ركورد شكني مجري تلويزيون ژاپن
جام جم آنلاين: نوريو مينو ريكاوا ، مجري تلويزيوني ژاپن با طولاني ترين اجراي زنده تلويزيوني نام خود را در كتاب ركوردداران جهان به ثبت رساند.
به گزارش بي بي سي ، نوريو كه به مونتامينو معروف است ، در طول هفت روز هفته نزديك به 22 ساعت برنامه دارد و در 11 برنامه ظاهر مي شود.
از او علاوه بر اين ، 5 ساعت برنامه ضبط شده هم پخش مي شود. او همچنين هر روز بعدازظهر در برنامه اي بهداشتي ، تماشاگران تلويزيوني را درباره شيوه بهتر زندگي ، بهداشت و ساير مسائل راهنمايي مي كند.
رقابت 30 فيلم در جشنواره سينمايي دبي
جام جم آنلاين: اداره برگزاري جشنواره سينمايي دبي اعلام كرد اين جشنواره در سه گروه فيلم هاي بلند ، فيلم هاي مستند و فيلم هاي كوتاه برگزار مي شود.
به گزارش سي ان ان، مسعود امرالله، مدير برنامه شب هاي عربي جشنواره روز گذشته در ميزگردي مطبوعاتي اعلام كرد جشنواره سينمايي دبي در دو بخش عربي و غيرمنطقه اي برگزار مي شود و به مسايل مرتبط به منطقه و جهان عرب مي پردازد.
امرالله افزودك در هر گروه از مسابقات جشنواره ، ده فيلم كه طي سال هاي 2005 و 2006 ساخته شده اند شركت دارند.
سه فيلم برتر هر گروه نيز جدا از ديپلم افتخار ، جوايز مالي به ارزش 50 هزار درهم دريافت خواهند كرد.
امرالله درباره اعضاي كميته داوري نيز گفت: از جمله كارگردان هايي كه فيلم هاي برگزيده را انتخاب مي كنند مي توان به محمد عسلي ، كارگردان فيلم "بالاي دايره سفيد فرشتگان نمي توان پرواز كرد" ، اسماعيل فروخي ، كارگردان فيلم "سفر بزرگ" ، محمد سويد ، كارگردان سوري ، جعفر پناهي ، كارگردان ايراني و كيم دونگ هو ، كارگردان كره جنوبي اشاره كرد.
مدير برنامه شب هاي عربي جشنواره فيلم دبي گفت: بخش ديگري نيز با عنوان "موزاييك" به اين جشنواره افزوده شده كه در آن فيلم هايي مثل سايه سكوت ساخته شده در عربستان و مهر ساخته شده در امارات كه در هيچ كدام از سه گروه بلند ، مستند وكوتاه نمي گنجند، نمايش داده مي شوند.
دعوای حقوقی جنیفر لوپز و شوهر سابقش
هموطن آنلاین _ جنیفر لوپز خواننده اسپانیایی الاصل و هنرپیشه پر طرفدار هالیوود قصد دارد در دعوای حقوقی که با شوهر سابقش پیدا کرده تا ته خط برود و او را به زمین بزند تا کس دیگری جرات نارو زدن به او را پیدا نکند!
این هنرپیشه در ماه آوریل از مستخدم سابق خود که یک سالی از روی حماقت با او زندگی مشترکی را تشکیل داده بود به دادگاه شکایت کرد زیرا این مرد طمع کار قصد دارد با انتشار خصوصی ترین مسائل زناشویی خود با جنیفر لوپز پول کلانی به جیب بزند.با وجود این که لوپز قبلا از دادگاه خواسته بود حق چاپ کتابی در این مورد را از او بگیرد اما دادگاه این حکم را قانونی نمی داند زیرا هر کسی حق دارد زندگی خود را به رشته تحریر در آورد.
