D J V A H I D (01-03-10)
کاربر شهرسختافزار
لاک پشتهاي استراليا مهاجرت ميكنند
جام جم آنلاين: دانشمندان استراليايي مي گويند گرمايش هواي کره زمين سبب شده که لاک پشت هاي دريايي اين ناحيه، زيستگاه هاي سنتي خود براي تخمگذاري را رها کرده و در جستجوي هواي خنک تر، به نقاط جنوبي تر نقل مکان کنند.
اين دانشمندان معتقدند که در نتيجه افزايش درجه حرارت هوا در مناطق استوايي، شن ها و ماسه هاي ساحلي براي اين که بچه لاک پشت ها از تخم بيرون بيايند، بيش از حد گرم است.
به همين دليل لاک پشت هاي سرخ که نسلشان در حال انقراض است براي تخم گذاري به جزيره استرادبروک شمالي، که در شرق بريسبان قرار دارد نقل مکان مي کنند.
در مورد خطر متوجه از جانب روباه ها براي بچه لاک پشت ها و نيز اين که ممکن است زير چرخ هاي اتومبيل ها له شوند ابراز نگراني شده است.
جني ترومن يکي از پژوهشگران، مي گويد پس از اين که لاک پشت ها از هواي گرم شمال فرار مي کنند و براي تخمگذاري به نواحي خنک تر جنوبي مي آيند با خطر زير اتومبيل رفتن در يکي از پرطرفدارترين پلاژهاي جزيره استرادبروک شمالي، روبرو مي شوند.
علاوه بر اين، براي بچه لاک پشت ها اين خطر هم وجود دارد که در تورهاي ماهيگيري گرفتار شوند.
لاک پشت هاي قرمز استراليا معمولا در فضاي باز ساحل تخمگذاري مي کنند.
براي اين که بچه لاک پشت ها دوره جنيني را با موفقيت بگذرانند لازم است که درجه حرارت ماسه ها بين 25 تا 33 درجه سانتيگراد باشد.
طرفداران محيط زيست مي گويند افزايش حرارت کره زمين سبب شده الگوي تخمگذاري لاک پشت هاي قرمز عوض شود.
آنها همچنين ابراز نگراني کرده اند که گرمايش زمين ممکن است موجب به خطر افتادن نسل لاک پشت هاي قرمز شود چون درجه حرارت ماسه هايي که تخم ها در آن قرار دارند، جنسيت بچه لاک پشت ها را تعيين مي کند.
درنتيجه اين احتمال وجود دارد که در هواي گرم تعداد بچه لاک پشت هاي ماده بيشتر از بچه لاک پشت هاي نر باشد.
فعالان محيط زيست مي گويند هر قدر که هوا گرمتر مي شود تناسب تعداد لاک پشت هاي نر و ماده به هم مي خورد و اين موضوع مي تواند در الگوي توليد مثل لاک پشت هاي قرمز در آينده، تاثير بگذارد.
منبع
D J V A H I D (01-03-10)
|
|
کاربر شهرسختافزار
آخرش هممون میریم زیر آب.
واقعاً تاثیرات تخرب انسان رو بر طبیعت میشه دید
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks