آیا رید0 روی این مادر برد امکان پذیر هست؟
سلام
دوستان من مشکلم رو برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ] بیان کردم ولی الان به نظرم آمد که جای خوبی بیان نکردم
از این بابت معذرت می خوام
برای همین اینجا در بخش خودش مطرح کردم
اگر امکانش هست راهنمایی بفرماید
با تشکر
سلام
دوستان من این مادر برد رو دارم
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
و قصد رید0 دارم و احتمالا یا سگdت 7200.12 بگیرم یا f3 (هنوز شک دارم)
ولیبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ] این رو خواندم:
نقل قول:
روست عزیز، P5KC از چیپ ICH9 استفاده میکنه که اصلا از RAID پشتیبانی نمیکنه. البته ایسوس دوتا پورت SATA دیگه هم لا استفاده از کنترلر اضافی Jmicron روی این برد گذاشته و Jmicron از Raid پشتیبانی میکنه و تبلیغات روی جعبه و دفترچه و منوهای Raid همگی به این دو تا پورت مربوط میشه. یعنی شما فقط میتونی دو تا هارد رو RAID کنی اونهم در صورتی که هردوشون به پورتهای Jmicron وصل باشند.
تا اینجای مساله قابل حله اما مشکل اینجاست که یکی از دو پورت SATA مربوط به Jmicron در واقع e-SATA هست و کانکتورش روی پنل پشت مادربرد(پشت کیس) قرار گرفته !!!
یعنی اگه با این مادر برد RAID میخوای باید یه هارد رو به کانکتور SATA که روی برد و در جایی متفاوت از بقیه SATA ها احتمالا نزدیک PCIx ها هست وصل کنی و هارد دیگه رو هم ببری بیرون کیس یا حداقل کابلش رو رد کنی بیرون!!!
به نظر من ا زRAID روی این مادر برد صرف نظر کن چون ایسوس فقط خواسته تبلیغ بکنه و من واقعا نمیدونم چطور میشه هارد رو از بیرون وصل کرد.
برای RAID واقعی باید مادر بردی میگرفتی که از Northbridge با نام ICH9R استفاده کرده باشه مانند P5K Deluxe و یا P5K Premium که روی تمام SATA ها RAID پشتیبانی میکنه.
حالا به نظر شما برم هارد بگیرم و رید بکنم؟
ممنون میشم راهنمایی بکنید
با تشکر
پاسخ: آیا رید0 روی این مادر برد امکان پذیر هست؟
سلام دوست عزيز. مطالبتون رو خوندم و لينک مادروبردتون و مشخصاتش رو ديدم.
اول يه مطلب کلي در مورد Raid کردن بگم:
عزيز وقتي که اطلاعات شما با فن آوري Raid رو دو تا هاردديسک جهت افزايش سرعت بصورت موازي نوشته ميشه و هنگام خواندن عمل ميشه اين باعث افزايش چشمگير سرعت ميشه. اما اينو در نظر داشته باشيد که اگر شما بخواين اطلاعاتتون رو با هاردتون جايي ببريد و استفاده کنيد بايد حتما مادربورد اونم ريد داشته باشه و آرايش بندي Raid روي اونم انجام بشه که اين واسه بنده هميشه يه معزل بوده.
اينکه کدومش واستون ارجحيت داشته باشه در تصميم گيري موثره. اين از اين.
من فکر نمي کنم کمپاني Asus بياد و الکي واسه تبليغات اين عنوان رو روي مادربوردش بزنه. اصلا اينکه يه دونه از هاردها بخواد روي Sata نصب بشه و يکي روي Esata خيلي مسخرست و فکر نمي کنم صحت داشته باشه و بنده توي سايتش چيزي در اين باره نديدم.
البته داشتن قابليت Raid کردن در اين مادربورد حتميه. اما اگه بخواد يکيش External وصل بشه لطفي نداره.
اما باز هم به نظر بنده شما با تيم فني مرکز گارانتي Asus در تهران يه تماسي بگيريد و حتما با اونا مشورت کنيد.
سوالي بود در خدمتم.
اینطور به نظر میرسه که پورتهای مشکلی ساتا برای JMICRON باشه . فکر کنم دو ساتا باشه کنار هم
نقل قول:
اگر شما بخواين اطلاعاتتون رو با هاردتون جايي ببريد و استفاده کنيد بايد حتما مادربورد اونم ريد داشته باشه و آرايش بندي Raid روي اونم انجام بشه که اين واسه بنده هميشه يه معزل بوده.
اما دوست عزيز من فكر نكنم هاردهايي رو كه raid ميشوند بشود بعد تعريف روي آرايه يك كامپوتر همينطوري به يك كامپوتر ديگر حتي اگر اون هم قبلا هاردهاشو از نوع شما raid كرده باشه انتقال داد چون موقع تعريف مدل هاردها در آرايه ثبت ميشود و براي تعريف مجدد بايد آرايه از نو تعريف شود كه آنهم به پاك شدن اطلاعات روي هاردها منجر ميشود
دوست عزیز درست است که ممکن است خنده دار به نظر برسد اما حقیقت دارد برای استفاده از raid یر روی این مادر برد شما باید حتما از esata برای یک هارد استفاده کنید.
اما خوشبختانه راه حل بهتری هم وجود دارد و آن استفاده از یک کارت توسعه کنترلر Raid میباشد که به نظر من اصولا خیلی بهتر است زیرا هم به شما گزینه های بیشتری در raid کردن دیسکها میدهد هم انتقال دیسکها را از یک سیستم به یک سیستم دیگر آسانتر میکند.
من هم موافقم . راه حل بهتری هست .
نقل قول:
دوست عزیز درست است که ممکن است خنده دار به نظر برسد اما حقیقت دارد برای استفاده از raid یر روی این مادر برد شما باید حتما از esata برای یک هارد استفاده کنید.
اما خوشبختانه راه حل بهتری هم وجود دارد و آن استفاده از یک کارت توسعه کنترلر Raid میباشد که به نظر من اصولا خیلی بهتر است زیرا هم به شما گزینه های بیشتری در raid کردن دیسکها میدهد هم انتقال دیسکها را از یک سیستم به یک سیستم دیگر آسانتر میکند.
سلام
ممنون از پاسخ شما و همه دوستان
ببخشید زیاد اطلاعات تخصصی ندارم ولی میشه در مورد این کارت توسعه کنترلر raid توضیح بیشتری بدید
قیمتش چقدر هست؟
با تشکر
نقل قول:
اما باز هم به نظر بنده شما با تيم فني مرکز گارانتي Asus در تهران يه تماسي بگيريد و حتما با اونا مشورت کنيد.
آیا امکان این هست که شماره این نمایندگی رو برای من پیغام بدید؟
توی نت هرچی می گردم اصلا شماره ای ازش پیدا نمی کنم
باتشکر
نقل قول:
سلام
ممنون از پاسخ شما و همه دوستان
ببخشید زیاد اطلاعات تخصصی ندارم ولی میشه در مورد این کارت توسعه کنترلر raid توضیح بیشتری بدید
قیمتش چقدر هست؟
با تشکر
دوست عزیز در مورد قیمت که مدلهای مختلف قیمتهای مختلف من قیمت ایران را ندارم اما توی NewEgg قیمتهاش بسته به مدل برای Sata 2 از 20$ بود تا حدود 700$
توی ایران باید احتمالا قید کارتهای گرونتر را بزنی چون گیرت نخواهد آمد کارت ارزانتر هم احتمال زیاد 10 تا 20 تومان گرونتر از اون قیمتها
اما این کارت یک کارتی میره توی شکاف توسعه (البته این که معلوم بودش :lol:)
اونوقت شما کابل SATA را ب جای اینکه به مادربرد وصل کنید به اون کارت وصل میکنید و تمام کارهای مربوط به RAID به جای آنکه توسط SouthBridge انجام بشه توسط این کارت انجام میشه.
نقل قول:
سلام
دوستان من مشکلم رو
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ] بیان کردم ولی الان به نظرم آمد که جای خوبی بیان نکردم
از این بابت معذرت می خوام
برای همین اینجا در بخش خودش مطرح کردم
اگر امکانش هست راهنمایی بفرماید
با تشکر
سلام
دوستان من این مادر برد رو دارم
و قصد رید0 دارم و احتمالا یا سگdت 7200.12 بگیرم یا f3 (هنوز شک دارم)
ولی
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ] این رو خواندم:
نقل قول:
روست عزیز، P5KC از چیپ ICH9 استفاده میکنه که اصلا از RAID پشتیبانی نمیکنه. البته ایسوس دوتا پورت SATA دیگه هم لا استفاده از کنترلر اضافی Jmicron روی این برد گذاشته و Jmicron از Raid پشتیبانی میکنه و تبلیغات روی جعبه و دفترچه و منوهای Raid همگی به این دو تا پورت مربوط میشه. یعنی شما فقط میتونی دو تا هارد رو RAID کنی اونهم در صورتی که هردوشون به پورتهای Jmicron وصل باشند.
تا اینجای مساله قابل حله اما مشکل اینجاست که یکی از دو پورت SATA مربوط به Jmicron در واقع e-SATA هست و کانکتورش روی پنل پشت مادربرد(پشت کیس) قرار گرفته !!!
یعنی اگه با این مادر برد RAID میخوای باید یه هارد رو به کانکتور SATA که روی برد و در جایی متفاوت از بقیه SATA ها احتمالا نزدیک PCIx ها هست وصل کنی و هارد دیگه رو هم ببری بیرون کیس یا حداقل کابلش رو رد کنی بیرون!!!
به نظر من ا زRAID روی این مادر برد صرف نظر کن چون ایسوس فقط خواسته تبلیغ بکنه و من واقعا نمیدونم چطور میشه هارد رو از بیرون وصل کرد.
برای RAID واقعی باید مادر بردی میگرفتی که از Northbridge با نام ICH9R استفاده کرده باشه مانند P5K Deluxe و یا P5K Premium که روی تمام SATA ها RAID پشتیبانی میکنه.
حالا به نظر شما برم هارد بگیرم و رید بکنم؟
ممنون میشم راهنمایی بکنید
با تشکر
سلام
کابل تبدیل esata به sata وجود داره که به راحتی میتونید هارد دوم رو هم توسط این کابل به سیستم متصل کرده و رید کنید
ولی jmicron کنترلل رید قابل اعتمادی نیست و شما بعد از مدت کوتاهی به مشکل میخورید
کارتهای رید هم توی بازار به قیمت ۷۰ هزار تومان به بالا به فروش میرسه که به نظرم ارزش خرید نداره
اگر نیاز به رید کردن دارید پیشنهاد میدم مادربردتون رو عوض کنید
تقریبا تمامی چیپهای nvidia و ati کنترلل رید 0 و 1 و 5 رو بهتون میدن و کنترلل اینتل که قدرت رید داره به R ختم میشه مانند ICH9R