™Ali (14-09-09)
"100%" در تایید حرف شما اومده.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط ™Ali برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
بله درسته، اون عکس همون واندوگرافه!
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
وقتی که حرف میزدی نفس نمیکشیدم، میترسیدم که حتی یک کلمه رو از دست بدم...
™Ali (14-09-09)
پروفسور علی جوان در سال 1958 زمانی که کارمند آزمایشگاه بل بود، ایده قانون کلی لیزر گازرا مطرح نمود و در 1960 طرح خود را به مرحله باروری رساند. او در سال 1964 برای کارهایی که در زمینه لیزر گازها انجام داده بود مدال استوارت بالنتاین Stewart Ballentine را از انستیتو فرانکلین دریافت نمود و در سال 1966 مدال بنیاد فنی و جان هرتز Fanny and John Hertz Foundation و در سال 1975 مدالفردریک آیوز Fredrick Ives از انجمن اپتیکال و در سال 1993 مدال علمی جهانی آلبرت اینشتین Albert Einstein World Medal of Scienceرا از انجمن World Cultural دریافت کرد.
™Ali (15-09-09)
میشه در مور تگ های زیر موضوعاتی بزاری و بحث کنیم؟
- معادله شرودینگر
- مکانیک کوانتومی
- ریاضیات کاربردی در فیزیک یا برای فیزیک
HWBOT SSA Member
دوستان من خیلی علاقه شدیدی دارم به فیزیک بحث کنیدمن هم میام(خوشمان می اید.)
جان خودم نباشه جان صدام اگه اورکلاکر نمی شدم می رفتم انشتین دوم می شدم(به کسی نگید ها خیلی چیزی بارم نیستبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید )
-----------------------------
جدا از مقالاتی که مطرح میشه بیایید مباحث جزئی هم انجام بدیم که باعث شیرینی تاپیک میشه.
مردمان به خیال این که آینده بهتر از حال است به امید آینده می نشینند اما نمی دانند که اگر دست روی دست بگذارند آینده بدتر از حال می شود
=================--------------------
سینوهه
|
|
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks