D J V A H I D (02-10-08), Labyrinth (02-10-08), Quick (02-10-08), sAsAn.K (02-10-08)
چقدر این چینیها مزخرفند ،شنیده بودم هر جنبنده ای رو میخورن ولی فکر نمی کردم دیگه بچه خودشون!! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
آخرین ویرایش توسط mohammad amin در تاریخ 02-10-08 انجام شده است
ویرایش توسط مدیریت انجمن شهر سخت افزار
D J V A H I D (02-10-08), Labyrinth (02-10-08), Quick (02-10-08), sAsAn.K (02-10-08)
|
|
عضو VIP شهرسختافزار
حالم بد شد آقا دیگه از این عکسا نذار. تو سایت روتن خدا داده از این عکسا برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
احتمالا باید یکی از کشور های اسیای جنوب شرقی باشه.(کامبوج یا کره شمالی)
طبق خبر های که بود به علت فقر بیش از حد در کره شمالی بیشتر خانواده ها چون نمی تونن غذا تهیه کنن به خصوص خوراک گوشت بچه ها یا جنین های خودشون رو بعد از مرگ می خورن.
کره شمالی یکی از کشورهای هست که نزدیک نیم قرن حکومت کمونیستی و استبدادی داره و با بیشتر کشورهای دنیا رابطه خوب نداره به همین خاطر مردم در نهایت فقر زندگی میکنن.البته کامبوج هم تقربیا کم و بیش عین کره شمالی ......
Labyrinth (03-10-08), mohammad amin (02-10-08), Quick (02-10-08)
کاربر شهرسختافزار
عجب آدم های وحشی ای هستند برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
آخه اون جنین مگه چی داره که بخواد غذاشون بشه !!!
چه جوری از حلقشون میره پایین من که دارم نگاه میکنم اینجوریم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کاربر شهرسختافزار
سلام :
آخرين چيزي که راجع به اين کثافت ها شنيده بودم خوردن روده سگ بود ...
ولي اين رو ديدم واقعا هر چي از دهنم در اومد گفتم ! اين ها ديگه به آدم خوري هم افتادن ...
نامردي تا چه اندازه ! ما که حتي بعد از سر بريدن گوسفند که خدا براي قربوني به انسان داده ناراحت مي شيم ،
چه جوري مي تونيم اين تصاوير رو ببينيم و چيزي نگيم ؟ کاش مي شد يک جا اعتراض کرد ه اين وحشي گري ...
Labyrinth (03-10-08)
عضو VIP شهرسختافزار
حالا شما اعصاب خودتونو خورد نکنین. کسی که بخواد همچین کاری بکنه ... آخرش کارشو انجام میده . هیشکی هم نمیتونه جلوشونو بگیره !!! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط N@VID برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Overclocker (02-10-08)
|
|
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks