من نتونستم فعال کنم نمیدونم مشکل از کجاست
الان هم تا3.24 آور کردم گرافیک هم تا 850
باز اگه اطلاعاتی در مورد این کار دارید بزارید
Printable View
من نتونستم فعال کنم نمیدونم مشکل از کجاست
الان هم تا3.24 آور کردم گرافیک هم تا 850
باز اگه اطلاعاتی در مورد این کار دارید بزارید
اگر پردازنده مشکل نداشته باشه در همون تلاش اول جواب میدهنقل قول:
ولی اگر جواب نداد همونطور که قبلا هم عرض کردم احتمال اینکه با تغییرات بتونی استیبل کنی کمه
الان من یه مورد خیلی نادر دارم که حتی رو نت هم تا بحال مشابه اون رو ندیدم
یه sempron 140 دارم که بعد از آنلاک ۴ هسته و ۶ مگ کش l3 باز شده ولی تا این لحظه نتونستم یه ویندوز باهاش بالا بیارم
اگر میتونستم استیبلش کنم و اسکرین شات بگیرم اون فرضیه که تمام سری am3 موجود در حقیقت یک مدل پردازنده هستند اثبات میشد :1. (28):
از پاسخ دوستانه و منطقي جناب Key1lou و Mahbarcelona ممنونم و از آقا نيما خواهش مي کنم که ملايم تر برخورد کنن.
با تقديم احترام.
:11():
بچه من واقعا دوستارم طرز كارش رو مو به مو بدونم
اصلا چه مادربرد هاي اين قابليت رو دارن ؟
اگه من بخوام يه مادر برد با اين پارامتر بخرم پيش نهادتون چي هست
کار سختی نیست توی تاپیک کیوان عزیز مختصر توضیحی دادمنقل قول:
برای انتخاب مین هم از این لینک استفاده کن باز اگر سئوالی بود بگو :give_rose:
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
ولی من قبلا شات های sempron 140 رو هم توی نت دیدم که 4 هسته فعال کرده بودند متاسفانه هرچی گشتم لینک رو باز پیدا نکردم . من فکر می کنم علاوه بر سیاست های منطقی که سایر دوستان هم در چرایی بودن هسته های غیر فعال گفتند به نظرم AMD با این کارش یک جورهایی لاتاری هم باز کرده این روزها خیلی ها رو می بینم که سراغ فنوم II دو هسته ای می رند تا شانس خودشون رو امتحان کنند تازه این توی بازار ایران که خیلی هم حرفه ای نیستند خریدار هاش حالا ببینید با همین شیوه چه فروشی توی بازار هایی مثل هند و چین پیدا می کنه که چندیدن برابر ایرانه .
کاملا درست میگی :great:نقل قول:
تا حالا تقریبا ازهمه مدلها خریدم که تست کنم ببینم باز میشه یا نه :1. (27): گوش درازائی مثل منم کم نیستن یه گوگل کنی میبینی :lol:
ما که نتونستیم فعال کنیم فکر کنم جز اون 70% هستم که باز نمیشه
در کل ول کردیم قضیه رو
در ضمن واسه باز کردن هسته چهارم نخریدم حرف پیش اومد گفتیم ببنیم باز میشه یا نه
الانم میخام کولر بگیرم تا 4 آور کنم مبحثش هم تو قسمت مشاوره و خرید کولر گذاشتم
بازم ممنون از آقا نیما وآقا رضا و بقیه دوستان
دوستان فقط یک سری از پچ ها باز میشه . در کل پیشنهاد میکنم اگه قصد خرید550 phenom ii رو دارین . بیخیال شده و یه 925 که چهار هسته اون فعال و سالمه بگیرین و با افزایش multiplier حالشو ببرین . وقتی 925 هست کی میره 965 بخره ؟؟؟!!!!!!!!
فكر مي كنم سري هاي جديد ديگه باز نميشه ( در تماسي كه با نيما گرفتم گفتن نمونه هاي جديد رو زياد امتحان كردن و جواب ندادن ) البته فكر كنم به مادربرد هم مربوط بشه چون amd در ابديتهاي جديد بايوس مادربردها سعي كرده اين قابليت رو در پل جنوبي 750 از بين ببرهنقل قول:
اينم لينكي از يه تبديل ديگه در يه سايت خارجي ( شايد به درد بعضي ها بخوره كساني كه مثل من زبان انگليسيشون ضعيف نيست
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]