چندي است فكر اين كار به ذهنم رسيده . با هم جمع بشيم ماهي نفري 500 تومن به صندوق كودكان سرطاني كمك كنيم و يكي از ngo هاي كمك به سازمان انسان دوستانه محك بشيم . 3 تا از بچه ها اگر موافق باشند به همراه من براي اين كودكان كه بيماري تمام بدنشون رو فرا گرفته كمك كنيم . با اين كار هم قدر سلامتي خود رو ميدونيم . در مرحله بعد براي ديدار حضوري به اين مركز ميرويم . اول بايد حسابي به نام مطمئن ترين شخص كه نظر من روي trance هست باز كنيم و يك نفر ديگه مثل شهريار و من هم به عنوان رئيس اين سازمان گار ميكنم . پول ها فقط دست اين 2 دوستمون باشه . كمكي هر دفعه ميشه بصورت قبض اسكن شده به ديد دوستان ميرسه
من سه قبض به قيمت هاي مختلف در نظر گرفتم
1-500 تومني
2-1000 تومني
3-2000 تومني
اين قبض ها رو جمع ميكنيم و به حساب محك ميريزيم .
دوستان نظر بدهند. من از نظر مالي هيچ دخالتي نميكنم . مسائل مالي توسط ترنس و شهريار انجام ميشه
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید

Bookmarks