یه سوال دیگه داشتم اون اینه که هارد من ساخت چینه به نظر شما کیفیت و طول عمرش چطوریه؟! طول عمر این هارد(باراکودا 12) بیشتره یا طول عمر باراکودا14؟
Printable View
یه سوال دیگه داشتم اون اینه که هارد من ساخت چینه به نظر شما کیفیت و طول عمرش چطوریه؟! طول عمر این هارد(باراکودا 12) بیشتره یا طول عمر باراکودا14؟
طول عمر قطعات به یکسری فاکتورها وابسته هست مثل ولتاژ و دما و فیکس بودن و ثابت بودننقل قول:
لطفا در مورد صدای قارت هارد موقع روشن شدن هارد و همچنین مکانیزیم این صدا توضیح کامل بدهید!!و بفرمایید این صدا از موتور هارد هست یا هد هارد با توجه به ارسال لینک صدای ضبط شده هاردم!!!
این صدای برای بازویی هست که هد هارد توسط اون حرکت میکنه . اون صدای تیک مانند صدای پارک شدن هارد هست .نقل قول:
اخه این صدا بد جور تو اعصابم میاد!! هر لحظه امکان میدم هاردم به خاطر این صدای اصطحکاک خراب بشه!! اینو درک میکنید!!!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
- - - Updated - - -
سلام شما چرا جواب تکراری میدن!!
دوست گرامی حساسیت شما برای ما درک کردنی نیستنقل قول:
بعضی از هاردها موقع کار سرو صدای زیادی دارند ( مانند وسترن بلک ) ولی این به دلیل مشکل داشتن یا خرابی هارد نیست
اگر شما به صدا حساس هستید به شما پیشنهاد میکنم از ssd استفاده کنید
پینوشت : در نوع نگارش خود یکم دقت کنید
اقا نیما با توجه به تجربه ای که شما در مورد هارد دارید میخواستم بپرسمهراد دیسکهای باراکودا 12 کیفیت بالاتری دارند یا باراکودا 14!!
تا اونچا که من میدونم تفاوت چندانی ندارندنقل قول:
14 مدل جدیده که کشش از 32 (در برخی مدلهای 12 ) به 64 ارتقاع داده شده. فیرمورش برای هماهنگی با سخت افزار جدید بروز شده . ولی چندان تفاوت بنیادی در کار نیست ( سرعت و کیفیت )
اگر دنبال کیفیت بالاتر هستید باید وسترن بلک بگیرید که البته حداقل دو برابر هاردهای سیگیت نویز و صدا داره و قیمتش هم نزدیک 2 برابره .
هارد سیگیت st31000524 من نا چه حد در مقابل ضربات احتمالی مقاومت کنه و بد سکتور نشه!! منظورم تکان شدید میز یا ضربه ناگهانی به کیس هست!!!
Reza_It93 گرامی؛
سوالی که در همون صفحه اول جوابش رو گرفتید، بارها به روشهای مختلف مطرح کردید و باعث شد تاپیک، بیهوده تا صفحه چهارم کشیده بشه.
پستهای اضافی پاک شدند.
تاپیک قفل شد.
سپاس :1. (23)::11():