لوپز نیز در جواب ادعا کرده که قبل از ازدواجش توافق نامه ای را با مستخدم سابقش به امضا رسانده که بر طی آن او حق ندارد هیچ یک از مسائل این زندگی کوتاه مدت را انتشار دهد.
با این وجود نوا به دادگاه گفت :" من از چاپ این کتاب هدف انتفاعی را دنبال نمی کنم و تنها قصد دارم آن را برای فرزندان آینده ام نگه دارم تا از زندگی پدرشان آگاه شوند."
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
بریتنی اسپیرز کچل کرد !!!
گفته میشه بریتنی امروز پس از کچل کردن و انجام تاتو بر روی بدنش راهی بیمارستان شده
جالب اینکه آرایشگری که بریتنی می خواست موهاش رو کوتاه کنه قبول نمی کنه که سرش رو کچل کنه !!! و خود بریتنی با ماشین سرش رو زد !!!
در حالیکه مهمترین خبری که از بریتنی دیروز منتشر شده بود رفتن او به یه کلینیک برای ترک رفتارش به الکل و.. بود هر چند او اونجا رو هم ترک کرده بود !!!
RE: بریتنی اسپیرز کچل کرد !!!
بریتنی روز بهروز زشت تر.. عین انجلینا که رگهاش زده بیرون.
RE: اخبار تلویزیون و سینما...
طلاق اسپیرز به زودی نهایی می شود
هموطن آنلاین _ بریتنی اسپیرز بعد از این که نتوانست خشونت های همسرش را تحمل کند تصمیم گرفت خفت بیوگی را به جان بخرد و از فدرلین جدا شود. با توجه به مدارک موجود در دادگاه پرونده اسپیرز به کمک وکیل زیر دستش بسیار سریع در حال بررسی می باشد و او تا چند روز دیگر رسما از کوین فدرلین جدا می شود.
اسپیرز 24 ساله در ماه سپتامبر پسر دوم خود را به دنیا آورد و از همان زمان به زندگی مشترک خود با همسرش در یک خانه پایان داد و به خانه دیگری نقل مکان کرد.
این خواننده که از 13 سالگی وارد دنیای حرفه ای کار شده است تا کنون 60 میلیون نسخه از آلبوم های خود را فروخته است و یکی از معروف ترین ستاره های پاپ دنیا می باشد.
بریتنی اسییرز طلاق خود را جشن گرفت
هموطن آنلاین _ بریتنی اسپیرز با آشتی با مدیر سابق هنری خود طلاقش از کوین فدرلین را جشن گرفت. خواننده ترانه پاییز بعد از ازدواج خود با فدرلین ، رادلف مدیر هنری خود که از 13 سالگی با وی کار کرده بود را در سال 2004 اخراج کرد.
با توجه به گزارشات درج شده در مقالات رادلف با ازدواج بریتنی با کوین بسیار مخالف بود و اصرارهای او بود که باعث شد بریتنی توافق نامه ای امضا کند تا ثروت میلیونی اش بعد از طلاق به فدرلین نرسد.
اسیرز بعد از جدایی خود گفت :" من حقیقتا مدیون محبت رادلف در تمام این سالها هستم . او واقعا برای من دلسوزی می کرد ولی من مانند گربه بی چشم و رو او را به خاطر فدرلین کنار گذاشتم."
اسیرز در حال حاضر از این که از فدرلین جدا شده بسیار خوشحال است و قصد دارد زندگی جدیدی را شروع کند.
القاعده در تعقیب جولی و پیت !؟
هموطن آنلاین _ اعضا گروه القاعده به هیچ عنوان براد پیت و آنجلینا جولی را تهدید نکرده اند بلکه نامه های تهدید آمیزی که به دست این دو رسیده از طرف گروه معتصب کوچک که قصد مطرح شدن دارد ، بوده است.چندی پیش در روزنامه های این کشور خبری با این مضمون چاپ شد که گروه های ترویستی منتظر به دست آوردن فرصتی برای ترور این دو هنرپیشه هالیوود هستند.
