مشکل با کارت گرافیک Asus HD 7770 2GB
سلام به همه ی دوستان .
هفته ی پیش بود که تو همین انجمن واسه خرید کارت گرافیک مشاوره گرفتم که دو گزینه بهم معرفی شد یکی 7770 و یکی 7790 که چون 90 رو گیر نیاوردم مجبور شدم 7770 بگیرم .
کارتی که گرفتم اینه : asus ati radeon hd 7770 2gb ddr5
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
کارت رو که اول نصب کردم کابل برقش رو یادم رفت بزنم و سیستم رو روشن کردم بعد متوجه شدم و سیستم رو خاموش کردم و یه برق جدا بهش دادم (6 پین) و سیستم رو دوباره راه اندازی و درایورشم نصب کردم . شاید فقط 12 یا 14 ساعت کار کرده بود که تو بازی big game hunter 2014 گرافیک بازی بهم ریخت و مدلای بازی رفت تو هم (باگ های عجیب و غریب) ، بعد از بازی اومدم بیرون و سیستم رو خاموش کردم ، دوباره که اومدم روشنش کردم سیستم روشن شد و مشکلی نبود ولی موقع اجرای بازی crysis 3 یهو سیستم ریست شد و دیگه تصویر مانیتور نیومد .
کارت گرافیکه فن هاش کار میکرد ، چراغ برقش روشن بود ولی مانیتور روشن نمیشد .
الان فرستادمش گارانتی ، فقط اینجا مطرحش کردم ببینم کسی میدونه مشکلش چیه ؟ میترسم گارانتی قبول نکنه . درست شدنی هست یا نه ؟
می خواستم یک گیگش رو بگیرم ولی گیر نیومد ، همینو گیر آوردم که اینم اینطوری شد .:1. (12):
مشخصات سیستمم اینه :
مادربرد : GA-MA770T-UD3 DDR3 PCI-e 2.0 16x
سی پی یو : AMD Phenom ii 4x 955
رم : Kingmax 2GBx2
پاور : GP480A
از پاور میتونه باشه ؟
پاور کم باشه اینطوری میشه ؟
ممنون از شما .
پاسخ: مشکل با کارت گرافیک Asus HD 7770 2GB
نقل قول:
سلام به همه ی دوستان .
هفته ی پیش بود که تو همین انجمن واسه خرید کارت گرافیک مشاوره گرفتم که دو گزینه بهم معرفی شد یکی 7770 و یکی 7790 که چون 90 رو گیر نیاوردم مجبور شدم 7770 بگیرم .
کارتی که گرفتم اینه : asus ati radeon hd 7770 2gb ddr5
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
کارت رو که اول نصب کردم کابل برقش رو یادم رفت بزنم و سیستم رو روشن کردم بعد متوجه شدم و سیستم رو خاموش کردم و یه برق جدا بهش دادم (6 پین) و سیستم رو دوباره راه اندازی و درایورشم نصب کردم . شاید فقط 12 یا 14 ساعت کار کرده بود که تو بازی big game hunter 2014 گرافیک بازی بهم ریخت و مدلای بازی رفت تو هم (باگ های عجیب و غریب) ، بعد از بازی اومدم بیرون و سیستم رو خاموش کردم ، دوباره که اومدم روشنش کردم سیستم روشن شد و مشکلی نبود ولی موقع اجرای بازی crysis 3 یهو سیستم ریست شد و دیگه تصویر مانیتور نیومد .
کارت گرافیکه فن هاش کار میکرد ، چراغ برقش روشن بود ولی مانیتور روشن نمیشد .
الان فرستادمش گارانتی ، فقط اینجا مطرحش کردم ببینم کسی میدونه مشکلش چیه ؟ میترسم گارانتی قبول نکنه . درست شدنی هست یا نه ؟
می خواستم یک گیگش رو بگیرم ولی گیر نیومد ، همینو گیر آوردم که اینم اینطوری شد .:1. (12):
مشخصات سیستمم اینه :
مادربرد : GA-MA770T-UD3 DDR3 PCI-e 2.0 16x
سی پی یو : AMD Phenom ii 4x 955
رم : Kingmax 2GBx2
پاور : GP480A
از پاور میتونه باشه ؟
پاور کم باشه اینطوری میشه ؟
ممنون از شما .
