راهنمایی جهت خرید تبلت تا رنج قیمت 1500 الی 1700
دوستان سلام .من یک تبلت میخواهم بخرم که امکانات آن کامل باشد .از لحاظ سخت افزاری ونرم افزاری عالی باشد وهمچننین از نظر صفحه نمایش تصویر خوبی داشته باشد وبعدا" از نظر نصب نرم افزار با مشکل مواجه نشود.شبکه 3g .4g راسپورت کند و رم خوب و بالایی داشته باشد.سیم کارت خور باشد وبعدا" بتوان رم آنرا افزایش داد وسی پی یو آن هم قوی باشد
پاسخ: راهنمایی جهت خرید تبلت تا رنج قیمت 1500 الی 1700
نقل قول:
دوستان سلام .من یک تبلت میخواهم بخرم که امکانات آن کامل باشد .از لحاظ سخت افزاری ونرم افزاری عالی باشد وهمچننین از نظر صفحه نمایش تصویر خوبی داشته باشد وبعدا" از نظر نصب نرم افزار با مشکل مواجه نشود.شبکه 3g .4g راسپورت کند و رم خوب و بالایی داشته باشد.سیم کارت خور باشد وبعدا" بتوان رم آنرا افزایش داد وسی پی یو آن هم قوی باشد
Samsung Galaxy Tab S 8.4 - T705 با قیمت 1,610,000
Samsung Galaxy Tab S 10.5 - T805 با قیمت 1,900,000
Samsung Galaxy Note 10.1 (2014 Edition) P601 با قیمت 1,900,000
هرسه تبلت بالا سه گیگ رم دارند و از کارت حافظه هم پشتیبانی می کنند
دوست عزیز یه نکته رو براتون روشن کنم . . .
ما یه RAM داریم و یه ROM
RAM به حافظه با قابلیت دسترسی تصادفی (در اصطلاح به آن رم میگن) یک نوع محل ذخیره اطلاعات در کامپیوتر هست, که به کمک h,ن میai به اطلاعات در هر زمانی بدون در نظر گرفتن موقعیت فیزیکی و ترتیب اونا، دسترسی داشت. دادههای موجود در RAM قابل پاک شدن و جایگزینی با دادههای دیگر هستند و هر نوع وقفهای در جریان برق رایانه، موجب از بین رفتن دادههای موجود در RAM میشه. استفاده از این نوع حافظهها، برای نگهداری موقت اطلاعات تا زمان پردازش یا انتقال نتایج به بیرون از رایانه و یا ذخیره در حافظههای جانبی هست.(همون RAM کامپیوتر که رو مادربر قرار میگیره مثل KingSton-G.SKIL-Corsair ...)
ROMکه کارت حافظه یا کارت فلش یک حافظه فلش الکترونیکی دستگاه ذخیرهسازی اطلاعات است که برای ذخیره و انبارکردن اطّلاعات دیجیتالی به کار میره. اینها معمولا در بسیاری از دستگاههای الکترونیکی از جمله دوربینهای دیجیتالی، تلفن همراه، لپتاپها، دستگاه پخش صوتی دیجیتال و کنسول بازی استفاده میشن. کارتهای حافظه کوچک اند و امکان نوشتن و پاک کردن چندبارهٔ اطلاعات در آن وجود داره و بدون نیاز به برق اطلاعات را حفظ میکنن. انواع آن ها بر حسب سایز به MicroSD، MiniSD, SD تقسیم می شوند. همچنین بر حسب ظرفیت ذخیره سازی نیز پسوند HC و XC به آن ها اضافه می شه.
خوب شما وقتی میگی رمش رو بشه اضافه کرد :
1.اگر منظورت RAM باشه که نمیشه تو تبلت افزایشش داد !!!
