حالا باز جای شکرش باقیه فعلا تعدا بمب ها کمتره وگرنه امشب خوابم نمی برد ! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
عضو VIP شهرسختافزار
حالا باز جای شکرش باقیه فعلا تعدا بمب ها کمتره وگرنه امشب خوابم نمی برد ! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
.
.
....
......
|
|
کاربر شهرسختافزار
چون مدیریت سایت که بالا نشسته و معلوم نیست و یه دفعه آزیرکشان میاد! و بقیه بچه ها دست به پاک کردن تاپیک و پست و بن کردنشون خوبه من فقط به همین دو سه تا نکته اکتفا می کنم که دوستان هم خوششون بیاد و هم ...بی خیال...
من روسیه رو دوست دارم چون بیل می زنن خودشون از خودشون بمب می سازن تازه با ما هم دوست هستند و اون پوتین هم دوست ماست هم فرزند این ملت!!!حالا اسمش پوتینه می تونیم بذاریم مثلاًًًًًًًًًًًً چی؟؟؟محمدتقی خوبه؟؟؟هر چی شما بگید اصلاً من دوست ندارم بن بشم...حالا بعد از این که روسیه رو دوست داریم باید به این نکته هم اشاره کنیم که مرگ بر اون اسرائیل جنایت کار جنایت پیشه و اون شیطان بزرگ اون امیریکا!اون اوباما که اصلاً هم با ما نیست اون که خیلی آدمه بی ادب بی نزاکت که اون بانو!!!هیلاری که شوهرش قبلاً رئیس شیاطین بزرگ بود رو کرد وزیر امور خارجه تا به ما اعتراض کنه تو دنیا و بی ادب تر از بقیشون باشه...ای بی ادب بمب دار...بی تربیت...
در آخر بخاطر بچه هایی که اسمشون رو در عکس امضای من می تونید ببینید دو سه تا شعار کوبنده ی دشمن شکن:مرگــــــــــــــــــ ـــــــــــ بر امیریکـــــــــــــــــا؛ مرگــــــــــــــــــــــ ـــــــ بر ایسارائل!!!!!!!!...
دست مزن!چشم ببستم دو دست راه مرو!چشم دو پایم شکست
حرف نزن!قطع نمودم سخن نطق مکن!چشم ببستم دهن
هیچ نفهم!!!این سخن عنوان مکن خواهش نافهمی انسان مکن
لال شوم!کور شوم!کر شوم!!! لیک محال است که من خر شوم!!!
masterpc (23-09-09)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks