سیب مانع از تشکیل اسید اوریک در بدن شده و خورن آن برای نقرس، روماتیسم و تصلب شریانها مفید است. همچنین خوردن سیب پس از مصرف غذا برای تقویت لثه ها مفید است.
ویتامینهای سیب بیشتر درپوست آن قرار دارد، بنابراین اگراین میوه با پوست خورده شود، مفیدتر است.
مصرف سیب رسیده برای ورم حاد روده اطفال، اسهال خونی و تب های حصبه ای مفید است.
پوست سیب خشک شده به صورت جوشانده برای رفع ورم مفاصل، روماتیسم و ناراحتیهای کلیه که منجر به کاهش ادرار می شود بسیار مفید است، زیرا مدر بوده و دفع اسید اوریک را تسهیل نموده و فعالیت دستگاه گوارش را تنظیم می کند.
بسیاری از مطالعات نشان داده است که پکتین موجود در سیب می تواند به حفظ سطح قند خون کمک و آن را ثابت نماید، بنابراین برای افراد مبتلا به بیماری دیابت، سیب به طور خاص مفید است.
همچنین پژوهشگران دریافته اند: اشخاصی که بیشتر از دیگران سیب می خورند، کمتر به سرماخوردگی و ناراحتیهای قسمت فوقانی دستگاه تنفسی دچار می شوند.
شایان ذکراست، خوردن سیب با پوست، سطح قند خون را به آهستگی و برای مدتی بالا نگه می دارد، بنابراین پس از خوردن سیب کامل، شخص احساس سیری بیشتری می کند و برای کاهش وزن مناسب است.

برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید