1 :تعداد فایل پیوست
پاسخ: مشکل در صدای زیاد فن CPU
نقل قول:
ولتاژها و درجه حرارت نسبت به این تصاویر مشکلی نداشتن ولی باز با 44درجه برا cpu دور 1800فن رو داشتید!
فن استوک قیمتش حدود 10تمن هست ولی با وجود دمای 56درجه ای که تو پست 3 گفتید دور چرخش فن باز زیاد خواهد بود
خمیر سیلیکون فن cpuتون رو عوض کنید و دوباره سیستم رو بالا بیارید
اینم لینک آموزش:
کد:
http://www.shahrsakhtafzar.com/forum/showthread.php/27520-بهترین-راه-برای-گذاشتن-خمیر-سیلیکون؟
با این برنامه دمای cpu رو دوباره گرفتم یعنی میگید که مشکل از خمیر سیلیکون هست یعنی مادربرد و خود فن استوک مشکل نداره؟
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
نقل قول:
دما در حالت عادی56 درجه هست درضمن ورژن مادربرد 1.0 هست و ورژن 1..1 هم داره مهم که نیست؟
نقل قول:
cpu و فن نو هست باز کردم و دوباره هم بستم ولی دما تغییری نکرد
سلام
دمای 56 درجه برای حالت بیکاری پردازنده ، همونطور که دوستان گفتند زیاد هست
با تعویض خمیر سیلیکون ، تغییری ایجاد نشده ، و به قطع با تعویض فن استوک دیگه ای هم ، تغییری در دما نخواهین داشت .
برای پردازنده های پرقدرت مثل 2500k یا2600k همیشه پیشنهادم استفاده از یک فن مجزا و قوی بوده . اما تضمینی برای پایین بودن مشکل دمای پردازنده شما نیست . چرا که شما باید ریسک خرید یک فن مجزا رو بپذیرین ( همونطور که گقتم شاید تغییر چندانی ایجاد نشه ) چرا که که این مشکل میتونه از خود مادربرد یا پاور هم نشأت بگیره و در ضمن شما با این پردازنده ، اگر یک مادربرد سری p67 تهیه می کردین ، میشد گفت خریدش معقولانه تر هست چون قابلیت اورکلاک رو هم در این مورد میتونستید داشته باشید ( اورکلاک حرفه ای منظورمه از طریق ضریب باز پردازندتون)
نقل قول:
سلام
دمای 56 درجه برای حالت بیکاری پردازنده ، همونطور که دوستان گفتند زیاد هست
با تعویض خمیر سیلیکون ، تغییری ایجاد نشده ، و به قطع با تعویض فن استوک دیگه ای هم ، تغییری در دما نخواهین داشت .
برای پردازنده های پرقدرت مثل 2500k یا2600k همیشه پیشنهادم استفاده از یک فن مجزا و قوی بوده . اما تضمینی برای پایین بودن مشکل دمای پردازنده شما نیست . چرا که شما باید ریسک خرید یک فن مجزا رو بپذیرین ( همونطور که گقتم شاید تغییر چندانی ایجاد نشه ) چرا که که این مشکل میتونه از خود مادربرد یا پاور هم نشأت بگیره و در ضمن شما با این پردازنده ، اگر یک مادربرد سری p67 تهیه می کردین ، میشد گفت خریدش معقولانه تر هست چون قابلیت اورکلاک رو هم در این مورد میتونستید داشته باشید ( اورکلاک حرفه ای منظورمه از طریق ضریب باز پردازندتون)
lدما رو با یک برنامه دیگه گرفنم چند پست قیل تر گذاشتم که میانگین دما بین 4 کور 45 درجه در موقع بیکاری هست
فقط مشکل من اینه که درو فن در موقع بیکاری زیاد هست و صدای زیادی تولید میکنه همین مشکلم اگر حل بشه دیگه مشکلی ندارم
درضمن این گزینه intel sleepstop رو چجوری فعال کنم؟
نقل قول:
دما در حالت عادی56 درجه هست درضمن ورژن مادربرد 1.0 هست و ورژن 1..1 هم داره مهم که نیست؟
نقل قول:
cpu و فن نو هست باز کردم و دوباره هم بستم ولی دما تغییری نکرد
نقل قول:
lدما رو با یک برنامه دیگه گرفنم چند پست قیل تر گذاشتم که میانگین دما بین 4 کور 45 درجه در موقع بیکاری هست
فقط مشکل من اینه که درو فن در موقع بیکاری زیاد هست و صدای زیادی تولید میکنه همین مشکلم اگر حل بشه دیگه مشکلی ندارم
درضمن این گزینه intel sleepstop رو چجوری فعال کنم؟
خب برای مشکل صدای فن هم چاره ای جز تعویض فن با یک نمونه کم صدا نیست . Intelspeedspet رو هم برای مثال گفتم ، همونطور که قبلاً هم گفتم با محیط ستاپ بایوس مادربردتون آشنایی ندارم و تو قسمت هایی مثل PChealth و یا مشابه اون ، دنبال چنین گزینه هایی بگردین.
نقل قول:
خب برای مشکل صدای فن هم چاره ای جز تعویض فن با یک نمونه کم صدا نیست . Intelspeedspet رو هم برای مثال گفتم ، همونطور که قبلاً هم گفتم با محیط ستاپ بایوس مادربردتون آشنایی ندارم و تو قسمت هایی مثل PChealth و یا مشابه اون ، دنبال چنین گزینه هایی بگردین.
خوب میشه راهنمایی کنید که چه فنی بخرم زیر 15 هزار تومن قیمت؟
نقل قول:
خوب میشه راهنمایی کنید که چه فنی بخرم زیر 15 هزار تومن قیمت؟
با این هزینه یه همچین چیزی میشه خرید ، اما میزان نویزش رو نمی دونم که چقدره . یکی از دوستان توی فروم خریده بودن و میگفتن خوبه .
یا مدل های theta 10- or 30
نقل قول:
با این هزینه یه همچین چیزی میشه خرید ، اما میزان نویزش رو نمی دونم که چقدره . یکی از دوستان توی فروم خریده بودن و میگفتن خوبه .
یا مدل های theta 10- or 30
خیلی ممنون از راهنماییتون ولی به نظر شما خود مادر برد ایراد نداره چون مادر برد قبلیم تا وقتی که هیچ بازی رو اجرا نکرده بودم دور فن پایین بود و صدای خیلی خیلی کمی داشت
نقل قول:
خیلی ممنون از راهنماییتون ولی به نظر شما خود مادر برد ایراد نداره چون مادر برد قبلیم تا وقتی که هیچ بازی رو اجرا نکرده بودم دور فن پایین بود و صدای خیلی خیلی کمی داشت
با همین پردازنده و کولینگش ؟
یا که نه ؟ و در اینصورت پردازنده قبلیتون چی بود؟
نقل قول:
با همین پردازنده و کولینگش ؟
یا که نه ؟ و در اینصورت پردازنده قبلیتون چی بود؟
نه فرق میکرد هم مادر برد و هم cpu منظورم این بود که نگه نباید خود مادر برد هوشمند وقتی با سیستم کار نمیشه سرعت فن رو کم کنه؟
نقل قول:
نه فرق میکرد هم مادر برد و هم cpu منظورم این بود که نگه نباید خود مادر برد هوشمند وقتی با سیستم کار نمیشه سرعت فن رو کم کنه؟
خب بله ،pwm controller این مادربرد نمی دونم چطوریه . اما همونطور که تو بالا گفتم ، توی بایوس باید گزینه هایی واسه فعال کردن این قابلیت موجود باشه