از اسم تاپیک معلومه که در مورد چی صحبت می کنیم.
من چند مدته که دارم مسائل مربوط به ابر رسانایی رو دارم دمبال می کنم.اما متعسفانه کتاب های معرفی شده از طرف استاد، پیدا نکردم.یه چنتا مطلب رو خودم پیدا کردم از اینور و اونور پایین توضیح می دم. اما یه چنتا سوال برام پیش اومده می خواستم کمک کنید و اطلاعات خودتون رو در اختیار همه قرار بدین.
تعریف ابر رسانایی: به جسم رسانایی که مقاومتش صفر باشد.
عوامل ایجا ابر رسانایی: ابر رسانایی به دو طریق ایجاد میشه 1- از طریق میدان مغناطیسی خیلی بزرگ در اطراف جسم رسانا 2- از طریق کم کردن دمای جسم رسانا
*توجه داشته باشید که فقط بعضی از عناصر قابلیت تبدیل به ابر رسانایی رو دارا هستن.
عناصری که قابلیت ابر رسانایی رو دارن در شکل زیر نمایش داده شدن
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
تفاوت حرکت الکترون ها در یک ابر رسانا و یک فلز مثل مس و نارسانا ها در شکل زیر نشون داده شده:
دمایی که یک رسانا نیاز دارد به ابررسانایی تبدیل بشه دمای در حد صفر مطلق یا همان -273 درجه سانتی گراد(صفر کلوین)
این هم چند لینک از ابر رسانایی
(فارسی)http://fa.wikipedia.org/wiki/%D8%A7%...A7%DB%8C%DB%8C
(انگلیسی)http://www.superconductors.org/History.htm
(یه چند نکته دیگه هم هست که نگفته موند)
سوالات متداول:(یه چنتا مثال بزنید )
کاربرد ابر رسانایی در صنعت
کاربرد ابر رسانایی در علم کامپیوتر
مثال هایی از استفاده ابررسانایی در علم کامپیوتر
ایا استفاده نیتروژن مایع و هلیم مایع برای اور کردن یک سی پی یو، جدا از سرد کردن اون هدف رسیدن به ابر رسانایی هم مورد نظر هست؟!
نقیض هایی که بهش رسیدم:
در ابر رسانایی این مفهوم جا افتاده که در نبود مقاومت در یک ابر رسانا اگر جریانی رو به جسم ابر رسانا بدیم باید تا ابد ادامه داشته باشد. اما مشکل دیگری هم وجود داره یعنی (به اسطلاح) یخ زدن الکترون ها که در موضوع دمای پایین یک جسم وجود دارد.حالا شبهه برام بوجود اومده که قضیه چیه؟!
--------------------
این تاپیک قراره به صورت یک تحقیق برای استاد به صورت کنفرانس ارائه بشه.
هر نکته ای که به نظرتون میاد بگید. حتی اگر معلمتون توی دوران اپتدایی به اون اشاره کرده باشه!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید

Bookmarks