پاسخ: مشاوره برای خرید کارت گرافیک با میانگین قیمت 350 تا 450 هزار تومان
من با نرم افزار gpu-z امتحانش کردم نوشته بود که سرعت مموری 500 مگاهرتزه ولی توی سایت سازندش یعنی همون سافایر هر چی سرچ کردم دیدم که سرعت مموری گرافیک سافایر 5450 با حافظه ddr3 نوشته 1300 مگاهرتز.حتی گرافیک 5450 سافایر از نوع ddr2 اش هم نوشته 800 مگاهرتز.شاخم درومده بود که چطور مال من 500 مگاهرتزه.ولی توی نرم افزار خود این گرافیک یعنی AMD VISION Engine Control Center قابلیت اورکلاک تا 900 مگاهرتز رو داره ولی بازم به سرعت 1300 مگاهرتزی که توی سایت سافایر در مورد گرافیک 5450 نوشته نمی رسه.
به نظر شما دلیل این نتاقض چیه ؟ ممکنه مشکل سخت افزاری باشه ؟
نقل قول:
من با نرم افزار gpu-z امتحانش کردم نوشته بود که سرعت مموری 500 مگاهرتزه ولی توی سایت سازندش یعنی همون سافایر هر چی سرچ کردم دیدم که سرعت مموری گرافیک سافایر 5450 با حافظه ddr3 نوشته 1300 مگاهرتز.حتی گرافیک 5450 سافایر از نوع ddr2 اش هم نوشته 800 مگاهرتز.شاخم درومده بود که چطور مال من 500 مگاهرتزه.ولی توی نرم افزار خود این گرافیک یعنی AMD VISION Engine Control Center قابلیت اورکلاک تا 900 مگاهرتز رو نداره ولی بازم به سرعت 1300 مگاهرتزی که توی سایت سافایر در مورد گرافیک 5450 نوشته نمی رسه.
به نظر شما دلیل این نتاقض چیه ؟ ممکنه مشکل سخت افزاری باشه ؟
در پست قبل هم عرض کردم برنامه gpu-z سرعت رمها را به صورت نصف نشون میده و سرعت رمهای گرافیک کارت شما برابر با 1000 مگاهرتز ( یک گیگاهرتز میباشد )
لطفا یک شات از gpu-z اینجا قرار بدهید تا بهتر بتونیم صحبت کنیم
1 :تعداد فایل پیوست
بفرما :
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
راستی به نظر شما این گرافیک که یه سال کار کرده دست دومش چند می ارزه ؟ می خوام بدونم چقد ازم می خرن .
نقل قول:
راستی به نظر شما این گرافیک که یه سال کار کرده دست دومش چند می ارزه ؟ می خوام بدونم چقد ازم می خرن .
جالبه نوع رم را زده gddr3 ولی تو تولیدات سافایر یه همچین مدلی نیست :1~@$S (8):
بسته به تمیزی حدود 70-80 فکر کنم فروش بره
اره منم گشتم توی سایت سافایر اصلا گرافیک 5450 با همچین مشخصاتی نداره !!:lol:
اخه من موندم توش این از کجا اومده ؟!! ربطی به اپدیت داره ؟ مثلا اپدیت بایوس یا درایور کارت گرافیک ؟
یه سوال دیگه هم دارم.این گرافیک با این مشخصاتی که توی این عکسی که از gpu z گرفتم از مدل 5450 ای که خود سافایر تولید کرده بهتره یا نه ؟
نقل قول:
اره منم گشتم توی سایت سافایر اصلا گرافیک 5450 با همچین مشخصاتی نداره !!:lol:
اخه من موندم توش این از کجا اومده ؟!! ربطی به اپدیت داره ؟ مثلا اپدیت بایوس یا درایور کارت گرافیک ؟
یه سوال دیگه هم دارم.این گرافیک با این مشخصاتی که توی این عکسی که از gpu z گرفتم از مدل 5450 ای که خود سافایر تولید کرده بهتره یا نه ؟
کارت شما از مدلهای ddr2 800 بهتر و از مدلهای ddr3 1333 ضعیفتره
نیما جان به نظرت من صبر کنم بعد از انتخابات گرافیکم رو بخرم یا قبل از انتخابات ؟ به خاطر گرونی و ارزونیش می گم.:whistle:
نقل قول:
نیما جان به نظرت من صبر کنم بعد از انتخابات گرافیکم رو بخرم یا قبل از انتخابات ؟ به خاطر گرونی و ارزونیش می گم.:whistle:
والا هیچ روزنه امیدی برای بهبود وضعیت به چشم نمیخوره
اگر حتما قصد تعویض مونیتورتو داری بنظرم تو این وضعیت یدونه گرافیک دست دوم تمیز مثلا 6850 به بالا تهیه کن
توی نت بگردی با همون حدود بودجت حتی 6870 هم میتونی بخری
سلام
دنبال یه کارت گرافیک 350 الی 500 تومنی ام
مانیتورم CRTهست و میخوام بازیها رو در رزولوشن 1024x768 ولی با حداکثر کیفیت ممکن اجرا کنم
مشخصات سیستم من :
مادربورد asrock h61
cpu g630 2.7 GH
ram 4 ddr3
hard 500 cavier green
ممنون میشم اگه راهنماییم کنیین