به احتمال زیاد کارت مشکل داشته . گارانتی قبول میکنه
نقل قول:
به احتمال زیاد کارت مشکل داشته . گارانتی قبول میکنه
ممنون . یه انجمن دیگه مطرح کردم گفت از پاور هم میتونه باشه ! به نظر شما پاورم برای این کارت کم نیست ؟ بعد اینکه سر اجرای یه بازی سنگین مثل crysis 3 اینطوری شده چی ! این هیچ ارتباطی با سوختنش نداشته ؟
پاورت که کم نیست مگر اینگه خروجی هاش افت داشته باشه . که اون هم در کوتاه مدت این مسئله رو ایجاد نمیکنه .
لطفاً در انتخاب زیرمجموعه برای ایجاد تاپیک دقت کنید.
مدیران عزیز لطفاً تاپیک رو به زیرمجموعه مناسب (رفع مشکلات) انتقال بدند.
سپاس :1. (23):
گلپسر من همون موقه بهت درباره ی پاور هشدار داده بودم
الانم به نظرم بازم واسه پاوره (البته جای نگرانی نداره ها مثلا اینکه فک کنی قطعه ای سوخته باشه و ... رو میگم . فقط باید یه پاور قدرتمندتر بگیری)
به احتمال خیلی زیاد چون بازی کرایسی قدرتمنده ، پاور که گفتم لب به لب بود توانش با توان سیستمت ، کم آورد و کم هم بیاره ، سیستم یا هنگ میکنه یا ریست میشه
البته بازم احتماله (احتمال زیاد)
نميشه گفت حتماً گرافيك شايدم از مادربوردتون باشه ؟معلوم نميكنه
نقل قول:
نميشه گفت حتماً گرافيك شايدم از مادربوردتون باشه ؟معلوم نميكنه
فکر نکنم از مادربرد باشه چون با کارت قبلیه سیستم بالا میاد و مشکلی نداره .
نقل قول:
گلپسر من همون موقه بهت درباره ی پاور هشدار داده بودم
الانم به نظرم بازم واسه پاوره (البته جای نگرانی نداره ها مثلا اینکه فک کنی قطعه ای سوخته باشه و ... رو میگم . فقط باید یه پاور قدرتمندتر بگیری)
به احتمال خیلی زیاد چون بازی کرایسی قدرتمنده ، پاور که گفتم لب به لب بود توانش با توان سیستمت ، کم آورد و کم هم بیاره ، سیستم یا هنگ میکنه یا ریست میشه
البته بازم احتماله (احتمال زیاد)
اگه این کارت 7770 2 گیگ دوبرابر یک گیگش برق بخواد ، درسته پاورم کمه . اون موقع هم من میخواستم 1 گیگش رو بگیرم که فکر میکردم پاور 480 کافیه .
اگه مصرف برق 2 گیگش رو دوبرابر یک گیگش در نظر بگیرم برق مصرفی سیستم میشه حدود 520 وات .
طبق جدول سایت گرین مصرف برق قطعاتم میشه این : (در صورتی که گرافیک دو گیگ دوبرابر مصرف داشته باشه و رم به ازای هر یک گیگش 10 وات مصرف داشته باشه)
cpu socket +am3 150~160w
hd 7770 90/180w
main 80w
ram 10wx2x2 40w
hdd 25w
dvd-rom 10w
cpu fan 5w
fan 5w
keyboard&mouse 5w
نقل قول:
لطفاً در انتخاب زیرمجموعه برای ایجاد تاپیک دقت کنید.
مدیران عزیز لطفاً تاپیک رو به زیرمجموعه مناسب (رفع مشکلات) انتقال بدند.
سپاس :1. (23):
من میخواستم تو تاپیک مشکلات این بحث رو شروع کنم دیدم مشکلی ندارم که بخوام حلش کنم یعنی از دست خودم کاری بر نمیاد واسه همین اینجا تاپیک زدم . بازم اگه صلاح میدونید انتقالش بدید .
ممنون از همه ی دوستان .