البته اون برنامه اونجوری که من فهمیدم اگه کارتهای دیگه را هم با بیوس اسوس فلاش کنید با اون کارتها هم امکان داره جواب بدهنقل قول:
Printable View
البته اون برنامه اونجوری که من فهمیدم اگه کارتهای دیگه را هم با بیوس اسوس فلاش کنید با اون کارتها هم امکان داره جواب بدهنقل قول:
ممنون
ولی این خبری که دادید خوش بود؟ که میگید تهران 470 میشد بگیرم؟ این یعنی حالم گرفته شد که از تهران نگرفتم (البته وقتی چیپشون یکی چه فرقی می کنه خب)
خب دما الان مشکلی اینجا دنمی کنه بسوزه؟ (همون دماهایی که در صفحه ی قبل دادم)
خب فک کنم به خاطر دمای چیپ در 465 بعضی چیز ها غیر فعال شده درسته؟
خب به نظرتون 470 بکنم تاثیری داره یا کلا بیخیال بشم (حالا میگم خوب شد 460 نخریدم ایول که گیر نیومد 465 گرفتم)
البته ببخشید دیر جواب دادم اینترنتم سرعتش اینقد پایین اومده بود که تاپیک رو هر کار می کردم فقط تا نیمه باز میشد
ممنون
سلام
من توی سایت ها کمی نگاه کردم ببینم چطوری میشه 465 رو به 470 تبدیل کرد
اما اینجا کلا تعداد system processor رو و Memory Bus Width رو از 470 بیشتر از 465 زده:
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
و اگه بشه تبدیل کرد که خیلی خوبه چون توی لینک پایین هم نشون میده که فقط حدود 3 درجه در بازی ها دمای 470 بیشتر از 465 هست:
در فریم هم حدود 10 فریم 470 بیشتر از 465 است که واقعا خیلیه
از گارانتی هم خارج نمیشه؟
الان چی کار کنم اون لینکی که دادید دانلود کنم و بایوس رو فلش کنم؟
بعد مشخصات گرافیک رو بخواهم نگاه کنم میزنه ایسوس 470 ؟ (ولی دیگه با جعبش نمی خونه )
دوست عزیز مطمینا از گارانتی خارج میشه . ثانیا شما اول چک کنید که آیا کارت شما 10 تا چیپ حافظه دارهنقل قول:
یا 8 تا که اگه 8 تا بود نمیشه تبدیل کرد.
در ضمن اینکار خطر از کار افتادن کارت گرافیک داره که فلاش کردن مجدد اون ممکن برای شما سخت باشه
در سته که با اینکه از گارانتی دیگه فرت میشه ولی می خواهم بدونم کلا چی به چیه
خب از کجا بفهمم 10 چیپ داره یا 8 تا؟
این 10 چیپ یعنی سرعتش هم بهتر از 8 چیپ هاست؟
از کجاش باید عکس بگیرم؟
ممنون
تعداد چیپهای رم روی کارت گرافیکو بشمار . در کل بایوس آپدیت کردن ریسک داره حتی مادربورد. سرعت 10 چیپ و 8 چیپ یکی چون 2 تاش قعطه و مربوط 470 میشهنقل قول:
شمردن رو که بلدم
منظورم اینه کدوم ها هستن ؟ همون ای سی های کوچیک؟ کجا هستند ؟ اون قاب رو باید بر دارم داخلش رو نگاه کنم یا از پشت کارت دیده میشه؟
نمیشه یک طوری فعالشون کرد؟
ممنون
بازم سلام
عکس هم از گرافیک گرفتم: (کیفیت عکس ها رو برای اینکه حجم بیاد پایین کم کردم)
من بازش کردم مشکلی برای گرانتی نداره؟ (البته بستمش الان)
وقتی بازه هوا کامل جریان نداره خیلی گرم میشه وقتی بازه)
خب حالا چند تا داره؟ (من که هیچ مموری ندیدم البته اگه شکلشون مثل 9800 یا 8400 باشه چون مموری اونا رو میشناسم)
ممنون
خوب شما برای دیدن چیپ های مموری باید heatSink را بردارید (با برداشتن اون و دیدن شماره سریال GPU دقیقا میشه گفت که Unlock میشه یا نه)
البته من این جای پایه های چیپ رم را تونستم بشمارم البته در این زمینه یکی از دویتان که واردتر هست بهتر میتونه نظر بده
سلام
ممنون که جواب دادید
خب خیلی خوب شد که 10 تا چیپ داره
اما من به خاطر مشکل گارانتی و بالا بودن قیمت این گرافیک فعلا این کار رو نمی کنم چون زیاد توی این کار هم وارد نیستم و دماش هم خب میره بالا و همین طوری هم بالا هست
بازم ممنون