خوب ممنون از همه دوستان كه اينقدر به فكر هستند واقعا خوشحالم كه در جمع چنين دوستان عزيزي قرار دارم خوب من اين پول رو چطور به دست دوستان برسونم........زود حسابو باز كنين...مرسي..
شركت ميكنم با صميم قلب
شركت نميكنم
بعضي از مواقع
کاربر شهرسختافزار
خوب ممنون از همه دوستان كه اينقدر به فكر هستند واقعا خوشحالم كه در جمع چنين دوستان عزيزي قرار دارم خوب من اين پول رو چطور به دست دوستان برسونم........زود حسابو باز كنين...مرسي..
ashkan.h (23-09-10)
|
|
من بيشتر توزيع قلك به دوستان هست . من فقط به عنوان نوكر اين بچه هاي مريض بهشون خدمت ميكنم . ميدونم چقدر درد داره اين مريضي .
قلك عملي تر هست . قبض سخته . دوستاني كه ميخوان شركت كنند . بگند من قلك رو براشون بگيرم . بعد از تحويل قلك به محك قبض تحويل قلكشون رو اسكن ميكنم ميدم . هر كي حاضره اعلام كنه . يعني pm بزنه اسم و فاميل و آدرس تا براش قلك رو بگيرم . اگر اين عملي شد .سال بعد كمك به بنياد ms ميكنيم
بيائيم انسانيت خودمون رو ثابت كنيم . من به عنوان واسطه هستم . داروهاي بيماري سرطان خيلي بالاست
بچه هائي كه تهران هستند . تو ايام عيد آماده باشند تا يك ميتينگ براي ديدن اين كودكان بذاريم .
من خودم به عنوان بنيانگذار اين حركت و 2 نفر ناظر هم به خاطر عدم سو استفاده من بايد باشند .
من منتظرم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ashkan.h (23-09-10), mohammad amin (15-03-08), Stream (09-03-08), Trance (09-03-08)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks