بهترین نرم افزار برای dvb-t
یک انتن usb برای لپتاب تهیه کردم نرم افزار TotalMedia 3.5 درون جعبش بود. ولی من بااین نرم افزارمشکلاتی دارم.
سوال من این هست شمانرم افزارمشابه باامکانات می شناسید.ترجیحااگررایگان باشدبهتر:great:
قبلا نرم افزارهای مثل BLAZ DVBT Speed TV Player HidTV امتحان کردم ولی هرکدام مشکلاتی دارند.
باسپاس:11():
پاسخ: بهترین نرم افزاربرای dvb-t
نقل قول:
یک انتن usb برای لپتاب تهیه کردم نرم افزار TotalMedia 3.5 درون جعبش بود. ولی من بااین نرم افزارمشکلاتی دارم.
سوال من این هست شمانرم افزارمشابه باامکانات می شناسید.ترجیحااگررایگان باشدبهتر:great:
قبلا نرم افزارهای مثل BLAZ DVBT Speed TV Player HidTV امتحان کردم ولی هرکدام مشکلاتی دارند.
TotalMedia 3.5 بی عیب ترین نرم افزار هست .
3 :تعداد فایل پیوست
پاسخ: بهترین نرم افزاربرای dvb-t
نقل قول:
TotalMedia 3.5 بی عیب ترین نرم افزار هست .
باتشکرازپاسختان
من این نرم افزارراروی8.1نصب کردم ولی
موقع شروع اینجوری
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
ووقتی می خواهم کانال راجستجوکنم اینجوری می شود
که بایدخروج رابزنم وازبرنامه بیادبیرون!
مشکل ازکجاست؟
برای همین می خواهم ازیک برنامه دیگری استفاده کنم.
:11():
پاسخ: بهترین نرم افزار برای dvb-t
من خودم این نرم افزار را روی ویندوز 8.1 دارم استفاده میکنم . چه نسخه ای نصب کردید .فکر میکنم ایراد کار رو از یک برنامه دیگه باشه . درایور کارت گرافیک شما اپدیت هست . بی عیب تر از این برنامه وجودخارجی نداره
این نسخه رو نصب کنید
ArcSoft TotalMedia 3.5.7.259
نقل قول:
من خودم این نرم افزار را روی ویندوز 8.1 دارم استفاده میکنم . چه نسخه ای نصب کردید .فکر میکنم ایراد کار رو از یک برنامه دیگه باشه . درایور کارت گرافیک شما اپدیت هست . بی عیب تر از این برنامه وجودخارجی نداره
این نسخه رو نصب کنید
ArcSoft TotalMedia 3.5.7.259
دانلودکردم نصب شدولی بازهم همان مشکل قبل!
کارت گرافیک نصبه.
بانرم افزار DriverPack Solution 14.7 R417 Final Full Edition نصب کردم که ازسافت گذرگرفتم.
شما مشکل دیگه دارید . مشخصات کارت گرافیک رو بنویسید . این نسخه برنامه رو که نصب کردید . قبلی باید پاک بشه و بعد با CCLEANER رجیستری رو clean کنید . کدک های زیر هم نصب کنید
نقل قول:
شما میتونید از نرم افزار DVB DREAM استفاده کنید ! پلیر خوبیست !
نقل قول:
شما مشکل دیگه دارید . مشخصات کارت گرافیک رو بنویسید . این نسخه برنامه رو که نصب کردید . قبلی باید پاک بشه و بعد با CCLEANER رجیستری رو clean کنید . کدک های زیر هم نصب کنید
باسلام مجدد
codec pack نصب شد.
nvidia geforce gt250m.
بانرم افزارCCLEANERپاک شد.
ولی هنوزمشکل هست!:1. (28):
نقل قول:
باسلام مجدد
codec pack نصب شد.
nvidia geforce gt250m.
بانرم افزارCCLEANERپاک شد.
ولی هنوزمشکل هست!:1. (28):
تیک Compatibility رو بزنید . روی ایکون برنامه کلیک راست پرارپتیس و در قسمت Compatibility . گزینه windows xp sp3 رو انتخاب کنید .
نقل قول:
تیک Compatibility رو بزنید . روی ایکون برنامه کلیک راست پرارپتیس و در قسمت Compatibility . گزینه windows xp sp3 رو انتخاب کنید .
میشودکاملترتوضیح بدین؟:give_rose: