مشاوره برای خرید کارت گرافیک با میانگین قیمت 350 تا 450 هزار تومان
سلام دوستان.من قصد دارم یه کارت گرافیک با میانگین قیمت 350 تا حد اکثر 450 هزار تومان بخرم.البته من سیستمم رو پارسال عید روز بستم ولی چون کمبود بودجه اوردم مجبور شدم یه گرافیک معمولی روش بندازم.حالا یه پولی دسم اومده می خوام عوضش کنم و یه گرافیک گیمینگ خوب بخرم در حد اون قیمتی که گفتم.حالا شما چی پیشنهاد می کنین ؟
راستی هر گرافیکی که معرفی کردین ، حدود قیمتش رو هم اگه می تونین بگین.
سیستم فعلی من :
CPU :
AMD FX 4100
Mainbord :
MSI 970A G45
Power :
Green GP530A-EU
RAM :
4 گیگ
Hard :
500 GB
Graphic card :
Sapphire Radeon HD 5450 1GB ddr3
پاسخ: مشاوره برای خرید کارت گرافیک با میانگین قیمت 350 تا 450 هزار تومان
نقل قول:
سلام دوستان.من قصد دارم یه کارت گرافیک با میانگین قیمت 350 تا حد اکثر 450 هزار تومان بخرم.البته من سیستمم رو پارسال عید روز بستم ولی چون کمبود بودجه اوردم مجبور شدم یه گرافیک معمولی روش بندازم.حالا یه پولی دسم اومده می خوام عوضش کنم و یه گرافیک گیمینگ خوب بخرم در حد اون قیمتی که گفتم.حالا شما چی پیشنهاد می کنین ؟
راستی هر گرافیکی که معرفی کردین ، حدود قیمتش رو هم اگه می تونین بگین.
سیستم فعلی من :
CPU :
AMD FX 4100
Mainbord :
MSI 970A G45
Power :
Green GP530A-EU
RAM :
4 گیگ
Hard :
500 GB
Graphic card :
Sapphire Radeon HD 5450 1GB ddr3
سلام
در این رنج قیمت فکر کنم یکی از کزینه های مناسب 450tc گیگابایت به قیمت حدود 330 تومن است
6770 هم در این رنج قیمت است که اختلاف قدرت خیلی زیادی نداره و قیمتش حدود 400 تومنه
من خودم توی اینترنت سرچ کردم دوتا کارت گرافیک چشم رو گرفته :
1-sapphire radeon hd 7750
2-msi radeon hd 7750
توی اینترنت قیمت این دوتا گرافیک رو حدود 430 تومان نوشته.نظرتون راجب اینا چیه ؟ و اینکه قیمت واقعیشون توی بازار چنده ؟
یه سوال دیگه هم دارم.این مدل مادربردی که من دارم گرافیک انویدیا هم ساپورت می کنه ؟ در ضمن دیگرون بهم می گن که از گرافیک ATI استفاده کنی بهتره چون با مادربردت و سی پی یوت سازگارتره.این راسته ؟
توی این سایت می تونین شکل و ویژگی مادریردمو ببینین :
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
پیشاپیش ممنون
نقل قول:
من خودم توی اینترنت سرچ کردم دوتا کارت گرافیک چشم رو گرفته :
1-sapphire radeon hd 7750
2-msi radeon hd 7750
توی اینترنت قیمت این دوتا گرافیک رو حدود 430 تومان نوشته.نظرتون راجب اینا چیه ؟ و اینکه قیمت واقعیشون توی بازار چنده ؟
یه سوال دیگه هم دارم.این مدل مادربردی که من دارم گرافیک انویدیا هم ساپورت می کنه ؟ در ضمن دیگرون بهم می گن که از گرافیک ATI استفاده کنی بهتره چون با مادربردت و سی پی یوت سازگارتره.این راسته ؟
توی این سایت می تونین شکل و ویژگی مادریردمو ببینین :
پیشاپیش ممنون
قدرت 7750 تقریبا در همون حدود کارتهائیه که در پست قبل در موردشون صحبت کردم ( 450 و6770 ) به همین دلیل عرض کردم 450 با اون حدود قیمت ارزش خرید بیشتری داره
تفاوتی نمیکنه روی برد amd گرافیک amd باشه یا nvidia
این مبحث در حد یک ادعا چند سال پیش از طرف amd مطرح شد که اگر پردازنده و مادربرد تولید خودش باشه پرفورمنس 5 درصد افزایش پیدا میکنه که در همان زمان تست و رد شد ( فقط یک شایعه بود )
اگه شما جای من بودین و پولتون به هر سه تای این گرافیک ها می رسید کدوم یک از این ها رو خریداری می کردید ؟
7750 - 6770 - gtx 450
یه سوال دیگه هم دارم.واسه بازی کارت های گرافیک ATI بهتره یا Nvidia ؟
اخه مثل اینکه انویدیا نرم افزار های جانبی ای مثل physics داره که کیفیت بازی رو بهتر نشون میده.
