کمک فوری در رفع اشکال سخت افزاری!!!
مشخصات سیستم من به شرح زیر است:
Physical Memory : 4096 MB (2 x 2048 DDR3-SDRAM )
Mainboard : Intel DX48BT2
Chipset : Intel X48
Processor : Intel Core 2 Duo E8500 @ 3166 MHz
Video Card : ATI Technologies Inc ATI Radeon HD 4800
Hard Disk : MAXTOR (500 GB)
Operating System : Windows Vista (TM) Ultimate Professional 6.00.6001 Service Pack 1
مشکلی که دارم این است که با وجود اینکه رم های من دارای فرکانس 1333 هستند نمی دانم چرا مادر بورد و cpu من این فرکانس رو ساپورت نمی کند و فرکانس 1000رو ساپورت میکند:cry:
با تشکر
پاسخ: کمک فوری در رفع اشکال سخت افزاری!!!
نقل قول:
مشخصات سیستم من به شرح زیر است:
Physical Memory : 4096 MB (2 x 2048 DDR3-SDRAM )
Mainboard : Intel DX48BT2
Chipset : Intel X48
Processor : Intel Core 2 Duo E8500 @ 3166 MHz
Video Card : ATI Technologies Inc ATI Radeon HD 4800
Hard Disk : MAXTOR (500 GB)
Operating System : Windows Vista (TM) Ultimate Professional 6.00.6001 Service Pack 1
مشکلی که دارم این است که با وجود اینکه رم های من دارای فرکانس 1333 هستند نمی دانم چرا مادر بورد و cpu من این فرکانس رو ساپورت نمی کند و فرکانس 1000رو ساپورت میکند:cry:
با تشکر
مدل رمهات چی هست ؟ از رم معتبر استفاده کنید
بایوی رو آپدیت کردید؟
نقل قول:
مدل رمهات چی هست ؟ از رم معتبر استفاده کنید
بایوی رو آپدیت کردید؟
دوستان جسارتا عرض می کنم...ولی انقدر در بادی امر سراغ آپدیت بایوس نرید...من در سایت asus خوندم که آپدیت بایوس نباید بارها و اونم همینطوری انجام بشه و فقط وقتی که ضرورت داره باید سراغش رفت...
خود من مادربردم هیچ مشکلی نداشت ولی به پیشنهاد یه بابای سخت افزار کاری آپدیت کردم و حالا به مشکل برخوردم...چیزی که قبلا مادربردم میشناخته الان دیگه نمیشناسه!
نقل قول:
دوستان جسارتا عرض می کنم...ولی انقدر در بادی امر سراغ آپدیت بایوس نرید...من در سایت asus خوندم که آپدیت بایوس نباید بارها و اونم همینطوری انجام بشه و فقط وقتی که ضرورت داره باید سراغش رفت...
خود من مادربردم هیچ مشکلی نداشت ولی به پیشنهاد یه بابای سخت افزار کاری آپدیت کردم و حالا به مشکل برخوردم...چیزی که قبلا مادربردم میشناخته الان دیگه نمیشناسه!
از لحاظ كلی، سازندگان بایوس به یك یا دو دلیل بایوس خود را روزآمد میكنند: یا برای تعمیر یك عیب در بایوس یا برای اضافهكردن پشتیبانی سختافزار یا امكانات جدید. به هر حال، بهترین دلیل برای ارتقای بایوس در زمانی است كه میخواهید یك قطعه مهم مانند پردازنده، دیسك سخت یا كارت ویدئویی را ارتقا بدهید.
تو بعضی از موارد اپ دیت بایوس اجتناب نا پذیر هست .
نقل قول:
از لحاظ كلی، سازندگان بایوس به یك یا دو دلیل بایوس خود را روزآمد میكنند: یا برای تعمیر یك عیب در بایوس یا برای اضافهكردن پشتیبانی سختافزار یا امكانات جدید. به هر حال، بهترین دلیل برای ارتقای بایوس در زمانی است كه میخواهید یك قطعه مهم مانند پردازنده، دیسك سخت یا كارت ویدئویی را ارتقا بدهید.
حالا مساله اینجاست که بعداز گذشت چند روز یا ماه از تاریخ ساخت مادربرد باید بایوس رو آپدیت کرد...
وقتی مادر برد این دوستمون در حالت دیفالت رم تا باس 1600 ساپورت میکنه باید برای شناختن باس 1333 بایوس رو آپدیت کرد؟
ما اول از همه تو هر مشکلی میریم یقه بایوس رو میگیریم...بهتر نیست این کارو بذاریم آخر از همه!
بهرحال خوب یا بد...من که چوب این زود اقدام کردنو خوردم...شمارو نمیدونم!:cool:
مدل رم ها:Corsair DDR3
جسارتا شات از CPU چی هست؟
و ایا این مشکل مینونه ربطی به CPU داشته باشه؟؟؟؟
من چیزی رو اپدیت نکردم و میدونم ربطی به اپدیت نداره چون مادربوردم میتونه تا 16 GIG رم رو ساپورت کنه و پشتیبانی از باس 1600 رم:1. (28):
نقل قول:
مدل رم ها:Corsair DDR3
جسارتا شات از CPU چی هست؟
و ایا این مشکل مینونه ربطی به CPU داشته باشه؟؟؟؟
من چیزی رو اپدیت نکردم و میدونم ربطی به اپدیت نداره چون مادربوردم میتونه تا 16 GIG رم رو ساپورت کنه و پشتیبانی از باس 1600 رم:1. (28):
منظورشون این بود که شما نرم افزار CPU-Z رو دانلود کن بعد ران کن بعد یه پرینت اسکرین بگیر بعد save کن بعد بیا آپلود کن اینجا....اینم لینک همین نرم افزاره:
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
نقل قول:
منظورشون این بود که شما نرم افزار CPU-Z رو دانلود کن بعد ران کن بعد یه پرینت اسکرین بگیر بعد save کن بعد بیا آپلود کن اینجا....اینم لینک همین نرم افزاره:
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
در ادامه ی حرف دوستمون میتونم بگم که از برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ] این برنامه هم میتونید دانلود کنید !
:give_rose: