-
GTX465 vs GTX460
سلام
من 2 هفته پیش می خواستم 460 بگیرم اما گیرم نیومد مجبور شدم 465 بگیرم
میدونم که خیلی خنک تره 460 اما برام از نظر خنک بودم مهم نیست همین طور قیمت چون اینم می دونم که نسبت به قیمتش خیلی خوبه 460
می خواستم ببینم بالاخره کدوم قویتره؟ اگه 460 قویتره مگه انویدیا به ترتیب در هر سری مدل هاشو نمی سازه پس چطور 460 قویتر از 465 شده؟
ممنون
:give_rose:
-
پاسخ: GTX465 vs GTX460
یعنی کسی اینجا از این 2 گرافیک چیزی نمی دونه؟ :1. (32):
اگه یک گرافیک 460 و یک 465 با هم sli بشن بهتره یا دو تا 465 ؟ (در اینده می خواهم این کار رو بکنم)
:give_rose:
-
دوست عزیز قابلیت Tesselation توی GTX465 بهتر هست چون که تعداد Polymorph Engine توی 465 بالاتر هست
ولی بطور کلی قدرت کلی توی بازی در GTX460 بالاتر هست چون بخاطر تغییر ساختار هسته میزان Texture Filrate
و میزان انتقال داده حافظه افزایش یافته .
البته در کل این دو کارت به اندازه یک مو از لحاظ قدرت با هم فاصله دارن . ولی تفاوت عمده اونها توی هسته هست
که GTX465 از هسته GF100 استفاده کرده وGTX460 از برادر کوچکتر اون که GF104 هستش
تفاوت دیگر هم میزان مصرف و حرارت کارتها هست که GTX104 در حد 40-50 وات کمتر برق مصرف میکنه و خنکتر هست .
در ضمن چون GF104 تهیه اش ارزانتر از GF100 است و کمتر 2/3 آن ترانزیستور داد قیمت GTX460 کمتر است
البته اینها در فرکانس دیفالت بوده ولی اگر شما اقدام به اورکلاک کارت کنید به دلیل اینکه کارت GTX460 توانایی بالاتری در
اورکلاک دارد لذا اندکی نتیجه بهتر بعد از اورکلاک میتوان از آن گرفت.
-
راستی بعضی از کارتهای GTX465 (در مورد Pny و ASUS و گالاکسی اینرا شنیده ام) قابلیت تبدیل به GTX470 دارند
آیا سما این مورد را امتحان کرده اید ؟
-
از من که zotac هست چطوری باید امتحان کنم؟
خیلی خیلی ممنون کخ راهنمایی کردید در مورد این 2 گرافیک
اینطوری خیالم هم راحت شد که 465 بهتره (البته شاید 460 حدود 1 فریم توی بعضی بازی ها بیشتر بگیره (توی بنچ ماک ها مشخصه) ولی 465 یک چیز دیگس)
در مورد مصرف مشکلی ندارم و دما هم اینطور معلومه خود این چیپ خیلی سخته سوختنش
دمای من در حالت عادی 57-63 هست در در یک ساعت بازی حداکثر به 95 میرسه و توی سایتش نوشته تا 105 هم مشکلی نداره
اما دمای حالت عادی مشکل نداره؟
پس اینطور معلومه اگه خواستم یک گرافیک دیگه بگیرم 465 باز بگیرم برای sli درسته؟
ممنون
-
خوب اگه شما میخواهید SLI کنید باید حتما 465 بگیرید و با 460 نمیشه چون هسته ها اصلا با هم فرق دارند
در مورد Unlock کردن شما اول یک عکس از پشتکارتت که برد مشخصه بگذار تا ببینم چند تا چیپ رم داره
برای این کار بیوس گرافیک را پاک میکنند که پاک کردن حتما باید بطور کامل EEEprom را هم پاک کنه
بعد بیوس 470 را فلاش میکنند
راستی اگه یک اشتباه کوچک یک جا صورت بگیره اونوقت شما صاحب یک آجر سیاه خیلی قشنگ به
قیمت سیصد و خورده ای هزار تومان میشوی
-
خب sli انشاالله چند ماه دیگه همین سیستم رو هم گرفتم زیادیمه پول مفت دادم
در مورد دما هم اگه نظرتون رو بگید ممنون میشم
مگه گرافیک ها هم آنلاک میشن؟
خب اینکه گرافک تبدیل به 470 میشه یعنی سرعت کلاهاشون یکی میشن؟ مگه این 2 تا از نظر معماری یکی هستند؟ (من الان سایت انویدیا برام باز نمیشه) دا هم بیشتر میشه دیگه درسته؟ فایل بایوس برند های متلف با هم فرق می کنن؟
نقل قول:
قیمت سشصد و خورده ای
چون کرمان گرفتم شد 390 اگه تهران میگرفتم 30 تومنی ارزون تر میشد فک کنم
عکس هم اگه لازم ش بعدا میگیرم میزارم
-
قدیما مشد آنلاک کردشان ، مثل اینکه اخیرا بعضی ها را هم میشه
اون کارت داغ هست کاریشم نمیشه کرد مگر یک فن خوب بدی از خارج براش بیارن
یعنی همه چیز 465 میشه عین 470 وگرنه اورکلاک کردن 465 به سرعت 470 که کاری نداره
هسته هردوتا یکی ولی توی 465 یک مقدار بیشتر از 470 هسته را غیر فعال کردن
-
کارتهای 465 asus با این برنامه قابل تبدیله اما فقط بعضی از بج نامبرها آنلاک میشه به 470
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
کسایی که میخوان از این برنامه استفاده کنن و مارک گرافیکشون asus نیست میتونن اول بایوس کارتشون رو به بایوس asus اپدیت کنن.
-
راستی یک خبر خوشم بهت بدم اون زمان که اون کارت را گرفتی 390 توی تهران میتونستی
gainward GTX470 را بگیری 390 تومان:wink: