RE: اخبار تلویزیون و سینما...
حمله وحشیانه نیکول اسمیت به مادرش
هموطن آنلاین _ اسمیت از دست مادر خود بسیار عصبانی است و قصد دارد به او گوش مالی خوبی بدهد زیرا مادرش در برنامه ای تلوزیونی وکیل او را قاتل نوه اش خوانده بود.
ویرژی آرتور بعد از مرگ مشکوک دانیل 20 ساله در برنامه ای تلوزیونی حضور یافت و بعد از ابراز همدردی و عشق خود به دخترش مشکوک بودن مرگ پسرش را به او گوش زد کرد.
او حتی بسیار فراتر رفت و غیر مستقیم وکیل اسمیت را قاتل نوه اش معرفی کرد.
نیکول در مصاحبه ای در حالیکه دندانهایش را از خشم به هم فشار می داد گفت :" این زنیکه عوضی چطور جرات کرده این حرف ها را به زبان بیاورد . چگونه ممکن است که من پسرم را بکشم یا برای چه وکیلم باید این کار را بکند؟
" او اصلا پسر من را نمی شناخت و از کودکی او را ندیده بود. او نه در مورد من و نه در مورد پسرم چیزی نمی داند و برای جلب توجه این حرف ها را به زبان می آرود . من از مادرم متنفرم و او حق ندارد در مورد من و خانواده ام اظهار نظر کند."
اسمیت تهدید کرده اگر مادرش بار دیگر دست به چنین کارهایی بزند از او به دادگاه شکایت خواهد کرد.
اسلام بر مدهاي هاليوودي غلبه كرده است
پايگاه اينترنتي تايمزآنلاين در گزارش اخير خود از گرايش بازيگران مصري به اسلام و حجاب، آورده است، طي سالهاي اخير اسلام به شدت مدهاي هاليوود را مغلوب خود ساخته است.
در ادامه گزارش اخير خود در رابطه با اينكه طي سالهاي اخير دين اسلام به شدت مدهاي هاليوودي را مغلوب خود ساخته است، ميافزايد: واقعه بسيار عظيمي در قاهره_هاليوود خاورميانه_ در شرف وقوع است. بازيگران آشكارا به دين گرايش يافته و از مقنعه و ديگر پوششهاي اسلامي استفاده ميكنند.
گرايش به اسلام در كشوري (مصر) كه هدايت صنعت فيلم جهان عرب را به عهده دارد و بازيگران آن از دير زمان به عنوان افراد مدگراي جامعه كه بيش از همه در اين زمينه دنبالهرو مدها بودهاند، شناخته شده بودند، جنجال زيادي به پا كرده است.
سايت «تايمزآنلاين» در ادامه ميافزايد: در اين مصر دو دسته بازيگر زن محجبه وجود دارد: يك دسته بازيگراني هستند كه از بازيگري كناره گرفته و زندگي خود را وقف امور مذهبي كردهاند و دسته ديگر آنهايي هستند كه در عين آنكه به كار بازيگري خود ادامه ميدهند، حجاب را به عنوان پوشش هميشگي خود برگزيدهاند كه تصميم هر دو گروه نشان ميدهد آنها به شدت تحت تاثير عقايد مذهبي قرار گرفتهاند.
مصريها براي 30 سال در خليج فارس و عربستان سعوي كار ميكردند و پس از آن بسيار پولدارتر و محافظهكارتر از سابق به كشور خود بازگشتند.
اين سايت در ادامه اين گزارش ميافزايد: «هانا ترك»، مشهورترين بازيگر زن مصر اخير محجبه شده است. تصميم اين «پنلوپه كروز»،آسيايي باعث شد تا «يوسف چاهين»، كارگردان مصري برنده جايزه كن، درباره او بگويد: او بايد ديوانه شده باشد.
«هانا» نيز در جواب او گفت: سينماي ايران كه بازيگران در آن به صورت محجبه ظاهر ميشوند واقعا ميتواند بعنوان يك الگوي حرفهاي مورد استفاده قرار گيرد.
«اساما انور اوكاشا»، يكي از برجستهترين فيلمنامهنويسان مصري چند سال پيش با به تصوير كشيدن رهبران صدر اسلام خشم مسلمانان را برانگيخت گفت: ايران توسط روحانيون رهبري و هدايت ميشود و از مصر بسيار متفاوت است، آنچنانكه ايرانيان بايد مقنعه و روسري بپوشند ولي مصريها هنوز فرصت انتخاب دارند.
«اوكاشا» گفت: تصميم اين عده از بازيگران رياكاري محض است. «سهير رمزي»، يكي ديگر از بازيگران مشهور مصر كه پيش از اين در فيلمهاي غير اخلاقي زيادي حضور يافته است، مدتي پيش با ظاهري محجبه در برنامههاي ماه مبارك رمضان ايفاي نقش كرد.
وي گفت: بسيار متعجبم كه بازگشت من و ديگر بازيگران محجبه باعث بوجود آمدن چنين جنجالي شده باشد، تاكيد ميكنم كه من ميتوانم نقشهايي را بازي كنم كه شايسته و مناسب موقعيت من به عنوان يك زن مسلمان محجبه باشد.
وي افزود: اين مسئله كه بازگشت من به عرصه بازيگري با بازگشت بازيگران محجبه ديگري چون «صبرين» و «سهير البابلي» مصادف شد، كاملا تصادفي بود.
«رمزي» تاكيد كرد: روحانيون به من گفتهاند كه من تا زمانيكه در يك فيلم صحنههاي غيراخلاقي نباشد ميتوانم به بازي خود در فيلمهاي مختلف ادامه دهم.
سايت تايمز آنلاين گزارش خود را با اين جمله به پايان ميرساند: چنين اتفاقاتي نشاندهنده يك تغيير عظيم در ارزشهاي اجتماعي و پايان تاثير اخلاقي غرب بر جهان است.
جواد رضويان، رضا عطاران در يك فيلم كمدي
هموطن-جواد رضويان، رضا عطاران، مهران غفوريان و فتحعلي اويسي به زودي در فيلم سينمايي «كلاهي براي باران» حضور مييابند.
جواد رضويان ضمن اعلام خبر فوق گفت: فيلم سينمايي «كلاهي براي باران» به كارگرداني «مسعود نوابي» ساخته خواهد شد.
وي در ادامه افزود: تمام لوكيشنهاي اين فيلم سينمايي در تهران خواهد بود و بازيگران اين فيلم سينمايي كه در ژانر كمدي ساخته خواهد شد فعلا در مرحله تست گريم قرار دارند.
فيلمنامه كلاهي براي باران را فريدون فرهودينوشته و داستان آن درباره پسري است كه در جريان خودكشي دختري به نام باران قرار مي گيرد. تداوم ارتباط ابي و باران شخصيتهاي اصلي داستان، ماجراهايي را ميسازد كه ... محسن وزيري تهيه كننده ، مجتبي رحيمي فيلمبردار، بابك اخوان صدابردار و شيرين شازده احمدي طراح صحنه و لباس اين فيلم هستند.
هیلتون مردها را به خیانت ترغیب می کند
هموطن آنلاین _ شانا مولکر دختر شایسته آمریکا گفت از این که همسر وی با پاریس هیلتون قرارهای عاشقانه می گذارد بسیار عصبانی است و پاریس حاضر نیست پایش را از زندگی او بیرون بکشد.
مولکر و پاریس به تازگی با هم در کلوپ های شبانه دیده می شوند و حتی یک بار عکس آن ها در کنار همدیگر روی جلد مجله ای به چاپ رسید.
این دومین باری است که پاریس به سراغ شوهران شانا می رود . او پیش تر باعث به هم خوردن نامزدی مالکر از "دی لا هویا " قهرمان بوکس جهان شده بود.
مولکر گفت :" این دومین باری است که پاریس قصد دارد زندگی خود را بر روی ویرانه زندگی من بنا کند.
" به نظر من او دختر بیماری است زیرا خودش هیچ گاه نمی تواند نامزدهایش را برای خود نگه دارد و همیشه به سراغ نامزدهای دیگران می رود.
" به نظر من بی دلیل نیست که جامعه از او نفرت دارد زیرا او مردها را به بی وفایی و خیانت ترغیب می کند.
بازی نیکی کریمی در "چه کسی امیر را کشت؟
هموطن-من به عنوان یک بازیگر دوست ندارم همیشه در یک قالب و نقش خاص ظاهر شوم و بازی در "چه کسی امیر را کشت؟" این امکان متفاوت ظاهرشدن را به من داده است.
نیکی کریمی درباره بازی در فیلم "چه کسی امیر را کشت؟" به کارگردانی مهدی کرم پور به خبرنگار مهر گفت: "برای حضور و بازی در یک نقش مجموعه عوامل است که تعیین می کند بازیگر در یک فیلم بازی کند یا آن پیشنهاد را نپذیرد. معتقدم "چه کسی امیر را کشت؟"
دارای این ویژگی های کلی در تمام سطوح بود. در کنار آن فیلمنامه هم اثری متفاوت و جالب بود که کمتر در سینمای ایران نمونه مشابهش را دیده بودم."وی در مورد نحوه بازی بازیگران فیلم که مونولوگ های خود را رو به دوربین می گویند گفت: "برای من به عنوان بازیگر تفاوت چندانی در نوع بازی ام ایجاد نکرد. به هر حال این شیوه و نداشتن همبازی و نقش مقابل هم یکی از انواع شیوه های بازیگری است. ابتدا وقتی با آقای کرم پور هم صحبت می کردیم می دانستیم تمام مدت بازی مان در فیلم باید رو به دروبین باشد و با یک آمادگی ذهنی جلو دوربین رفتیم و به همین خاطر تمرینات گروهی قبل از شروع فیلمبرداری نداشتیم."
کارگردان "یک شب" در مورد ارتباط این شیوه بازیگری با مخاطب گفت: "مخاطبان می توانند با این شیوه بازیگری ارتباط لازم را پیدا کنند. البته باید کم کم مخاطبان ایرانی به این شیوه بازی و فیلم که کمتر در سینمای ایران شبیه آن را دیده اند عادت کنند. خود من به عنوان یک بازیگر اصلاً دوست ندارم همیشه در یک قالب و نقش خاص ظاهر شوم. بازی در "چه کسی امیر را کشت؟" این امکان متفاوت ظاهر شدن را به من داده است."
کریمی در ادامه افزود: "دیالوگ های شخصیت های فیلمنامه با کمترین تغییرات ممکن توسط بازیگران اجرا شد. زیرا فیلمنامه به شدت سنجیده و دقیق نوشته شده بود و یکی از خصوصیات بارزش روایت داستان توسط بازیگران فیلم است. دوربین به نوعی حالت روانکاوانه داشت که ما مشغول توضیح برایش بودیم. بنابراین قرار نبود اصلاً چیزی را کم و زیاد کنیم."
کریمی در مورد شخصیت "زیبا" که ایفاگر نقش آن است هم گفت: "از ابتدا هم قرار بود در نقش زیبا ظاهر شوم. زیبا بر خلاف ظاهرش که مدرن و روشنفکر به نظر می رسد و تظاهر به مدرنیته می کند، بیشتر شخصیتی نمایش گونه دارد و بر خلاف ظاهرش کمترین آگاهی و شناخت را دارد."
فیلم سینمایی گوست رایدر (ghost rider) در نخستین هفته اکران حدود ۴۵ میلیون دلار فروخت و عنوان پرفروش ترین فیلم را از آن خود کرد.
این فیلم شرح حال موتورسوار بدلکاری است که شب هنگام به قصد جمع آوری ارواح خبیثه برای شیطان در خیابان ها پرسه می زند. نیکلاس کیج و اوا مندس در این فیلم بازی کرده اند.«پلی به سوی ترابیتیا» هم این هفته ۲۲ میلیون دلار فروخت.