2. اگر منظورت ROM هست که هر حجمی که خاصتی رو میتونی بخری از 2GB تا 64GB و 128GB
و در اخر اینکه من نظر خوبی روی این مدل سامسونگ دارم
Samsung Galaxy Note 10.1 2014 Edition 3G - 16GB
با سلام . ضمن تشکر از جناب بهادر فرد وmersad50062 .منظورم همان حافظه اجرایی است .در ضمن فرق بین تبلت samsung glaxy not 10.1(p605 وsamsung glaxy tab s 10.5 چیست و آیا تبلت سامسونگ تب اس 10.5 با این پردازنده در ایران آمده ؟ پردازنده مرکزی چهار هسته ای 2.3 گیگا هرتز krait 400 وتراشه qualkamm snapdragon 800 با پردازنده adreno 330
نقل قول:
با سلام . ضمن تشکر از جناب بهادر فرد وmersad50062 .منظورم همان حافظه اجرایی است .در ضمن فرق بین تبلت samsung glaxy not 10.1(p605 وsamsung glaxy tab s 10.5 چیست و آیا تبلت سامسونگ تب اس 10.5 با این پردازنده در ایران آمده ؟ پردازنده مرکزی چهار هسته ای 2.3 گیگا هرتز krait 400 وتراشه qualkamm snapdragon 800 با پردازنده adreno 330
نوت 10.1 دارای قلم Spen هستش و برای نوت برداری و طراحی بسیار عالیه
باتری نوت 10.1 قوی تره
اما تب 10.5 یه سرو گردن از نوت 10.1 بالاتره
صفحه نمایش تب 0.4 اینچ بزرگتره
اول از همه اینکه نوت 10.1 صفحه نمایشش TFT هست اما تب 10.5 سوپر آمولد
تب 10.5 دارای اسکنر اثر انگشت هست
به نظر من تب 10.5 خیلی قشنگتر از نوت 10.1 هست
تب 10.5 تا 128 گیگ کارت حافظه پشتیبانی می کنه اما نوت 10.1 تنها تا 64 گیگ کارت حافظه ساپورت می کنه
وزن تب 10.5 کمتر از نوت 10.1 هست
مدل اسنپدراگون تب 10.5 رو من ندیدم و بعید می دونم باشه اما چون این مدل ها برای اروپا تولید شدن با شبکه مخابراتی ما مشکل دارن
با سلام .آقای بهادر فر. ضمن تشکر از اینکه جواب مارا میدهید. آیا تب اس بهتر است یا اپل ؟ آیا امکانات تب اس بهتر است یا اپل ؟ آیا تب اس داغ نمیکند ؟ در ضمن سایز تب اس 10.5 بهتر است یا 8.4 ؟ آیا اپل جدید آیپد ایر 2 امکاناتش نسبت به سامسونگ چکونه است؟
نقل قول:
با سلام .آقای بهادر فر. ضمن تشکر از اینکه جواب مارا میدهید. آیا تب اس بهتر است یا اپل ؟ آیا امکانات تب اس بهتر است یا اپل ؟ آیا تب اس داغ نمیکند ؟ در ضمن سایز تب اس 10.5 بهتر است یا 8.4 ؟ آیا اپل جدید آیپد ایر 2 امکاناتش نسبت به سامسونگ چکونه است؟
شما در ابتدا گفتید که تبلت قابلیت افزایش حافظه رو داشته باشه ولی تبلت های اپل این قابلیت رو ندارن.
در ضمن قیمت ایر2 در حال حاضر بالاست و باید صبر کنید تا قیمتش پایین بیاد.
این که کدوم بهتره بر می گرده به خودتون هردو بسیار قدرتمند هستند
والا با تب اس کار نکردم اما باتوجه به پردازنده ای که داره توی بازی های سنگین احتمالاً داغ می کنه
سایز هم بستگی به خودتون داره اگه یه تبلت جمع و جور و سبک می خوای 8.4 انتخاب خوبیه اما اگه مثلاً می خوای فیلم ببینی 10.5 بهتره
ایر 2 و تب اس دو پلتفرم متفاوت هستند و هرکدوم یه سری ویژگی های خاص خودشونو دارن و شما باید براساس نیازهاتون یکی از این دو رو انتخاب کنید چون هردوشون واقعاً عالین و هیچ مشکلی ندارن
یکی از دوستان میگفت که سایت سامسونگ را که نگاه میکنی مدل اگزینوس فقط وای فای آنلی هست .یعنی سیم کارت نمیخوره .فقط مدل اسنپدراگون هست که هم سیم کارت میخوره وهم از شبکه 4gپشتیبانی میکند وهم گرم نمیکند .ومیگفت که مدل اگزینوس داغ میکند .وگفته شد که چها ر هسته ای اسنپدراگون 2.3 بهتر است . بنظرشما باید صبر کرد تا آیپد ایر2 بیاید ؟
نقل قول:
یکی از دوستان میگفت که سایت سامسونگ را که نگاه میکنی مدل اگزینوس فقط وای فای آنلی هست .یعنی سیم کارت نمیخوره .فقط مدل اسنپدراگون هست که هم سیم کارت میخوره وهم از شبکه 4gپشتیبانی میکند وهم گرم نمیکند .ومیگفت که مدل اگزینوس داغ میکند .وگفته شد که چها ر هسته ای اسنپدراگون 2.3 بهتر است . بنظرشما باید صبر کرد تا آیپد ایر2 بیاید ؟
مدل اگزینوس و LTE
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
در کل مدل اسنپدراگون بهتره ولی تو ایران نیست
بله صبر کنید تا ایر 2 بیاد و قیمتش تثبیت بشه
من مشخصات و بررسی Samsung Galaxy Note 10.1 2014 Edition رو مطالعه کردم به نظرم مورد خوبیه برای خرید .