میشه مشخصات کامل گرافیک 450 ای که میگی رو بهم بدی ؟
از برندا ميتوني بري سمت Asus Gtx 450 برند خوبيه
اگه GAINWARD هم پيدا كردي خيلي عاليه
نقل قول:
اگه شما جای من بودین و پولتون به هر سه تای این گرافیک ها می رسید کدوم یک از این ها رو خریداری می کردید ؟
7750 - 6770 - gtx 450
یه سوال دیگه هم دارم.واسه بازی کارت های گرافیک ATI بهتره یا Nvidia ؟
اخه مثل اینکه انویدیا نرم افزار های جانبی ای مثل physics داره که کیفیت بازی رو بهتر نشون میده.
نقل قول:
میشه مشخصات کامل گرافیک 450 ای که میگی رو بهم بدی ؟
7750 کارت به روزتریه احتمالا این کارت را خرید میکردم
برخی از بازیها روی amd و برخی دیگر روی nvidia بهتر اجرا میشوند ( بستگی به قراردادهای پشت پرده کمپانیهای بازی ساز با این شرکتها داره :wink:)
لینک مشخصات گرافیک 450
رزولیشن مانیتورتون چیه ؟
رزولیشن مانیتورم 1024*768 هست ولی در اینده می خوام این رو هم عوض کنم اگه تونستم می خوام یه مانینور LED با سایز 22 اینچ بگیرم.
راستی این گرافیک سافایر 5450 ای که دارم به نظر شما باید حد اقل سرعت مموریش چقدر باشه ؟
نقل قول:
رزولیشن مانیتورم 1024*768 هست ولی در اینده می خوام این رو هم عوض کنم اگه تونستم می خوام یه مانینور LED با سایز 22 اینچ بگیرم.
راستی این گرافیک سافایر 5450 ای که دارم به نظر شما باید حد اقل سرعت مموریش چقدر باشه ؟
در این رزولیشن اگر بخواهید بازی کنید بیشتر از اینکه گرافیک گلوگاه بشه پردازندتون گلوگاه میشه
به عبارتی هر 3 گرافیک مورد بحث در این تاپیک برای این رزولیشن کاملا کافی هستند و اکثر بازیها را به بهترین شکل اجرا میکنند
اما اگر مونیتور 22 اینچ fullhd تهیه کنید هر سه گرافیک کم می آورند و شما نمیتونید با ماکزیمم کیفیت به بازی بپردازید
با این رزولیشن پیشنهادم همون 450 است و پس انداز مابقی پول برای خرید یک مونیتور 22 به اضافه یک گرافیک خیلی قویتر ( 6870 یا 660ti به بالا )
در مورد سئوالتون هم باید عرض کنم "مورچه خودش چیه که کله پاچش باشه":lol:
سرعت رمهای این گرافیک معمولا 900 مگاهرتز از نوع ddr3 است که در نرم افزارهای تست مثل cpu-z با فرکانس 450 مگاهرتز نمایش داده میشه ( 450*2=900 )