راهنمایی در رابطه با هارد یک ترابایت سیگیت!!!
سلام من یک هارد سیگیت یک ترابایت خریدم با کد st31000524as میخواستم بدونم پرفورمنسش چجوری هست و در عمل با باراکودا 14 فرقی داره یا نه!! ضمنا هارد من موقع روشن شدن سیستم صدای قارد میده و موقع خاموش شدن سیستم هم صدای تیک بلندی ازش بگوش میرسه!!من هارد 500 سیگیت باراکودا 14 رو که ماله یکی از اقوام بود رو چک کردم دیدم صدای بسیار کمتری موقع خاموش روشن شدن سیستم میده!! من خودم هم قبلا هارد 40گیگابایت مکستور ide داشتم که موقع روشن و خاموش شدن سیستم اصلا صدا نمیداد!!علتش چیه؟یعنی هارد من ایراد داره!!ضمنا موقع کار هم صدای خر خر خفیفی میده!!قسمت سلامتی نرم افزار hd tune هم سالمه!!!
پاسخ: راهنمایی در رابطه با هارد یک ترابایت سیگیت!!!
نقل قول:
سلام من یک هارد سیگیت یک ترابایت خریدم با کد st31000524as میخواستم بدونم پرفورمنسش چجوری هست و در عمل با باراکودا 14 فرقی داره یا نه!! ضمنا هارد من موقع روشن شدن سیستم صدای قارد میده و موقع خاموش شدن سیستم هم صدای تیک بلندی ازش بگوش میرسه!!من هارد 500 سیگیت باراکودا 14 رو که ماله یکی از اقوام بود رو چک کردم دیدم صدای بسیار کمتری موقع خاموش روشن شدن سیستم میده!! من خودم هم قبلا هارد 40گیگابایت مکستور ide داشتم که موقع روشن و خاموش شدن سیستم اصلا صدا نمیداد!!علتش چیه؟یعنی هارد من ایراد داره!!ضمنا موقع کار هم صدای خر خر خفیفی میده!!قسمت سلامتی نرم افزار hd tune هم سالمه!!!
بهتره با برنامه Hard Disk Sentinel یک شات از قسمت overview بگیرید . در مورد صدا هم گاهی به خاطر پاور سیستم هم میتونه باشه .
برنامه hdd senetinel رو هم دارم و اونجا هم پرفورمنس و هم سلامتی 100 درصد هست و نوشته excellent!! ضمنا پاور من گرین 430 eu هست که تا برج 10 امسال گارانتی داره!!یعنی به نظر شما پاور من ایراد داره!!!ضمنا در رابطه با پرفورمنس هارد من چیزی نفرمودید!!
هارد شما از این سری که تو بازار هست قدیمی تر هست . بله سری جدید سیگیت سرعت بیشتری دارند از ساتا 3 بهره میبرند . و سری جدید عملکرد بسیار خوبی دارند . در مورد صدای هارد دیسک و پاور سیستم . بستگی دارد بقیه قطعات سیستم شما چی باشید . کلا هاردی که از نظر مکانیکال مشکل داشته باشه . برنامه هایی مثل hd senitel اعلام مکینند . مهم سرعت بنچمارک و اکسس تایم هارد هست .
هارد من هم ساتا 3 هست و بافرش 32 مگابایت هست بقیه مشخصات سیستم من به شرح زیر هست:
cpu:intel g645
mainboard:gigabyte p61ad3
ram:geil 4 gb 1333
power:green 430w eu
hard:seagate st31000524as
gerafic:shuttletechgeforce 550ti
اینم شات بنچمارک هارد من:
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
نقل قول:
هارد من هم ساتا 3 هست و بافرش 32 مگابایت هست بقیه مشخصات سیستم من به شرح زیر هست:
cpu:intel g645
mainboard:gigabyte p61ad3
ram:geil 4 gb 1333
power:green 430w eu
hard:seagate st31000524as
gerafic:shuttletechgeforce 550ti
اینم شات بنچمارک هارد من:
از نظر من این هارد مشکل ندارد . از نظر وضعیت بنچمارک هم خوبه .
نقل قول:
پس به نظر شما صدای روشن و خاموش شدن هارد به خاطر چیه؟؟از هد هست یا موتور هارد این صدا رو میده!!!
اینم صدای ضبط شده هارد من موقع روشن و خاموش شدن
اون لینکها غیر فعال شد اینعا جدید هستند
صدای روشن شدن هارد
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ] clip(03).amr
اینم صدای خاموش شدن هارد
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ] clip.amr
لطفا راهنمایی کنید!!1
هارد با حجم 1 ترابایت معمولا بیشتر از یک پلیت داره و این یعنی توی هارد حداقل 4 تا هد داریم (2 هد برای هر پلیت)
این 4 تا هد موقع پارک و استارت صدای خیلی بیشتر از 2 هد 500 گیگ یا کمتر ایجاد میکنه
این صدا طبیعیه
ولی هارد سیگیت باراکودا 14 یک ترابایت تک پلاتر هست پس یعنی صداش کمتره!!چرا هارد قدیمی من که 12 سال از عمرش میگذره و 40 گیگ مکستور ide هست همچین صدایی نداره!!! ضمنا موقع کار هم صدای خر خر نسبتا بلندی به گوش میاد!!
همانطور که من و نیما جان گفتیم . این هارد از نظر ما و برنامه های بنچمارک و مونیتورینگ کاملا سالم هست . چرخش موتور هارد قدیمی با 7200 دور هاردهای جدید قابل قیاس نیست .