عضو VIP شهرسختافزار
اگر بعضی از کارخانه ها به سلامتی مردم اهمیت نمی دهند به بالا بردن کیفیت محصول و بسته بندی آن هم اهمیت نمی دهند تا فروششان بیشتر شود؟!
من بارها شاهد اشتباهات نوشتاری و اطلاعات اشتباه بر روی محصولات بوده ام. چند وقت پیش از یکی از سوپری های شهر کازرون مربایی را خریداری کرم که متعلق به شهرک صنعتی کازرون بود و تاریخ تولید آن به ۲۵ روز قبل از آن روز می رسید.
وقتی درب ظرف شیشه ای مربا را باز کردم با کپک بر روی آن مواجه شدم ٬ جالب تر اینکه وقتی اقدام به تماس گرفتن به کارخانه ی آن کردم (به تک شماره ی موجود بر روی ظرف) تا دلیل آن را جویا شوم با جمله ی شماره ی مشترک مورد نظر در شبکه موجود نمی باشد مواجه شدم.....
با اینگونه محصولات حتماً به زودی خود را بیش ازپیش در دنیا مطرح می کنیم!!!
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
آیا نظارت هایی هم بر روی اینگونه موارد انجام می شود؟
|
|
کاربر شهرسختافزار
بله انجام میشود.آیا نظارت هایی هم بر روی اینگونه موارد انجام می شود؟
فقط کافی بود با همون شیشه مربا میرفتید اداره نظارت بر مواد غذایی تا ببینید نظارت انجام میشود یانه!
شما به عنوان یک مصرف کننده میتونستید رسما اعلام شکایت کنید. با پی گیریه شکایت میتونستید تا پلمپ شدن خط تولیدشون پیش برید.
همین پارسال یکی از کارخانجات شیر در یکی از شهر های خراسان جنوبی در یکی از پاکتهای شیر یارانه ایش یک واشر بود (در برخی دستگاههای بسته بندی احتمال افتادن واشر سر نازل در درون محصول هست و بعد از مدتی باید عوض بشه) مصرف کننده پی گیری کرد و بعد از 1 ماه دادگاه این بنده خدا (تولید کننده) رو متهم تشخیص داد و مبلغ 1.5 میلیون تومان جریمه شد.
در مورد تاریخ مصرف از این خیلی بدتر برخورد میکنند.
باتشکر
God save us everyone,
Will we burn inside the fires of a thousand suns?
For the sins of our hand
The sins of our tongue
The sins of our father
The sins of our young
D J V A H I D (23-01-09), Musketeer™ Pro (23-01-09)
عضو VIP شهرسختافزار
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط PCminister برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدعماد جان با تشکر از توضیح شما ... اینو من از یه وبلاگ کپی کردم ... ولی واسه خودمم قبلا از این موارد پیش اومده !!! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks