پاسخ: بهترین نرم افزاربرای dvb-t
نقل قول:
TotalMedia 3.5 بی عیب ترین نرم افزار هست .
سلام ووقت بخیر
دراینترنت که سرچ می کردم بانرم افزارجالبی روبروشدم فقط برای من صدامشکل داره که بایددرتنطیمات تعقیربدم (برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]) دراین موردمی توانیدبه من کمک کنید؟
اگراین برنامه راامتحان نکردیدپیشنهادمی کنم حتما امتحان کنید!:11():
پاسخ: بهترین نرم افزار برای dvb-t
نقل قول:
بنظرم Dvbviewer از همه بهتره
SichboPVRراهم امتحان کنید:11():
نقل قول:
من کارت تی وی یو اس بی استفاده میکنم ، اولش برای ویندوز 8.1 مشکل داشت تا اینکه با مراجعه به سایت خارجی درایور رو برای ویندوز 8.1 گرفتم
بعد نرم افزار رو هم آپدیت کردم تو تنظیمات هست برو و اپدیتش بکن احتمالا درست میشه !
مشکل از کارت گرافیک نیست امید جان برای رزولوشن های بالا از 720 تصویرش اینجوری میشه ( تیکه ای از تصویر در منو ها سیاه میشه )
بله شمادرست گفتیدمشکل به روزنبودن نرم افزاربودکه باورودبه سایت مادایران ان رابه روزرسانی کردم ودرست شد.متشکرم:11():
نقل قول:
من خودم این نرم افزار را روی ویندوز 8.1 دارم استفاده میکنم . چه نسخه ای نصب کردید .فکر میکنم ایراد کار رو از یک برنامه دیگه باشه . درایور کارت گرافیک شما اپدیت هست . بی عیب تر از این برنامه وجودخارجی نداره
این نسخه رو نصب کنید
ArcSoft TotalMedia 3.5.7.259
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
ممنون از شما واقعا نرم افزار عالی است فقط یه مشکل داره که EPG را فونش فارسی نیست و حتی انگلیسی هم نیست اجق وجق نوشته آیا راهی هست درست بشه... ؟
نقل قول:
ممنون از شما واقعا نرم افزار عالی است فقط یه مشکل داره که EPG را فونش فارسی نیست و حتی انگلیسی هم نیست اجق وجق نوشته آیا راهی هست درست بشه... ؟
نسخه جدیدترش رو تست کردی ؟
نقل قول:
نسخه جدیدترش رو تست کردی ؟
من این نسخه را نصب کردم TotalMedia 3.5
در ضمن هنوز بهتر از این هنوز وجود نداره باز ؟
نقل قول:
من این نسخه را نصب کردم TotalMedia 3.5
در ضمن هنوز بهتر از این هنوز وجود نداره باز ؟
ArcSoft TotalMedia 3.5.9.230
تست کنید
نقل قول:
ArcSoft TotalMedia 3.5.9.230
تست کنید
از شما سپاس گذارم ولی هر چقدر گشتم نتونستم پیدا کنم اگر شما لینک قرار بدید ممنون میشم ...
نقل قول:
از شما سپاس گذارم ولی هر چقدر گشتم نتونستم پیدا کنم اگر شما لینک قرار بدید ممنون میشم ...
PHP Code:
https://www.softgozar.com/arcsoft-totalmedia_/download/
نقل قول:
PHP Code:
https://www.softgozar.com/arcsoft-totalmedia_/download/
ممنون ولی من اینو نصب کردم شما فرمودید ورژن 3.5.9.230 ولی لینکی که قرار دادید 3.5.7.259 میباشد...