پاسخ: مشکل با کارت گرافیک Asus HD 7770 2GB
به اين چيزا اعتماد نكنيد -توزمان بازي سيستم لود زيادي ميكشه ميتونه يكي از دلايل همين باشه
نقل قول:
اگه این کارت 7770 2 گیگ دوبرابر یک گیگش برق بخواد ، درسته پاورم کمه . اون موقع هم من میخواستم 1 گیگش رو بگیرم که فکر میکردم پاور 480 کافیه .
اگه مصرف برق 2 گیگش رو دوبرابر یک گیگش در نظر بگیرم برق مصرفی سیستم میشه حدود 520 وات .
طبق جدول سایت گرین مصرف برق قطعاتم میشه این : (در صورتی که گرافیک دو گیگ دوبرابر مصرف داشته باشه و رم به ازای هر یک گیگش 10 وات مصرف داشته باشه)
cpu socket +am3 150~160w
hd 7770 90/180w
main 80w
ram 10wx2x2 40w
hdd 25w
dvd-rom 10w
cpu fan 5w
fan 5w
keyboard&mouse 5w
سلام داش خوبی؟ منو میشناسی؟ کارتو گرفتی؟
نقل قول:
سلام داش خوبی؟ منو میشناسی؟ کارتو گرفتی؟
سلام ممنون . شما رو ؟ نه ! کارت رو گرفتم ولی 24 ساعت نشد فرستادمش گارانتی :1. (38):
- - - Updated - - -
نقل قول:
به اين چيزا اعتماد نكنيد -توزمان بازي سيستم لود زيادي ميكشه ميتونه يكي از دلايل همين باشه
منظورتون اینه که برق مصرفی بیشتر از اون چیزی میشه که با اون جدول درمیاد ؟
نقل قول:
سلام ممنون . شما رو ؟ نه ! کارت رو گرفتم ولی 24 ساعت نشد فرستادمش گارانتی :1. (38):
- - - Updated - - -
منظورتون اینه که برق مصرفی بیشتر از اون چیزی میشه که با اون جدول درمیاد ؟
داش مگه تو ادیتور نبودی تو اون انجمن؟انشالله که اوکی شه
راست میگه داداش موقع لود مصرف ممکنه بیشتر شه
نقل قول:
اگه این کارت 7770 2 گیگ دوبرابر یک گیگش برق بخواد ، درسته پاورم کمه . اون موقع هم من میخواستم 1 گیگش رو بگیرم که فکر میکردم پاور 480 کافیه .
اگه مصرف برق 2 گیگش رو دوبرابر یک گیگش در نظر بگیرم برق مصرفی سیستم میشه حدود 520 وات .
طبق جدول سایت گرین مصرف برق قطعاتم میشه این : (در صورتی که گرافیک دو گیگ دوبرابر مصرف داشته باشه و رم به ازای هر یک گیگش 10 وات مصرف داشته باشه)
cpu socket +am3 150~160w
hd 7770 90/180w
main 80w
ram 10wx2x2 40w
hdd 25w
dvd-rom 10w
cpu fan 5w
fan 5w
keyboard&mouse 5w
مصرف کارت 2 گیگ نسبت به کارت 1 گیگ خیلی بیشتر نیست
ماکزیمم 5-10 % میتونه بیشتر باشه ( نسبت به مدل و سرعت gpu , ...... )
نقل قول:
داش مگه تو ادیتور نبودی تو اون انجمن؟انشالله که اوکی شه
راست میگه داداش موقع لود مصرف ممکنه بیشتر شه
شما تو انجمن شبیه ساز آدرس اینجا رو داده بودی درسته ؟ اگه آره که شناختم :love: .
به نظر شما اگه از ضعف پاور بوده باشه گارانتی قبول میکنه ؟ اگه گارانتی هم قبول نکنه درست شدنی هست ؟ خیر سرم گرافیک گرفتم . حالا باید برم باز یه پاور هم بگیرم . (یه شب فقط ets2 رو ultra بازی کردم باز برگردوندمش رو high :1. (38):)
نقل قول:
شما تو انجمن شبیه ساز آدرس اینجا رو داده بودی درسته ؟ اگه آره که شناختم :love: .
به نظر شما اگه از ضعف پاور بوده باشه گارانتی قبول میکنه ؟ اگه گارانتی هم قبول نکنه درست شدنی هست ؟ خیر سرم گرافیک گرفتم . حالا باید برم باز یه پاور هم بگیرم . (یه شب فقط ets2 رو ultra بازی کردم باز برگردوندمش رو high :1. (38):)
اره داش به نام کاربریم دقت کن مبشناسی منم نام کاربریت دیدم شناختم منم برای خرید یه کارت از این دوستان مشاوره گرفتم و از همین دوستان خریدم البته برند من گیگا بایته داره راحت کار میکنه ets2 هم راحت الترا اجرا میکنه
داش باید صبور باشی کهکارتت درست شده دوباره به الترا بری :D:1. (38):
اره ممکنه پاورت نکشه چون اینا مصرفشون بالتره باید یک قویتر بندازی
الان تو سایت asus دیدم که نوشته بود کارت 7770 2 گیگ رو مادربرد های uefi ساپورت نمیشه . no support UEFI
مادربرد من GA-MA770T-UD3 گیگابایته از کجا بفهمم که uefi هست یا نه ؟
بعد یه جای دیگه خوندم که پاور 600 به بالا میخواد درسته یا نه ؟
نقل قول:
الان تو سایت asus دیدم که نوشته بود کارت 7770 2 گیگ رو مادربرد های uefi ساپورت نمیشه . no support UEFI
مادربرد من GA-MA770T-UD3 گیگابایته از کجا بفهمم که uefi هست یا نه ؟
بعد یه جای دیگه خوندم که پاور 600 به بالا میخواد درسته یا نه ؟
داداش فکر نکنم بالای 600 حتما لازم باشه برای این کارت چون الان کارت من که از این بیشتر مصرف میکنه تو خود سایت گیگا باید نوشته پاور 500 به بالا نیازه این که دیگه کمتر مصرف میکنه فکر نکم 600 به بالا باشه:great:
پاورت رو ببر گارانتی گرین برات تست بگیرن . شاید خروجی هاش به مشکل خورده باشه