پاسخ: مشکل در صدای زیاد فن CPU
نقل قول:
سلام من دیروز سیستم خودمو ارتقاع دادم با این مشخصات
MB:GIGA P61 USB3 D3
CPU: i5 2500k 3.3 GHZ
VGA:XFX 6870 2G 256Bit
POWER:green 685b
RAM:2*4G(8G) Patriot
CASE:green X3
HDD: 2.5T
ولی یک مشکل کوچیک دارم و اون اینکه دور فن cpu تا قیل از اینکه وارد ویندوز نشده پایین و صدایش نرماله ولی وقتی که وارد ویندوز میشم دور فن میره بالا در صورتی که بازی و یا برنامه ای اجرا نکردم و صدای زیادی تولید میکنه ( درصد اشغال cpu در این حالت 2% هست و فن بی دلیل با دور ریاد میچرخه)و وقتی یک بازی رو اجرا میکنم این صدا بیشتر هم میشه
میخواستم بدونم که میشه این مشکل رو از داخل تنظیمات بایوس مادربرد حل کرد ورژن بایوس رو هم آبدیت کردم به F9
ممنون میشم کمکم کنید
سلام
با محیط ستاپ این مادربرد آشنایی ندارم ، اما شما داخل ستاپ ، گزینه هایی که مربوط به کنترل فن میشه رو فعال کرین یا نه ؟
مثلاً یه گزینه داشتیم مثل intel speedstep که با فعال کردنش ، زمانی که پردازنده تحت فشار نیست ، فرکانس کاری پردازنده پایین اومده و در نتیجه سرعت فن هم پایین می اومد یا سرعت چرخش فن روی حالت slow یا speed و امثال این بزارین.
در ضمن یه شات از قسمت سنسور برنامه اورست بزارین ، شاید دمای پردازنده بالاست.
نقل قول:
سلام
با محیط ستاپ این مادربرد آشنایی ندارم ، اما شما داخل ستاپ ، گزینه هایی که مربوط به کنترل فن میشه رو فعال کرین یا نه ؟
مثلاً یه گزینه داشتیم مثل intel speedstep که با فعال کردنش ، زمانی که پردازنده تحت فشار نیست ، فرکانس کاری پردازنده پایین اومده و در نتیجه سرعت فن هم پایین می اومد یا سرعت چرخش فن روی حالت slow یا speed و امثال این بزارین.
در ضمن یه شات از قسمت سنسور برنامه اورست بزارین ، شاید دمای پردازنده بالاست.
دما در حالت عادی56 درجه هست درضمن ورژن مادربرد 1.0 هست و ورژن 1..1 هم داره مهم که نیست؟
نقل قول:
دما در حالت عادی56 درجه هست درضمن ورژن مادربرد 1.0 هست و ورژن 1..1 هم داره مهم که نیست؟
سلام
56':1. (27): برای 2500K درحالت عادی این دما زیاده! تو این دما بایدم فن با دور زیاد بچرخه
شما اتصال فن خودتون رو چک کنید و همینطور خمیر خنک کننده cpu تون رو
cpu و فن نو هست باز کردم و دوباره هم بستم ولی دما تغییری نکرد
اگر از خمیر فنتون مطمئین هستید تو بایوس یه نگاهی به Vcore و یک گزینه دیگه هست احتمالا به اسم AI Overclock بندازید، ویندوزتون رو هم بنویسید:1. (26):
نقل قول:
اگر از خمیر فنتون مطمئین هستید تو بایوس یه نگاهی به Vcore و یک گزینه دیگه هست احتمالا به اسم AI Overclock بندازید، ویندوزتون رو هم بنویسید:1. (26):
windows 7 64bit
خوب این دو گزینه رو چکار کنم درضمن دمای این مد cpu در موقع بیکاری چقدر باید باشه
نقل قول:
windows 7 64bit
خوب این دو گزینه رو چکار کنم درضمن دمای این مد cpu در موقع بیکاری چقدر باید باشه
مقاری رو که براشون تو بایوس ثبت هست بنویسید
دمای 2500k تا 62 روی فول لود مشکلی نداره و تا 72 برای اور هم باز موردی نداره ولی درحالت بی کاری و با فن استوک 35 تا 40 و یا کمتر
4 :تعداد فایل پیوست
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]اینم مقادیر پیشفرض
فکر نمیکیند که از فن استوک باشه اگه من یک فن استوک نو از بازار یخرم مشکلی نداره نصبت به فن ارجینال خودش قیمتش چقدره؟
نقل قول:
اینم مقادیر پیشفرض
فکر نمیکیند که از فن استوک باشه اگه من یک فن استوک نو از بازار یخرم مشکلی نداره نصبت به فن ارجینال خودش قیمتش چقدره؟
ولتاژها و درجه حرارت نسبت به این تصاویر مشکلی نداشتن ولی باز با 44درجه برا cpu دور 1800فن رو داشتید!
فن استوک قیمتش حدود 10تمن هست ولی با وجود دمای 56درجه ای که تو پست 3 گفتید دور چرخش فن باز زیاد خواهد بود
خمیر سیلیکون فن cpuتون رو عوض کنید و دوباره سیستم رو بالا بیارید
اینم لینک آموزش:
کد:
http://www.shahrsakhtafzar.com/forum/showthread.php/27520-%D8%A8%D9%87%D8%AA%D8%B1%DB%8C%D9%86-%D8%B1%D8%A7%D9%87-%D8%A8%D8%B1%D8%A7%DB%8C-%DA%AF%D8%B0%D8%A7%D8%B4%D8%AA%D9%86-%D8%AE%D9%85%DB%8C%D8%B1-%D8%B3%DB%8C%D9%84%DB%8C%DA%A9%D9%88%D9%86%D8%9F