پاسخ: راهنمایی جهت خرید تبلت تا رنج قیمت 1500 الی 1700
نقل قول:
با سلام حضور دوستان خوب. لطفا" بفرمایید کی نکسوس 9 وارد بازار ایران میشود؟ .وانشاءاله اگر خدا خواسته باشد کی قیمت ipad air 2 پایین میآید؟ و مرصاد جان کار بری من هم آنچنان تخصصی نیست ولی دوست دارم جنسی را بگیرم که هم کیفیت وهم امکانات خوبی داشته باشد .
نظر لطف شماس :give_rose:
Nexus 9 مدل ۱۶ گیگ وای فای , از ۳۹۹ دلار قیمت گذاری شده و قیمت مدل ۳۲ گیگابایت ۴۷۹ دلار هست. مدل LTE و ۳۲ گیگابایتی هم ۵۹۹ دلار قیمت گذاری شده.
و فکر میکنم مثل پارسال ,نهایتا اخر اذر یا اوایل دی وارد بازار شه که قطعا قیمت بالایی داره!!!(دیگه میدونید براچی دیگه):Love-ssa~! (1):
ولی خوب تو این چند روز که داشتم برای یکی از دوستتام ipad میگرفتم خیلی مقایسه ها کردم و دیدم و برام باز ثابت شد که اپل یه چیز دیگس ! ! !
شما هم گفته بودین که میخواین بتونین حافظه رو افزایش داد ,نهایتا همین نوت پرو یا نوت 10.1 2014 رو میتونید خریداری کنید
(ولی اگه محدودیت ندارید یا میتونید هزینه کنید یه ایپد ایر 128 بگیرید ,
من برا دوستم Apple iPad Air Wi-Fi - 64GB گرفتم 2.260.000 و قیمت Apple iPad Air 4G - 128GB باید نهایتا 3.000.000 باشه)
دوستان سلام وبا تشکر از زحمات شما .لطفا" در صورت امکان تفاوت این نوع مدلها را بیان بفرمایید وازاین مدلها کدام کاملتر است. چیزی که در سایتها نوشته شده
1-apple ipad air 4g
2-apple ipad air wi-fi
3-apple ipad air 4g gen
4-apple ipad air 4g lte
5-apple ipad 4th gen wi-fi+4g
6-apple ipad wi-fi+cellular
نقل قول:
دوستان سلام وبا تشکر از زحمات شما .لطفا" در صورت امکان تفاوت این نوع مدلها را بیان بفرمایید وازاین مدلها کدام کاملتر است. چیزی که در سایتها نوشته شده
1-apple ipad air 4g
2-apple ipad air wi-fi
3-apple ipad air 4g gen
4-apple ipad air 4g lte
4th gen منظورش نسل چهارم هستش
lte هم منظور نسل چهرم شبکه های مخابراتی هست 4G
cellular هم یعنی نسخه ای که سیم کارت میخوره
نقل قول:
1-apple ipad air 4g
2-apple ipad air wi-fi
3-apple ipad air 4g gen
4-apple ipad air 4g lte
موارد قرمز یکی هستند و از همه کاملترن
مورد بنفش فرقش با موارد قرمز اینه که سیم کارت نمی خوره
مورد سبز یک مدل پایین تر از قرمز و بنفش هستش
مورد 6 هم اگه همین جوری باشه منظور آیپد یکه که ماله زمان دایناسورهاست:دی
در کل 4 تای اول از بقیه بهترن و جدیدتر هستند اون دو مورد آخر هم از رده خارجن
ضمن تشکر ازآقایان مرصاد وبهادری فر. پس کاملترین آنها که هم از نسل شبکه مخابراتی 3و4 پشتیبانی میکند وهم سیم کارت روی آن نصب میشود مدل apple ipad air 4g میباشد؟ آیا صفحه نمایش اینها ریتینا میباشد یا اینکه فقط آن mini2 ریتینا است ؟
نقل قول:
ضمن تشکر ازآقایان مرصاد وبهادری فر. پس کاملترین آنها که هم از نسل شبکه مخابراتی 3و4 پشتیبانی میکند وهم سیم کارت روی آن نصب میشود مدل apple ipad air 4g میباشد؟ آیا صفحه نمایش اینها ریتینا میباشد یا اینکه فقط آن mini2 ریتینا است ؟
بله-بله رتینا است
باسلام .دو ماه پیش یک تبلت apple ipad air2 خریداری شد.
- - - Updated - - -
باسلام .دو ماه پیش یک تبلت apple ipad air2 خریداری شد.