green_waves (24-11-08), Labyrinth (25-11-08), murizaki_2000 (24-11-08), N0m@d (24-11-08), N@VID (24-11-08)
کاربر شهرسختافزار
دفاع احمدی نژاد از کردان: آبرویش را گذاشت!!
رييسجمهور عصر روز شنبه در مراسم توديع علی كردان و معارفه صادق محصولی به عنوان وزير جديد كشور گفت: من رفتار آقای كردان در روز استيضاح را يك رفتار انقلابی، آرمانی و مبتنی بر فرهنگ بسيجی ديدم.
به گزارش ایسنا، رییسجمهور افزود: من میدیدیم كه ایشان آبروی خود را گذاشت تا لطمهای به انسجام ملی و اركان نظام و حیثیت كشور وارد نشود. فحشها را خورد، تحمل كرد و حرفی نزد و این یعنی بسیجی بودن.
رییسجمهور گفت: من از ایشان به خاطر خدماتشان در طول این سه ماه و همچنین خدماتشان بعد از انقلاب تشكر و قدردانی میكنم. ما بعد از انقلاب وزیر كشوری نداشتیم كه این قدر تحت فشار باشد.
ایشان از جهتهای مختلف تحت فشار بودند. خود ایشان چیزی نگفت و من هم نمیگویم، ولی ایشان به خاطر خدا خیلی ایستادگی كرد و من این برداشت را میكنم و مطمئن هستم كسی كه خود و آبروی خود را با خدا معامله میكند، خدا به بهترین وجه آن را خواهد خرید. خدا مثل ما نیست كه كم ظرفیت باشد و در بازیهای كم سطح و سخیف گرفتار.
رییسجمهور با بیان این كه عدهای هماكنون انتخابات را نشانه گرفتهاند و میخواهند آن را بزنند، گفت: در واقع عمل آنها به خاطر این است كه اگر یك موقع نتایج انتخابات مورد نظرشان نبود، به آن خدشه وارد كنند.
وی گفت: در كشوری كه بیش صدها هزار نفر خون خود را برای دفاع از انقلاب دادهاند، خیلی بد است كه در چنین فضایی بیفتیم؛ یعنی در بازیهای سخیف و سطح پایین و این خیلی سقوط، انحطاط و خسارت است؛ البته ملت ما هوشمند است و اركان این كشور با این حرفهای پایین و دمدستی و تكراری هیچگاه خدشهدار نخواهد شد.
green_waves (24-11-08), Labyrinth (25-11-08), murizaki_2000 (24-11-08), N0m@d (24-11-08), N@VID (24-11-08)
|
|
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks