جدی به نظرت ارزش داره؟
تو اینقدر عشق پرسپولیس هستی....
اگه دیگه نتونی پرپسپولیس رو ببینی دلت میاد...؟
معلوم نیت توی اون دنیا پرسپولیس باشه!!! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کاربر شهرسختافزار
اینم یه سایت که تو ویدئوهایی یوتوب بود
http://stop-lhc.org/
ویدئوهایی در مورد خطرات این آزمایش میذارن
اسمشم که معلومه
-----------------------------------------------------------------
آقا من نمیخوام مسئله رو به دین و مذهب و ... بکشم
فقط میخوام بگم طبق اعتقادات ما باید صبر کنیم تا ظهور آقا امام زمان
و تازه بعدش هم زندگی ادامه داره
از این لحاظ امکان از بین رفتن دنیا میشه 0%
مدیران عزیز اگه دیدین این حرف من ممکنه باعث از بین رفتن نظم تاپیک بشه این چند خط رو پاک کنید
ممنون
جدی به نظرت ارزش داره؟
تو اینقدر عشق پرسپولیس هستی....
اگه دیگه نتونی پرپسپولیس رو ببینی دلت میاد...؟
معلوم نیت توی اون دنیا پرسپولیس باشه!!! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
.:: Things Are The Way They Were Before ::.
کاربر شهرسختافزار
از نظر من آره
ارزشش رو داره
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ببین
اگه میخواست مثلا یه زلزله بزرگ درست بشه که همه جا رو داغون کنه ولی همه نمیرن و سختی و داغ بقیه باشه اصلا ارزشش رو نداره
اما اگه سیاه چاله باشه و همه چیز با هم و تو یه چشم به هم زدن و بدون هیچ رنجی از بین بره آره ارزشش رو داره
(من قبل از دوست داشتن پرسپولیس عاشق ارزش ها و اشخاص دیگه ای هستم . همیشه از خدا دو چیز رو میخواستم. 1- ندیدن مرگ عزیزانم رو . 2- مرگ راحت)
خوب حالا به نظر من اصلا اتفاقی نیفته بهتره تا اینکه جهان بخواد نابود بشه به خاطر این آزمایش جون 7 میلیارد گرفته بشه تا چند تا سوال پاسخ داده بشه؟
درسته که پیشرفت بزرگی هست ولی اگه هیچ وقت بهش نرسیم چی؟
دانشمندای مخالف میگن ما هنوز علم کافی برای انجام این آزمایش رو نداریم و ممکنه آزمایش اونقدر قدرتمند بشه که نتونیم کنترلش کنیم!!!
کاربر شهرسختافزار
اینکه بشر دنبال جواب سوال هاش هست چیزیه که همیشه بوده و خواهد بود
پس دیر یا زود این آزمایش صورت میگرفته
اما اگه واقعا علمش رو نداشتن نباید دست به کار میشدن
من نظرم اینه که علمش رو داشتن که 10-15 سال با صرف هزینه 8 میلیار یورویی تدارک این آزمایش رو میدیدن
و بزرگ تر از هزینه جون همون 7 میلیارد نفره
با همه تبلیغات منفی ای که هست من نظرم اینه که اگه سیاه چاله ای هم بوجود بیاد قدرت کنترلش رو دارن
خود شما هم گفتی که دنبال جواب میگرده به علاوه هر کاری میکنه که جوابش رو بگیره!
ولی همیشه آزمایشات محدود بودن به آزمایش توی آزمایشکاه یا فوقش نمونه های 1/7 این آزمایش که توی کانادا هستش!
ولی این آزمایش بزرگترین و خطرناک ترین آزمایش در تاریخ بشریت هست.
همیشه توی آزمایشات ریسک زیر 10% رو هم حتی می پذیرن ولی نه آزمایشی که جون 7 میلیارد نفر رو به خطر انداخته + یه سری دانشمند تخمین زدن که ممکنه ریست تا 25% هم باشه در حالی که کسایی که توی آزمایش شرکت دارن میگن 1 در 50 میلیون!!!!!!!!
خوب حرف کدوم درسته؟
یه مشکلی هست که این همه حدس این دو گروه با هم فرق داره!
Armin-N (15-09-08)
|
|
کاربر شهرسختافزار
نمیدونم والا
درسته
مشکل اینه که حدس ها فرق داره
و اصلا مشکل بزرگتر اینه که حدس میزنن
در صورتی که باید مطمئن باشن
حالا بگذریم
دوستان اخبار خارجی میشه گذاشت اینجا؟
من انگلیسیم افتضاحه برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
حالا فعلا اینو میذارم:
The beam has circulated 30 minutes in the LHC!
Last night around 2 a.m. the beam circulated for the first time for about 30 minutes in the clockwise ring of the LHC. This confirms that the accelerating cavities are working well. During the night, the LHC team also increased the intensity of the single bunch to around 1/20th of the nominal LHC bunch intensity.
12/09/2008
Quick (15-09-08)
این منظورش یکی از پروتون ها بوده که وارد دستگاه کردن و با موفقیت به درستی چرخیده توی دستگاه (بهتره ویدئوی تشریح مکانیزم کار رو تماشا کنید). به نظر میاد با موفقیت همراه بوده ولی این فقط 1/20 قدرت آزمایش بزرگ رو داره. من توی اون ویدئو دیدم که طی 30 دقیقا سرعت پروتون به 99.999991% سرعت نور میرسه البته فکر نکنم توی این آزمایش اینطور شده باشه! (البته انگلیسی منم مفتضحه من چیزی رو که توی ویدئو دیدم رو گفتم)
Armin-N (15-09-08)
کاربر شهرسختافزار
آها
پیدا کردم
دوستان اخبار روز این آزمایش
از سایت رسمی خودش رو از اینجا میتونید ببینید:
https://lhc-commissioning.web.cern.c...news/index.htm
فقط خواهشا اونایی که زبانشون خوبه نکات مهم رو اینجا بگن
ضمنا آخر هر هفته فعالیت های اون هفته رو بصورت خلاصه میذارن
مثلا خلاصه اخبار هفته قبل:
https://lhc-commissioning.web.cern.c...ews/week37.htm
SSA Super V.I.P
دوستان شدیدا فکرمو مشغول کرده ، خبر های جدید دارید بزارید .
<red>از کاربر تا ادمین در Different Level</red>Protected by Norton Internet Security 2012
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks