مادربورد asus p5Q و مشلات جدیدم با آن
با سلام خدمت دوستان . یه مشکلی در مورد مادربورد جدیدم برام پیش اومده . من ابتدا یه مادربورد گیگا داشتم با این مشخصات ga 965 psd3 که خواستم سیستمم توپتر بشه و یه مادربورد ایسوس از این جدیدها گرفتم . ولی دیدم که سرعت سیستمم خیلی افت پیدا کرده و سیستمم گاهی در موقع فشار کار یه صفحه ی آبی نشون می دی و ریسیت میشه . و سرعت فن سی پی یو هم خیلی نسبت به مادربورد قبلی بالاتر رفته . مشخصات سایر قطعات سیستمم اینه
ram 2*1 gig ocp platinum
hard 500 maxtor 32 mb cache
vga : geforce 8600gts ddr3
power 680 green
cpu q6600
از دوستان حرفه ای در ضمینه ی سخت افزار خواهشمندم دلیلشو بگید چیه . از همه متشکرم
پاسخ: مادربورد asus p5Q و مشلات جدیدم با آن
نقل قول:
با سلام خدمت دوستان . یه مشکلی در مورد مادربورد جدیدم برام پیش اومده . من ابتدا یه مادربورد گیگا داشتم با این مشخصات ga 965 psd3 که خواستم سیستمم توپتر بشه و یه مادربورد ایسوس از این جدیدها گرفتم . ولی دیدم که سرعت سیستمم خیلی افت پیدا کرده و سیستمم گاهی در موقع فشار کار یه صفحه ی آبی نشون می دی و ریسیت میشه . و سرعت فن سی پی یو هم خیلی نسبت به مادربورد قبلی بالاتر رفته . مشخصات سایر قطعات سیستمم اینه
ram 2*1 gig ocp platinum
power 680 green
cpu q6600
از دوستان حرفه ای در ضمینه ی سخت افزار خواهشمندم دلیلشو بگید چیه . از همه متشکرم
شرط می بندم اولین پیشنهاد اینه!...بایوس مادربرد را آپدیت کنید!:1. (38):
شما لطف کن بگو توی اون صفحه آبی چی نوشته!:1. (23):
برای خالی نبودن عریضه هم پیشنهاد میکنم یک بار از اول و با دقت قطعات را اسمبل کنید!:cool:
احتمال اين هم هست كه فن cpu رو بد نصب كرده باشي .
احتمالا موقع نصب CPU روی سطح سوکت آشغالی چیزی افتاده
پردازنده رو باز کنید و به دقت به پین های روی سوکت دقت کنید و کاملا از تمیز بودنش اطمینان پیدا کنید بعد هم ببندید
بایوس رو هم آپدیت کنید!
نقل قول:
ram 2*1 gig ocp platinum
power 680 green
cpu q6600
پردازنده 6600
چهار هسته ای
با خیلی از مین ها در ولتاژ اتوماتیک مشکل داره.کلا ولتاژ اتوماتیک توصیه نمیشه
برای کارهای سنگین
چون از مقدار لازم گاهی کمتره
و نوسان زیادی هم داره باعث ناپایداری میشه
و ولتاژ کاری رم ها تون رو هم دقیقا از بایوس ست کنید.
کلا جای نگرانی نیست
اول بایوس جدید رو اپدیت کنید بعدش هم اگه درست نشد
خودتون ولتآژ رو یکم بیشتر کنید
احتمال زیاد مشکل حله
بعد هم بنوبت
گفته های دوستان
مانند به فن
و نحوه نسب پردازنده یه نگاهی بکنید
اگر خواستید ولتاژ دستی واسه این CPU و با این مادربرد اعمال کنید میتونید روی 1.1 ولت تنظیم کنید .
من با این مادربرد و Q6600 به صورت 100% پایدار تست گرفتم و با 1.1 ولت مشکلی نداشتم ولی اگر شما مشکل داشتی 1.15 ولت اعمال کن .
ولی من ولتاژ دستی رو پیشنهاد نمیکنم بدلیل اینکه شما با نصب نرم افزار EPU 6 Engine میتونید بدون اعمال ولتاژ دستی کنترل ولتاژ داشته باشید به این صورت که خود مادربرد در موقعه ی فعالیت CPU میزان ولتاژ نیاز رو تشخیص میده و CPU رو به اندازه ی نیازش تغزییه میکنه .
در کل این نرم افزار رو حتما نصب و در حالت Auto قرار دهید .
و در مورد داغ بودن CPU شما چند دلیل داره که مهم ترینش عوامل زیر میباشد :
درست نصب نکردن فن
استفاده از فن نا مناسب
گرم بودن هوای کیس ودر کل تهویه نا مناسب کیس
مشکل بایوس در مانیتورینگ و اعمال ولتاژ و....
کارهایی که باید انجام بدهید :
اول بایوس رو به نسخه ی آخر آپدیت میکنید .
دوم از درست نصب بودن فن اطمینان حاصل میکنید .
سوم درب کیس رو باز بگزارید و تست بگیرید و با بسته بودن درب مقایسه کنید دمارو .
حتما EPU 6 Engine رو نصب کنید .
فعلا میتونی این کارهارو انجام بدی و نتایج رو اعلام کنی .
موفق باشی :11():
سلام.
شرمنده،جایی بهتر از اینجا برای سوالم گیر نیاوردم.
برای بستن رم به صورت dual روی p5q باید روی کدوم اسلات ها بست؟
توی دفترچش دوتا کانال زده که یکی زرد و مشکی اولی و یکی هم زرد و مشکی دومی.
ولی به نظر من باید زردها یک کانال و مشکی ها هم یک کانال باشن.نمیدونم،شاید من اشتباه میکنم.
ممنون میشم کمک کنید.
رنگ زرد با زرد و سیاه هم با سیاه همین و بس
نقل قول:
سلام.
ولی به نظر من باید زردها یک کانال و مشکی ها هم یک کانال باشن.نمیدونم،شاید من اشتباه میکنم.
ممنون میشم کمک کنید.
بالاخره مینت اومد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟مبارک باشه...خداروشکر
تو دفترچه گفته که از یک و سه استفاده کنید واس بار اول(تا اون جایی که من یادمه)یعنی زردها...اما همون جوری که دوستمون گفت زرد ها با هم و سیاه ها با هم دوال می شن:great:
نقل قول:
سلام.
ممنون میشم کمک کنید.
دقیقا بر عکس این قضیه گفتید !
2 کانال روی این مادربرد هست 2 اسلاتی که نزدیک چیپ شمالی یا CPU هستند کانال 1 و اسلاتی که سمت جلوی کیس میباشد کانال 2 هست .
رنگ بندی برای راحت نصب کردن مموری روی اسلات هست . (نمایش دادن حالت دوال چنل )
بهترین راه برای پیکر بندی دوال چنل این است که به دفترچه ی مادربرد مراجعه کرده و مطلالعه کنید که در چه حالت هایی دوال چنل عمل میکند .
شما میتونی برای پیکر بندی دوال چنل 2 ماژول یکسان از لحاظ ظرفیت و فرکانس کاری و تایمینگ و.... رو با هم روی 2 اسلات جا بزنی تا دوال چنل شناسایی بشه ولی روی مادربرد های مختلف متفاوت هست ! روی مادربرد شما باید 2 ماژول رو روی دو اسلات زرد یا مشکی قرار بگیرد .
موفق باشید :11():