معرفی پردازنده های تمامی پردازنده های سری Pentium D
دوستان عزیز در این تاپیک به معرفی و بررسی پردازنده های سری پنتیوم دی اینتل می پردازیم .
در اول از همه باید خود این سری را معرفی کرد چراکه بسیاری از دوست می پرسند این همان پنتیوم 4 هست ؟
باید گفت که زمانی که حدود تابستان سال پیش اولین پردازنده ی دو هسته ای خود را عرضه کرد و بازار نسبتا خوبی را گرفت همین پردازنده ها بودند . این پردازنده ها از نظر معماری و شباهت می شود گفت که شباهت بسیار زیادی به پردازنده های پنتیوم 4 اینتل دارند و حتی در بعضی از پردازنده های این سری مانند 805 از دو پردازنده ی تک هسته ای اینتل استفاده شده . این روی امکانات این سری را داراست با وجود اینکه این سری پردازنده ها دارای سرعت هسته نسبتا بالاتر و FSB و تکنولوژی بالاتری نسبت به پردازنده های پنتیوم 4 هست . در وافقه تکمیل شده ی این سری هستند که به خاطر دوهسته ای بود این پردازنده های اینتل این ها را Intel Pentium Dual Core نامید که به اختصار Pentium D نامیده می شود . این پردازنده ها حداقل نیازشان به چیپست ، چیست های 945 اینتل به بالا می باشد .
این هم مقدمه ای برای معرفی پردازنده های این سری .
در پست های بعدی معرفی تک تک این پردازنده ها و قیمت و بررسی و مقایسه آن ها قرار خواهد گرفت . پس با ما همراه شوید تا بازار خوبی از قیمت ها و راه مناسبی برای خرید پردازنده در جلو شما قرار دهیم...
موفق باشید
شهریار:26:
RE: معرفی پردازنده های تمامی پردازنده های سری Pentium D
شهريار جان من فكر مي كنم روال كار رو به اين صورت پيش بگيري بهتر باشه :
معرفي سري 800 و سري 900 از Pentium D .
نقل قول:
ارسالی توسط Zero
شهريار جان من فكر مي كنم روال كار رو به اين صورت پيش بگيري بهتر باشه :
معرفي سري 800 و سري 900 از Pentium D .
بله عزیزم این طوری بهتره همین کارا می کنم شما هم کلا با این تاپیک موافقید ؟
قربانت شهریار:26:
خب من منظورم معرفي سري بود . اينكه هر سري چيه ؟ چه ويژگي هايي داره مثل TDP - هسته هاي پردازنده اش - ساختار پياده سازيش - كش و ...
حالا اگه فرصت شد اين بحث رو من مي گذارم - شما به معرفي يكايك پردازنده هاش بپرداز ..
موفق باشي /.
نقل قول:
ارسالی توسط Zero
خب من منظورم معرفي سري بود . اينكه هر سري چيه ؟ چه ويژگي هايي داره مثل TDP - هسته هاي پردازنده اش - ساختار پياده سازيش - كش و ...
حالا اگه فرصت شد اين بحث رو من مي گذارم - شما به معرفي يكايك پردازنده هاش بپرداز ..
موفق باشي /.
آهان گرفتم یعنی بیایم قبل از معرفی محصولات این سری ها خود سری و خصوصیات سری های مختلف این پنتیوم دی ها یعنی خصوصیات دو سری 8XX و 9XX را بگیم بله ؟
مشکلی نیست اما باید کمک کنید ...:20: ان شا ال ... تاپیک پرباری میشه...
باتشکر شهری:26:ار
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
به به سلام ...
می بینم که توی این چند روزه جناب شهریار خان فعالتر شدند ! یادم باشه عنوان کاربریت رو بذارم (( کاربر فعال انجمن سخت افزار )) ! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
خب من هم سعی میکنم در این تاپیک کلا در خدمتتون باشم ...
خب شهریار جان بزن که بریم !
سپاس
نقل قول:
ارسالی توسط Zero
موفق باشي /.
سلام علی جان ...
بنده انشالله در این مورد در خدمتتون هستم ! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
خب ... این هم از معرفی کلی و جامع پردازنده های سری Pentium D با هسته Smithfield که شامل 805 & 820 & 830 & 840 میشه !
این پردازنده های همگی از تکنولوژی 90 نانومتری استفاده میکنند ...
سپاس
این هم از سری دوم که دارای هسته Presler هستند ...
این پردازنده های 65nm هستند و نسبت به 90nmها گرمای کمتری تولید میکنند ولی باز یکی از مشکلات اصلی خانواده پنتیومها دما و مصرف بالاست !
سپاس