تبدیل AT II X3 425 به PH II X4 B25
در ادامه بحث پیرامون تبدیل 425 به B25 در لینک زیر
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
من تونستم با کمک آقا نیما این کار رو انجام بدم ولی
موقع بالا اومدن ویندوز ارور memory manag ment میده
از اساتید تقاضای راهنمایی دارم
MB:ASrokc m3a785gxh
RAM:2g ddr3 bus1333 rendition usa
power:gp430a green
cpu:amd At II X3 425
پاسخ: تبدیل AT II X3 425 به PH II X4 B25
نقل قول:
در ادامه بحث پیرامون تبدیل 425 به B25 در لینک زیر
من تونستم با کمک آقا نیما این کار رو انجام بدم ولی
موقع بالا اومدن ویندوز ارور memory manag ment میده
از اساتید تقاضای راهنمایی دارم
MB:ASrokc m3a785gxh
RAM:2g ddr3 bus1333 rendition usa
power:gp430a green
cpu:amd At II X3 425
تو این حالت هیچ راهکار بخصوصی نداره که بشه گفت
اول یه قسمت داره که میتونی هسته چهارت رو خاموش کنی که زده core 0,1,3 و core 0,1,4 یه همچین چیزی اینو عوض کن تا ببینی مشکل از هسته هستش یا از کش
کلا باید یا این آپشنها کلنجار بری ببینی استیبل میشه سیستم یا نه
همونظور که قبلا هم گفتم احتمال اینکه بتونی این پردازنده رو در این حالت استیبل کنی حدود 30 درصده ( بنابر تجربیات شخصی )
نقل قول:
تو این حالت هیچ راهکار بخصوصی نداره که بشه گفت
اول یه قسمت داره که میتونی هسته چهارت رو خاموش کنی که زده core 0,1,3 و core 0,1,4 یه همچین چیزی اینو عوض کن تا ببینی مشکل از هسته هستش یا از کش
کلا باید یا این آپشنها کلنجار بری ببینی استیبل میشه سیستم یا نه
همونظور که قبلا هم گفتم احتمال اینکه بتونی این پردازنده رو در این حالت استیبل کنی حدود 30 درصده ( بنابر تجربیات شخصی )
:1. (23)::yes:بعد از occ زده ACtive core control که سه مدل داشت
1core 0
3core 0 1 2
3core 0 1 3
که من گزینه سوم یعنی هسته 1 و 2 و 4 رو فعال کردم ویندوز راحت بوت شد دما سیستم هم نرماله
بازم راهنماییم کنید:yes:
نقل قول:
:1. (23)::yes:بعد از occ زده ACtive core control که سه مدل داشت
1core 0
3core 0 1 2
3core 0 1 3
که من گزینه سوم یعنی هسته 1 و 2 و 4 رو فعال کردم ویندوز راحت بوت شد دما سیستم هم نرماله
بازم راهنماییم کنید:yes:
زود تند سریع یه اسکرین شات از cpuz بزار ببینم :1. (5):
نقل قول:
زود تند سریع یه اسکرین شات از cpuz بزار ببینم :1. (5):
اینم عکس:1. (23)::1. (23)::1. (23):
نقل قول:
اینم عکس:1. (23)::1. (23)::1. (23):
یه جای کار مشکل داره باز تنظیمات رو عوض کن چون کش باز خاموشه
اسم هم عوض نشده که
يه سوال از آقا نيما:
من هميشه برام سواله که اگر واقعا اين صحت داشته باشه که هسته چهارم برخي از پردازنده هاي AMD که 3 هسته اي معرفي شدند رو چرا AMD خوش فعال نکرده و اصلا سياست چيه؟ هدف ساخت چنين پردازنده اي چيه؟
اگر واقعا اين کار درست و معقوله چرا خود AMD هسته چهارم رو فعال شده نمي ده بيرون؟
ممنون از پاسخي که ميدي(اگر با مدرک باشه بيشتر ممنون ميشم).
يا تقديم احترام.
:11():
نقل قول:
يه سوال از آقا نيما:
من هميشه برام سواله که اگر واقعا اين صحت داشته باشه که هسته چهارم برخي از پردازنده هاي AMD که 3 هسته اي معرفي شدند رو چرا AMD خوش فعال نکرده و اصلا سياست چيه؟ هدف ساخت چنين پردازنده اي چيه؟
اگر واقعا اين کار درست و معقوله چرا خود AMD هسته چهارم رو فعال شده نمي ده بيرون؟
يا تقديم احترام.
یه جواب به آقا رضا :
بنده از اعضای هیئت مدیره شرکت amd نیستم که بدونم سیاست این شرکت چیه ، هدف ساخت این پردازندهها رو هم نمیدونم
در مورد معقول بودن هم بنده یک پردازنده phenom ii 550 تهیه کردم و دارم ازش در حد phenom ii 965 که قیمتی حدود ۲ برابر داره استفاده میکنم
نمیدونم این کار معقول هست یا نه
ولی اینکه گفتید "اگر واقعا صحت داشته باشه" مگر شما تاپیک کیوان عزیز رو ندیدید که پردازنده 2 هسته رو به پردازنده 4 هسته تبدیل کردن یا تاپیک دوست دیگه که مالتی پردازنده رو باز کردن و همینطور سایر تاپیکها که در این ضمینه ایجاد شدن
لینک تاپیک کیوان گرامی : برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
دوست عزیز به این خاطر که اگه بخواد با هسته چهارم بده بیرون باید گرون تر بفروشه که دیگه برای خریدار صرفه نداره و اگر هم بخواد ارزون تر بفروشه و همه هسته هاش هم فعال باشه دیگه باید 4 هسته ای های خودش رو ببوسه بزاره کنار ، چون دیگه کسی نمیره چهار هسته ای بخره . شما بنظر خودت میری بخری ؟!!!
نقل قول:
يه سوال از آقا نيما:
يا تقديم احترام.
با سلام
اين مقاله اي كه در عصر ارتباط اومده ترجمه اي از سايت tomshardware است كه قسمت اول اون كمي در اين مورد توضيح داده