جولی در حال حاضر برای ضبط فیلم " شجاع دل " در هند می باشد. او در این فیلم نقش مارین پیل همسر روزنامه نگاری را ایفا می کند که توسط تروریست ها ربوده و به قتل رسید.
یکی از مقامات پلیس بین الملل روز گذشته در مصاحبه ای گفت که القاعده در این تهدید ها هیچ دستی ندارد و گروه دیگری که قصد مطرح شدن دارد دست به این تهدید ها زده است.
این زوج به همراه سه فرزند خود در هند به سر می برند ولی جولی تصمیم دارد به خاطر امنیت جانی فرزندانش این کشور را هرچه سریع تر ترک کند و به آمریکا باز گردد.
شار جکسون پته اسپیرز را روی آب ریخت
هموطن آنلاین _ شار جکسون بلاخره سکوت خود را شکست و در مورد طلاق بریتنی اسپیرز از کوین فدرلین لب به سخن گشود. هنرپیشه سابق فیلم " موشا " از فدرلین فرزندی 4 ساله به نام کوری و فرزندی 2 ساله به نام کلاب دارد.جکسون گفت که اسپیرز باید به خاطر فرزندانش اختلاف خود با فدرلین را کنار بگذارد و هر طور که شده زندگی را با او ادامه دهد.
او به مجله " آمریکای هفتگی " گفت :" من امیدوارم که آن ها آن قدر به بلوغ فکری رسیده باشند که درک کنند اختلاف سلیقه در برابر نیاز فرزندانشان مسئله مهمی نیست . آن ها دیگر نمی توانند تنها به خودشان فکر کنند بلکه اکنون فرزندان آن ها هستند که در زندگیشان تعیین کننده می باشند.
جکسون گفت :" من آخرین باری که این دو را دیدم متوجه هیچ اختلافی نشدم. آن ها در کنار هم بسیار خوشحال به نظر می رسیدند.
جکسون گفت از این که فدرلین او را هنگامی که دومین فرزندش را باردار بود ترک کرده اصلا ناراحت نیست و با او همدردی می کند.
او گفت :" فدرلین مرد خوبی است . او مثل همه آدم ها اشتباه کرد ولی ما نباید اشتاباهات گذشته را مرتب بر سر همدیگر بزنیم."
خاطرات خاموش علي قربانزاده
خانواده سبز-مجموعه تلويزيوني «خاطرات خاموش» به كارگرداني «افشين عليزاده» براي پخش در ايام دهه فجر ساخته مي شود.رضا حامديخواه، مشاور كارگردان، در گفت وگو با خبرنگار فارس، ضمن اعلام خبر فوق افزود: اين سريال در حال حاضر مراحل پيش توليد خود را ميگذراند و اواخر هفته در تهران كليد ميخورد.
وي در ادامه افزود: اين مجموعه تلويزيوني با مشاركت صداو سيماي زاهدان در سيزده قسمت 45 تا 50 دقيقه اي ساخته خواهد شد كه 15 روز فيلمبرداري اين مجموعه در تهران انجام خواهد گرفت و 60 روز از فيلمبرداري نيز در زاهدان صورت خواهد گرفت.
حامديخواه در پايان اظهار داشت: در اين مجموعه تلويزيوني بازيگراني چون علي قربانزاده، اليزابت اميني، قربان نجفي، مهدي صباغي، محمود مقامي، مسعود حقي، غلامرضا اصانلو و سحر سليماني به ايفاي نقش ميپردازند و داستان آن به مسائل مبارزاتي قبل از انقلاب ميپردازد و روايتگر داستان فردي بهنام محسن مقدم را به تصوير ميكشد كه دانشجوي دانشگاه زاهدان است و سفر او از تهران به زاهدان همزمان ميشود با سفر پدرش در سيسال پيش كه به دليل فعاليت انقلابي به آنجا تبعيد و كشته شده بود.
سفر محسن محمدي به موازات سفر پدرش پيش ميرود و ...