RE: معرفی پردازنده های تمامی پردازنده های سری Pentium D
خب یه جورایی میتونیم پردازنده های Pentium Extreme Edition - EE رو هم در خانواده پنتیوم دی ها قرار بدیم چرا که دو هسته ای هستند ...
خب فقط یکی از پردازنده های اینتل Pentuim EE دارای تکنولوژی 90nm است و آن هم Pentuim EE 840 است که مشخصات کامل آنرا در ذیل مشاهده می فرمائید : (برای دیدن عکس به طور کامل روی آن کلیک کنید)
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
این هم دو پردازنده Pentium EE که از نوع 65 نانومتری هستند ...
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
من هیچ چیز درباره مشخصات پردازنده ها نمیگم چون همه چیز در عکسایی که گذاشتم مشخصه ...
خوب دوستان عزیز این معرفی پردازنده ی بعدی از این سری یعنی پردازنده ی 820 که میشه گفت یکی از پردازنده های بسیار معمولی از این سری هست که البته بسیار از پردازنده ی 805 قوی تر هست ...
این پردازنده دارای هسته ی "Presler" می باشد که باز هم همین طوری که عرض کردم هسته ای هست که اصلا کارایی خوبی نداره !
این پردازنده دارای سرعت هسته ی 2.8 گیگاهرتز در هر هسته هست ( به صورت مشترک (Share ) .
در زیر به خصوصیات این پردازنده به صورت لیستی می پردازیم :
1- دارای سرعت هسته ی 2.8 گیگاهرتز.
2- دارای گذرگاه اصلی (FSB ) بیشتر از 805 و برابر 800 مگاهرتز که میشه گفت عدد نسبتا خوبی برای برقراری ارتباط برای پردازنده و سایر قطعات نیست !
3- توانایی پردازش 64 بیتی .
4- دارای تکنولوژی اینتل Step Speed .
5- دارای تکنولوژی SSE3 .
6- دارای 1 مگابایت L2 کش در هر هسته و در مجموع 2 مگ کش!
7- دارای 12 کلیوبایت Micro-Op Executin Trace Cache در L1 برای انجام کار های بسیار سبک و پیوسته .
8- و ... .
این پردازنده هم همون طوری که عرض کردم برای انجام کار های معمولی به دلیل داشتن FSB 800 نسبتا خوب هست اما برای کار های حرفه ای اصلا مناسب نیست چراکه به دلیل داشتن دمای زیاد و تکنولوژی 90 نانومتری کارایی نیسبتا بالایی ندارد و سرعت 2.8 در واقع از نظر دسترسی به اطلاعات در حد 2.6 کار خواهد کرد !!! پس اصلا برای کار های حرفخ ای تجویز نمی شود اما برای کار ها معمولی!!! قیمت این پردازنده 137 هزار تومن می باشد که قیمت نسبتا بالایی برای این پردازنده هست چراکه با وجود نکنولوژی Speed Step اما باز دمای یک پنتیوم 4 2.8 فول را دارد !!!
در ادامه و بررسی با پردازنده ی 920 بیشتر در مورد این پردازنده توضیح داده می شود...
شاد و پیروز باشید
شهریار:23:
ای ناقلا میخوای سریع از 820 بپری به 920 ؟؟؟
سپاس
آقا شهریار عزیز
با سلام
من میخواستم با 500 تومان یک سری وسایل کام÷وتر بخرم
من مانیتور، هارد و مودم دارم
هاردم IDE هست .
اگه امکان داره یه سیستم خوب ÷یشنهاد کنید.
با این کامپیوتر میخوام با MATLAB(دانشجویی) کار کنم البته بازی هم میکنم ولی کم.
البته اگه قیمت و گارانتی هاشون رو بگید ممنون میشم
سلام عزیزم خوبی ؟
عزیزم اینجا جای این پست نبود و اینجا پاسخ داده شد :
http://www.shahrsakhtafzar.com/forum/showthread.php?tid=3&pid=12332#pid12332
قربانت شهریار