این نظر کاربران سایت دانشگاه علوم پزشکی است :
: سنندج مطلقا اين قرشارو بدونه تجويز پزشك به كسي نميدن
علي رمايي
:: man kasiruu ke khili dooosesh daram az in goorsa estefade mikoone .jaddiidan fahmiidam ke hashiish ham estefade mikonee.namidunam cheoori komakesh konam.un fgat 23 saleehee .chikar konam.doos dram komakkesh konam. tannaz
بدون نام
:: teramadol ye ghorse besyar khatarnak ke barae bemarane saratani tajviz meshavad baraie kahesh dardha vali bazi ha en ro baraie nashe kardan estefadeh mekonan ke besyar kare eshtebahi hast ke dar deraz modat alaeme besyar badi dar badan be ja megozaradddd.
بدون نام
:: برادرم اين قرص را را مصرف ميكند و يك فرد بي مسئوليت نسبت به خانواده و حتي فرزندانش شده است و مدتي است كه ميل جنسي خود را از دست داده و خيلي عصبي و فقط خودش را مي بيند!!!!!!!!!!!
محسني
:: من الان روزي 12 تا ترامادول مي خورم و خيلي خرابم كرده لطفا مرا راهنمايي كنيد
بيچاره عالم
:: navid mage khordi ke migi?
بدون نام
:: قرص ترامادول در داروخانه هاي گرگان به راحتي به جوانان فروخته مي شود
حامد
:: با سلام خدمت همه عزيزان من حدود 1 ساله ترامادول ميخورم روزي 3 تا 100 ميل اوضاع من خيلي خراب شده بيخوابي شديد تيرگي پوست خشكي پوست ضعيفي اعصاب دچار وهم و خيال دوستان عزيز به نظر من تنها راه ترك اينه كه يكدفعه بزاريمش كنار و اراده كنيم كه ديگه نخوريم و براي كمك به اين حالت فقط ورزش كنيم تا دوباره شادابيمون برگرده و عسل هم خيلي خوبه براي تركش با تشكر فرهاد ميل من جهت اظهار نظر FARHAD1350_F@YAHOO.COM
فرهاد
:: salam man beevasileye dostam bein areze dochar shodam ama chera bayad baraye in ke khabam ra kam taqr konam az in darom estefade konam toro khoda be man komak konin daram divane misham
mohammad
:: اما در داروخانه هاي شهرري آزادانه فروخته ميشود
م
:: فروش ترامادول بدون نسخه پزشك توسط داروخانه ها = خيانت به نسل آينده - از بين بردن شادابي اجتماع - آيا گوش شنوايي هست تا صداي خاموش جوانان ما را بشنود ...؟ آيا از مسئولين وزارت بهداشت كسي بر حال اين جوانان غصه نمي خورد...؟ آيا خانواده ها بايستي همواره نگران باشند...؟ مسئولين ، بياييد به خاطر رضاي خدا براي جوانان وطنمان دل بسوزانيم
بدون نام
:: باسلام به همه شما عزيزان براي من يك سئوال پيش آمده كه آيا مصرف اين دارو هم مثل مصرف مواد مخدراست؟وبراي من برادرانه توضيح دهيد كه چطورتركش كنم ؟ ودرآزمايش عدم اعتياد نشان مي دهد؟يانه؟ چند روز طول مي كشد تا ازاين درد خلاص شوم با تشكر خواهشن جواب من را بدهيد
مرتضي-م
:: واقعا قرص ترامادول يك مرض است توروبه خدا جوانان ترامادول مصرف نكنيد با تشكر نويد از گچساران
بدون نام
:: من خودم مدت 1 ماه هر روز حدود 5 تا 6 تا از اين قرص ها از نوع 100 را مصرف ميكردم و حال حتي اسمش هم نميارم ولي دچار 1 نوع تيك جسمي شده ام كه ناخود اگاه به يك جا خيره ميشوم از جوانان ميخواهم اين يكي را مصرف نكنند.
محمد 17 ساله از اراك
:: salam chera nabayad masrafe daro ro ye dafe ghat kard ?khatari dare?man modate 3 mah masraf mikardam ama alan 14 rooze ke masraf nemikonam ama mikhastam begam ke ein alaemi ke goftidkamelan doroste ama yeki dige az asarate masraf ke shoma eshare nakardid eine:eijade afsordegie shadid baed az ye dore masrafe. dige ein ke man zaman masraf moshkele tanafosi nadashtam ama moghe tark vaghan nemitonestam nafas bekesham dalilesh chie?
بدون نام
:: قرصهاي مذكور را به راحتي دراختيار جوانان قراردارد واين به نظرمن خود يكي از عوامل اعتياد انها مي باشد
زماني
:: اما در داروخانه هاي شهرري آزادانه فروخته ميشود !!! لطفا رسيدگي شود
5ريالي
:: اما در داروخانه هاي شهرري آزادانه فروخته ميشود !!!
5ريالي
منبع : Tehran University of medical Sciences

Bookmarks