این فیلم که بر اساس کتاب محبوب کودکان ساخته شده، شرح حال دختر و پسری است که برای فرار از مشکلات دنیایی فانتزی برای خود خلق می کنند. موفقیت این دو فیلم باعث شد کمدی «نوربیت» با بازی ادی مورفی که هفته گذشته صدرنشین جدول بود، این هفته به مقام سوم قناعت کند. این فیلم با بازی ادی مورفی در سه نقش ۱۷ میلیون دلار فروخت و مجموع فروش آن به ۵۹ میلیون دلار رسید.در این میان فیلم «موسیقی و ترانه ها» محصول استودیو برادران وارنر به مدد فروش ۱۴ میلیون دلاری به جایگاه چهارم جدول دست یافت.
هیو گرانت و درو بریمور در این اثر نقش خواننده و ترانه نویسی را بازی می کنند که تمایل دارند به روزهای اوج فعالیت هنری شان بازگردند.از دیگر فیلم های تازه وارد جدول می توان به «دختر کوچولوهای بابا تایلر پری» اشاره کرد که با کسب ۱۲ میلیون دلار به جایگاه پنجم جدول فروش دست یافت. فیلم «خلف وعده» با بازی کریس کوپر و رایان فیلیپ در نخستین هفته اکران ۱۰ میلیون دلار فروخت.
«گوست رایدر» با اینکه نتوانست نظر موافق منتقدان را جلب کند، هالیوود را از رکودی که در هفته های اخیر گریبانش را گرفته بود، نجات داد؛ به طوری که این اثر در شش هفته اخیر پرفروش ترین افتتاحیه را از آن خود کرد. مجموع ۱۲ فیلم پرفروش هفته ۱۴۱ میلیون دلار در گیشه به دست آوردند که ۲۸ درصد از سال گذشته کمتر است.
روزنامه کارگزاران
شبكه تهران در ایام نوروز مجموعه نوروزی خاصی را در برنامه پخش خود نخواهد داشت.
پیش ازاین قرار بود مجموعه تلویزیونی كیش و مات به كارگردانی جواد افشار ، تهیه كنندگی " سید امیر سید زاده" از شبكه تهران پخش شود كه به دلایلی نامعلوم ساخت آن به سال آینده موكول شد .
بر همین اساس شبكه تهران تنها پخش ویژه نوروز مجموعه تلویزیونی سلام را كه از هشتم اسفند ماه به روی آنتن میرود را در كنداكتور خود خواهد داشت سلام یك مجموعه ۹۰ قسمتی است كه با احتساب پخش اسفند ماه و نوروزی آن تا دهه اول خرداد ماه تهیه و تولید خواهد شد .
براساس این گزارش، شبكه تهران علاوه بر تغییراتی كه در روند پخش برنامههای روتین خود در قالب شاد و مفرح برای پخش نوروزی آنها ایجاد میكند دو جنگ ویژه اجتماعی را نیز پخش خواهد كرد .
همچنین علاوه بر برنامههای فوق گروه كودك این شبكه نیز ۱۷ فیلم سینمایی ویژه گروه سنی كودك و نوجوان را پخش خواهد كرد .
خبرگزارى ايلنا
«كلینت ایست وود» كارگردان سینمای آمریكا بزودی بالاترین نشان افتخار فرانسه را دریافت می كند. كلینت ایست وود كه فیلم «نامه هایی از ایووجیما »ی او، نامزد جایزه اسكار بهترین فیلم اصلی است، نشان «لژیون دونو»، بالاترین نشان افتخار فرانسه را از دست ژاك شیراك، رییس جمهور فرانسه دریافت خواهد كرد. به گزارش خبرگزاری فرانس پرس، دفتر ریاست جمهوری فرانسه با اعلام این خبر افزود: «در مراسمی كه در كاخ الیزه برگزار خواهد شد، ایست وود نشان لژیون دونور را از شیراك دریافت می كند.» كارگردان ۷۶ ساله سینمای آمریكا برای ساخت فیلم «نامه هایی از ایووجیما» خود نامزد جایزه اسكار بهترین كارگردانی است.
روزنامه ابرار
" دیپا متا "- فیلمساز هندی نامزد اسكار ، در فیلم جدیدش كه "محرومیت " نام دارد، به مسئله نژاد پرستی میپردازد.
این فیلم ماجرای واقعی گروهی از مهاجرین هندو ست كه در سال ۱۹۱۴ از كانادا برگردانده شدند.
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
متا كه ۵۷ سال دارد در مصاحبهای گفت فیلمنامه ایم پروژه آماده است و ساخت آن تاپایان امسال آغاز میشود. وی برای این فیلم با آمیتاب باچان بازیگر بالیوودی، قرارداد بسته است.
باچان در این فیلم نقش یك شیخ وطنپرست را ایفا میكند كه كشتی اجاره میكند و به همراه صدها نفر از هم وطنانش در جستجوی یك زندگی تازه راهی كشور كانادا می شود.
متا برای ساخت فیلم "آب" امسال در بخش بهترین فیلم خارجی اسكار نامزد شده است.این فیلم ماجرای سركوب زنان هندی در دهه ۱۹۳۰ است.
خبرگزارى ايلنا
پیكر مرحوم محمد خواجویها ملقب به «مانی» در قطعه هنرمندان بهشت زهرا به خاك سپرده شد.
مراسم تشیع پیكر این هنرمند صبح امروز از مقابل مسجد بلال صدا و سیما برگزار شد.
در این مراسم كه بسیاری از گویندگان و دوبلورها نیز حضور داشتند سجادی یكی از نخستین گویندگان رادیو گفت: او یكی از خوبان و خدمتگزاران رادیو به شمار میرفت كه در اواخر عمر خود بیمار شد و در نهایت ازمیان ما رفت.
در ادامه این مراسم حسین توصیفیان یكی دیگر از گویندگان رادیو نیز درباره وی گفت:مانی مردی خوب، خوش خلق، مهربان و متواضع بود و مدتی قبل كه به دیدن او رفته بودم از این دیدار بسیار خوشحال شد.
وی افزود: متاسفانه سال ۸۵ سال خیلی خوبی برای هنرمندان نبود و ما بسیاری از هنرمندان خود را در این سال از دست دادیم.
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
پرویز بهرام یكی دیگر از دوبلورها نیز در ادامه این مراسم گفت: من با مرحوم مانی ۵۰ سال همكار بودم و خاطرات بسیاری از همكاری با وی دارم.او مدیر دوبلاژ، گوینده و هنرپیشه صحنه خوبی بود و ما چندین نمایشنامه را به همراه هنرمندان دیگر اجرا كردیم.
مهدی علیمحمدی یكیاز گویندگان با سابقه رادیو نیز گفت: سخن گفتن در مراسم تشییع یك دوست قدیمی بسیار مشكل است.وقتی كه انسان دوستانش را یكی یكی از دست میدهد، احساس تنهایی میكند. فكر میكند كه در یك شهر غریب زندگی میكند و زمین و زمان برایش تیر و تار میشود.
وی در ادامه گفت: ما روزهای پر شور و نشاطی را با یكدیگر سپری كردیم،آن روزها پول برای ما مطرح نبود و فقط برای شادی مردم كار میكردیم در حالیكه امروز غم وجود ما را فراگرفته است.
ناهید تاجنیا از گویندگان رادیو نیز گفت: «مانی» مردی فهیم و همكاری صمیمی بود و برای ما سمبل یك انسان واقعی به شمار میرفت.
در پایان این مراسم یكی از خویشان مانی گفت: مانی گرامی و عزیز متعلق به مردم ایران و متعلق به نسلی بود كه با او بزرگ شدند، سخنش را شنیدند و از آن لذت بردند.
پیكر مانی پس از تشیع از مقابل مسجد صدا و سیما برای خاكسپاری به قطعه هنرمندان بهشت زهرا منتقل شد.
گزارش: خبرگزارى فارس