از صدام رييس جمهور عراق، به كسي كه نامه‌ي من برايش مهم است.من صداي فرياد ديگر زندانيان را كه شكنجه مي‌شوند، مي‌شنوم و نمي‌توانم در ميان فرياد شكنجه‌گرها و شكنجه شده‌ها بخوابم و من طي چند روزي كه اينجا هستم روي هم 4يا5ساعت در هر روز خوابيدم.



روزنامه‌ي نيويورك ديلي نيوز از سندي حاوي پيام مكتوب صدام خبر داد كه از طريق دفتر تحقيقات فدرال آمريكا به آن دست يافته است.

رونالد كسلر خبرنگار ‌آمريكايي، در گفت‌وگو با شبكه‌ي ماهواره‌اي العربيه گفت: پيام مكتوب متعلق به صدام است؛ اما صدام در گفته‌هايش صادق نبود.

كسلر كه تاليف كننده‌ي كتابي در خصوص نحوه‌ي بازرسي از صدام است، گفت: در زندان با صدام به طور انساني رفتار مي‌شد و جورج پيرو بازپرس صدام، همواره براي او شيريني مي‌برد و بر اساس اطلاعاتي كه من دارم و گفت‌وگوي طولاني كه با جورج پيرو داشتم، صدام هرگز شكنجه نشد و دفتر تحقيقات فدرال آمريكا (اف.بي.آي) هرگز تلاشي در اين باره نكرد.

وي ادامه داد: آنچه كه صدام درباره‌ي شكنجه نوشته شايد شكنجه‌هايي بوده كه خود عليه معارضانش در زندان‌ها صورت داده است.

روزنامه‌ي آمريكايي نيويورك ديلي نيوز نوشته است: اين پيام جزيي از پرونده‌ي تحقيقات صدام در دفتر تحقيقات فدرال است.

صدام در پيام نخست خود بعد از ‌٩ روز بازداشت در تكريت در پانزدهم دسامبر ‌٢٠٠٣ درخواست مبلغ يك ميليون دلار را كرد.

صدام در اين پيام اين گونه آغاز كرده است: از صدام رييس جمهور عراق، به كسي كه نامه‌ي من برايش مهم است. من در مكاني هستم كه از زمان بازداشتم در ‌١٣/١٢/٢٠٠٣ تا امروز ‌٢٦/١٢/٢٠٠٣ همواره مورد شكنجه و ضرب و شتم قرار گرفتم و در تمام بدنم آثار شكنجه ديده مي‌شود و من طي چند روزي كه اينجا هستم روي هم چهار يا پنج ساعت در هر روز خوابيدم.

صدام در ادامه‌ي نامه‌اش اين گونه نوشته است: جايي كه من در آنجا هستم همانند ديگر بازداشتگاه‌هاست و البته اينجا تبديل به محل شكنجه‌ي زندانيان در شب و در طول روز شده است. همچنين من صداي فرياد ديگر زندانيان را كه شكنجه مي‌شوند، مي‌شنوم و نمي‌توانم در ميان فرياد شكنجه‌گرها و شكنجه شده‌ها بخوابم.
منبع:ایسنا