوت مادربرد روی نصب ویندوز نمیره.first بود اینا هم درسته اما وقتی ویندوز رو رو حالت غیر gpt حالت معمولی بوت میکنم رو نصب ویندوز میره اما همون ارور مخصوص رو میده و اجازه نصب ویندوز روی درایو c رو نمیده چندبارم تست زدم دیگه کاری به ذهنم نمیرسه :(
نقل قول:
بنده ویندوز ۶۴ رو در حالت gpt روی فلش بوتیبل میکنم بعد از صفحه بوت مادربرد روی نصب ویندوز نمیره.first بود اینا هم درسته اما وقتی ویندوز رو رو حالت غیر gpt حالت معمولی بوت میکنم رو نصب ویندوز میره اما همون ارور مخصوص رو میده و اجازه نصب ویندوز روی درایو c رو نمیده چندبارم تست زدم دیگه کاری به ذهنم نمیرسه :(
بهترین کار استفاده از نرم افزار نسخه بوت discwizard سیگیت هست .
یعنی همون ساخت درایو مجازی و تبدیل این 3 ترا به دو هارد کوچیک تر؟
نقل قول:
یعنی همون ساخت درایو مجازی و تبدیل این 3 ترا به دو هارد کوچیک تر؟
خود برنامه سیگیت به راحتی برای نصب ویندوز این هارد رو به بهترین شکل پارتشین بندی میکنه . درایو مجازی ؟!؟
والا یادمه اینجوری خونده بودم که 3 ترا رو درایو مجازی میکنه
چندتا سوال درباره اش
1 این برنامه اطلاعات رو هم حذف میکنه؟ باید بکاپ بگیرم یا نیازی نیست؟
چون 3ترا کامل اطلاعات پره واسه همین میپرسم
2 بعد از پارتیشن بندی بازم نیاز به بوتیبل کردن به حالت gpt و این موارد که طی کردیم هم هست؟
3 برنامه تحت ویندوزه؟ یعنی هارد سه ترا رو با یه ویندوز دیگه بالا بیارم و پارتیشن بندی کنم یا بوتیبل هست؟
اگر اطلاعات داری باید بکاپ بگیری .خود برنامه دیسک ویزارد هارد رو آماده نصب ویندوز میکنه .