Armin-N (11-03-09), D J V A H I D (10-03-09), fafal (10-03-09), Labyrinth (10-03-09), Persiastore (12-03-09), Purya_Karami (10-03-09), Quick (11-03-09), sAsAn.K (12-03-09)
عضو VIP شهرسختافزار
امروز از زمانی که سی دی برای نخستین بار توسط شرکت فیلیپس اختراع شد 30 سال گذشته است. سال 1979 بود که این شرکت اختراع جدید خود را معرفی کرد و کمی بعد با همکاری شرکت سونی به توسعه فرمت ها و تولید آن پرداخت. در ابتدا CD برای پخش موسیقی به کار می رفت. در سال 1982 بود که نخستین آلبوم موسیقی بر روی سی دی و در ژاپن منتشر شد. و اولین پخش کننده، توسط سونی عرضه شد.
یک سال بعد بود که سی دی صنعت موسیقی را متحول کرد. یکی از دلایل اصلی موفقیت سی دی فروش آلبوم های گروه «بیتل» بر روی آنها بود. پس از آن با ارایه فرمت های مختلف بر روی این دیسک ها روز به روز بر فروش آنها افزوده شد.
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدنمی دانم که سی دی دقیقا از چه سالی وارد ایران شده است. عمر این لوح فشرده رو به پایان است. با وجود کاهش شدید قیمت، در سال 2008 فروش سی دی بیست درصد افت داشته است. اما آنقدر تاثیر گذار بوده که هم اکنون بعضی ها DVD را سی دی می نامند! و برای این دو تفاوتی قایل نیستند.
من هنوز اولین سی دی که خریده ام را برای یادگاری نگه داشته ام. شما یادتان هست که اولین سی دی عمرتان چه بوده است؟ اگر پاسخ مثبت است نام و زمان اولین سی دی تان را در همین تاپیک بذارید!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Armin-N (11-03-09), D J V A H I D (10-03-09), fafal (10-03-09), Labyrinth (10-03-09), Persiastore (12-03-09), Purya_Karami (10-03-09), Quick (11-03-09), sAsAn.K (12-03-09)
|
|
اولین بار که کامیوتر گرفته بودم بازی Delta force 2 اولین سی ی ای بود کخ توی پی سی گذاشتم یادش بخیر...
.:: Things Are The Way They Were Before ::.
™Ali (11-03-09), D J V A H I D (12-03-09)
سال76 یا 77 بود سی دی مستربین گرفتم اون موقعه 4000 تومان !!!!!!!!!!!! یادش بخیر کف کرده بودم وقتی دیدم چه قدر رنگی و قشنگه ! 4000 تومان اون موقعه خیلی بودا ! میشد توی تجریش باهاش خونه بخری ! مستربین شماه 5 بود اگه اشتباه نکنم .
عضو VIP شهرسختافزار
من اولین Cd که گذاشتم تو کامپیوتر فکر کنم بازی Fifa07 بود. یادش بخیر یه Delta Force گرفتم که کار تکرد و بد جور حالمو گرفت. اون زمان کامپیوتر پنتیوم III بود برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کاربر شهرسختافزار
من هم اولین سی دی یادم دقیق نمی یاد ولی مال حدود 11 سال پیش بود که چند تا بازی آتاری بود و سی دی رام هم حدود 50 تومنی برام خریدش هزینه داشت !!!!!!!!!!! و سی دی هم آمریکایی و فکر کنم 8000 تومنی خریدمش !!!!!!!! الان با 200 تومن رایت می کنیم !!!!!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
مال من از همه قدیمی تر بود ! پنتیوم 3 در مقابل سیستمهای سالهای 76 77 یلی بود ! بعضا اون موقعه از 386 و 486 هم استفاده میشد! سستم من اون زمان پنتیوم 2 233 مگاهرتزی با 16 مگابایت رم و هارد 2.1 بود البته اگه هارد رو اشتباه نکنم ولی یه چیزی توی همین مایه ها بود !
|
|
عضو VIP شهرسختافزار
حالا که همه گفتن...ماهم میگیم... برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اولین چیزی که یادمه fifa2000 بود..با گزارش عادل فردوسی پور... روی cd ... TDK آبی رنگ برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
من اولین سی دی که دستم اومد سال 79 بود که فکر کنم سوم راهنمایی بودم یه مجموعه موسیقی سنتی بود
اولین سی دی بازی هم که گرفتم سال 82 بود که اونم فیفا 98 بود - سیستمم هم پنتیوم 3 800 بود
کاربر شهرسختافزار
تا حالا که نگاه کردم سیستم اول من از همه قیدمی ترمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید سیستمم 486 اون زمان خریدم که جدید جدید بود و کمیاب و مثل سیستمهای i7 الان گرون یک میلیونی سال 75 فکر کنم بود برام آب خورد. سی دی رام هم قیمتش فوق العاده بالا بود و من با فلاپی بازی می کردم توی محیط داسبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید هارد 1 گیگ هم تازه اومده بود و من خریدمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید و باقی قطعات هم رم 8 مگ گذاشتم که رم سیستمهای دیگه دو مگابایت و چهار مگابایت یودبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
یادش بخیر...... اما نمی دونم این بحث ها چه ربطی به موضوع این تاپیک داشتبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کاربر شهرسختافزار
پول یه خونه در تجریش!؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید بابا سال 77 دیگه این قدر هم ارزون نبود اگر هم شما درست بگین پول یه خونه رو دادین سی دی مستر بین خریدین؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدسال76 یا 77 بود سی دی مستربین گرفتم اون موقعه 4000 تومان !!!!!!!!!!!! یادش بخیر کف کرده بودم وقتی دیدم چه قدر رنگی و قشنگه ! 4000 تومان اون موقعه خیلی بودا ! میشد توی تجریش باهاش خونه بخری ! مستربین شماه 5 بود اگه اشتباه نکنم .
من خودم یادم نمیاد اولین سی دی چی بود پس دروغ نمیگم.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
masterpc (12-03-09)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks