5 ترقــه بـي خـطر و چهارشنبه سوري (به مناسبت نزدیک شدن به آخرین 4 شنبه سال)برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
همه ساله به مناسبت آخرين چهارشنبه سال ، بيشتر بچه ها و نوجوانان اقدام به خريد و يا ساخت ترقه هاي مختلف مي نمايند كه در اين ميان ممكن است به ساخت ترقه هاي پر خطر و غير قابل استاندارد ( ترقه هاي اكليل سرنجي ) اقدام نموده كه اين مطلب هم بسيار خطر ناك است و هم مورد تاييد هيچكس نيست .
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
در اين ترفند روش ساخت ترقه اي جديد را آموزش خواهم داد كه هم ارزان است و هم صدايش بسيار خوب است و از همه مهمتر بجز صداي قوي آن كه نبايد نزديك گوش منفجر شود كه ممكن است به گوش آسيب برساند ، هيچگونه خطري از قبيل آتش سوزي و يا تركش نخواهد داشت .
روش ساخت : يك گرم يُــد جـامد را درون لوله آزمايش بريزيد ، مقدار سه گـرم آمونياك (از فروشگاههاي لوازم آزمايشگاهي قابل تهيه است) را بر روي آن ريخته و بخوبي به هم بزنيد . سپس مقداري از آن را بر روي سطحي صاف ريخته و صبر كنيد خشك شود . پس از تبخير مازاد آمونياك با ضربه اي كوچك با صداي شديد منفجر خواهد شد و دود قرمزي ايجاد خواهد كرد .
نكات بهداشتي : بخار آمونياك را تنفس نكنيد . ماده به دست آمد ( يُـديت آمـونيـم ) حتي الامكان با بدن شما تماس پيدا نكند .






پاسخ با نقل قول
Bookmarks