کاملا ربط داره به بایوس مادربورد
شما از چه برنامه ای 1000 خواندی اگه از توی بایوس خوندی با cpu-z و EVEREST Ultimate Edition امتحان کن شاید و حافظه ساپورت رو انجا بخون و از همه مهم تر اگه از تو windows چک کردی و 1000 خوندی ویندوز vista بوده یا xp?
Printable View
کاملا ربط داره به بایوس مادربورد
شما از چه برنامه ای 1000 خواندی اگه از توی بایوس خوندی با cpu-z و EVEREST Ultimate Edition امتحان کن شاید و حافظه ساپورت رو انجا بخون و از همه مهم تر اگه از تو windows چک کردی و 1000 خوندی ویندوز vista بوده یا xp?
مشکلی که دارم این است که با وجود اینکه رم های من دارای فرکانس 1333 هستند نمی دانم چرا مادر بورد و cpu من این فرکانس رو ساپورت نمی کند و فرکانس 1000رو ساپورت میکن
************************************************** ************************************
سلام :
من هم با این که باس رمم 667 است در حالت بدون اورکلاک ، باس رمم 533 نشون داده می شه .
زمانی که اور می کنم تا 4000 ، باس رمم می یاد روی 667 ...
شما یک بار اور کن توی سی موس مادربرد ببین باس رم تا چه اوری می یاد روی فرکانس 1333 .
شما CPUات چیه ؟نقل قول:
نقل قول:
سلام :
پنتیوم 4 3.2
آقا از این سیستم ردیفت با CPU-Z یه عکس بگیر بذار اینجا ... نباید همچین مشکلی داشته باشه :1. (27): , هم CPU و هم Mobo ت از DDR3 با فرکانسای بالا پشتیبانی میکنن ...
از Tab اصلیش + Memory و MainBoard عکس بگیر بذار ... :cool:
تا اونجا که من میدونم CPU فقط در یک صورت با رم مشکل پیدا می کنه و اونم وقتی که FSB کمتر از Bus رم باشه...مثلا اگه FSB سی پی یو شما 533 باشه باس رم هم 533 شناخته میشه.ولی در صورتی که FSB 800 باشه مشکل رم شما به CPU مربوط نمیشه!نقل قول:
بعضی وقتها ولتاژی که برد به رم میده کمتر از چیزی هست که روی رم نوشته به خاطر همین باید دستی ست بشه .
علت اینکه من از ایشون در مورد CPU سوال کردم این بود که در در حالت خاص CPU های AM2 دچار این مشکل میشن . چون نحوه محاسبه فرکانس کاری رم بر اساس ضریب Multiplier پردازنده تعیین میشه و در شرایط خاص رم بکار گرفته شده کمتر از باس اصلی کار می کنه ..نقل قول:
من نگفتم شما اشتباه کردید...گفتم تا اونجا که من میدونم....وگرنه هزارو یک جور مشکل داریم...:cool:نقل قول:
در مورد این حالت های خاص هم کمی بیشتر توضیح بدید ممنون میشم!:1. (40):
مدل Cpu :intel core 2 E8500 3.16GHz
ویندوز :VISTA 32BIT
CPU-Z دانلود نشد نمیشه!!
:cry::cry: